Bravo Phiphi!!!!!
Printable View
Bravo Phiphi!!!!!
dino :-D za smrzlice!!!
Koliko se ti eskimi mogu cuvati? Ili ih bace u smece?
Xena ja nikad nisam bila u postupku, mi smo jos zeleni u mpo vodama. Tako da ne mogu docekati taj prvi... Hvala na zeljama
Cestitam phiphy od srca
dino pa to je super,5 god... bas ti od :heart: zelim da ti ovaj put uspije pa da eskimici budu za drugi put
xena mi smo 12.10. bili prvi put na konzultacijama i rekli su nam da ja napravim hormone (iako sam sve povadila,jos mi brisevi ostaju) a mm pregled urologa, e on je bio kod urologa i onda mu je on dao jos nekih pretraga da obavi, sad smo to obavili i mora se opet javiti urologu da vidimo da li mozemo natrag na mpo ili da li ce mu dati jos koje pretrage da obavi. kuis? zato sam malo nestrpljiva jer sam ful znatizeljna kako to sve ide u postupku, i ono da malo meni zavibrirate... :lol:
dino, ke divne vijesti!!! čestitam i da nam javiš troznamenkastu betu!!! :-D
vatra uskoro ćete i vi krenuti, evo malo ~~~~~~~~~~ da to bude čim prije!!!
razumijem te jer i mm obilazi urologe sad pa opet..
pozdravi svima!!!!
da da...i da kazem mom ginekologu s mpo da kad dodjem slijedeci put da me ubaci u postupak!!! e.... :lol: :lol:
rekla bi seke iz serije: nu, da ti rečen... :lol:
[QUOTE=phiphy;2280850]Hvala vam sali, vulkan , dino84 i innu! Innu, što nam je s tobom? :)
Evo ja u postupku, nadam se transferu tamo negdje drugi tjedan i velikoj beti tamo negdje za dva tjedna:mrgreen:
A gledam malo ove slikice vaše, Sara38, Sali stvarno prekrasno...:heart:
ma vidi ti naše phiphy,kako nas je lijepo iznenadila!! :-D :-D
draga,čestitam !!! šaljem puno vibrica za dalje,da bude sve tip-top :-)
dino,bravo za dva smrzlića,sretno!!
innu i ti si nam se pritajila! To je neki novi trend?! Ajde više da i za tebe skačemo!
Phiphy go girl! znaš, onaj dan kad smo se vidjele rekla sam si da te neću pitati ni pilati kako si, šta je s tobom jer uvijek na kraju neki maler izbije na površinu :) i samo sam čekala da se oglasiš! Čestitam, draga Sretno preostalih 8mj trudnoće i na kraju čitav život s tvojim bebolinom!!! :heart:
Sutra vadi betu jedna moja draga frendica (isto naša mala klinika), nije na Rodi ali znam da nas čita i da je sve jako zbunjujemo :P pa joj želim da sutrašnji dan provede u oblacima i da joj se osmijeh više nikad ne skine sa lica! :fige::bye:
hej draga.
znam kako ti je.isto je bilo i meni.ushićenost,neznanje,nestrpljivost a stalno trebaju neki nalazi.kod nas je to sve išlo malo brže nego što ide kod vas jer mm nije trebao nalaze urologa samo markere i spermiogram koji je napravio na svoju ruku u puli,e da i krvnu grupu i rh.
no dobro,nadajmo se da nećete više trebati nalaza nego da ćeš brzo dobiti(ponekad je čekamo kao ozebo sunce,a kad netreba doći čupamo kosu:gaah:).
e kad dobiješ onda ćeš lijepo zvati i reći ima kad si dobila pa ćeš prvi dan ići na folikulometriju tj.počinje se od 8-og dana ciklusa.onda ideš svaki drugi dan na pračenje kako se folikuli razvijaju i endometrij raste.
samo mi reci prvo jel ti radila hsg(propuhivanje jajnika ) ili je to ok i šta ćete prvo inseminacije ili odmah ivf?
koliko dugo pokušavate?
a vibrat ćemo ti cijelo vrijeme.pa zato smo tu,da jedna drugoj budemo podrška.bude lakše.barem malo.vjeruj mi...:lol:
phiphy cestitam :-D
vatra draga, ajde da i ti krenes jer tocno znam koliko si nestrpljiva, dijelim s tobom iscekivanje svega toga, zato nek urolog stane s pretragama da se bacite u baby making :love2: ... iduci tjedan mi je HSG nadam se da ce to biti ok...
ostalim curkama sretno u postupcima, one koje cekaju betu (ako ih ima) neka bude veeeelika i neka se sve mrvice cvrsto drze za svoje mamice..
Phiphy čestitam na pozamašnoj beti !!!!!!
xena ma rekao mi je da slijedeci put kad dodjemo ce mi raditi hsg, i da cemo se dogovoriti sta i kako dalje.. to znaci jos malo cekanja,ali dobro... mi cemo na ivf jer u potpisu ti pise dg mm,sto znaci da su mu nasli samo 5 spermija i to nakon centrifuge...e i onda kad idemo na konzultacije mm ce napraviti i sgram pa cemo i to vidjeti...na bebici radimo cca.2 godine.. :-*
tako je jejja!!!! dosta je bilo... idemo radit nesto korisno.. :lol:
e i vas dvije bi mogle doci na http://forum.roda.hr/threads/77151-O...28-by-sarazg33 da se i tamo druzimo... puse!! mislim...mogu i ostale naravno... ;-*
phiphy, legendo :-D
ajmo nove: http://forum.roda.hr/threads/77213-Rije%C4%8Danke-kava!!!
[QUOTE=Snekica;2281079]innu i ti si nam se pritajila! To je neki novi trend?! Ajde više da i za tebe skačemo!
Reko da probam tako kad drukčije neće ;-)
Stižeš na kavicu?
Cure, pridružite se, neće vam biti žao!
Ne, imamo svoju :P
o Bože phyphi,čestitam od srca...ma kako si izdržala,to mi nije jasno, kako si uspjela ne javit, često sam te se sjetila,i pitala se sta je s tobom...,ma predivno iznenadjenje...čuvaj se i kad postanes svega svjesna želim ti da ti trudnoća bude do kraja predivna i da uživas u blaženom stanju...sretno draga!!!!!
Ne mogu vjerovat kako si se išuljala.....;)
Pozdrav cure! evo i mene.Danas mi je 15dc u prirodnom ciklusu a folikul se još nije izdvojio pa čekamo srijedu da vidimo dalje..... kaže dr.da ako ne bude ništa do 20dc da odustajemo! dali vam se kad to desilo i dali se to računa u postupak??????? pliz odgovor ako neko to zna!!pnyphi od srca sve naj:-D:-D:-D.dino84 i tebi čestitke i sve najjjjjjjj!!!
Suzy s meni je na prosloj folikulometriji 28 dan bila ovulacija. Vodeci folikul se pojavio oko 20-tog dana. Ja sam na tempiranim odnosima pa nezz to za postupak :)
suzi s na žalost meni se to dogodilo dva puta. prvi put kada sam bila u postupku sa decapeptilom moji folikul se pretvorio u folikularnu cistu, znači nije puknuo i morala sam odgodit postupak nakon 8 dana bockanja, bio je predvidjen dugi protokol. drugi put mi se desilo kad sam bila u sekundarnom.
Hvala vam, cure, svima na čestitakama!!! Sad treba dočekati ultrazvuk :coffee: ...
Sneki, mudro zboriš, samo su dva moguća ishoda :) .
Mi imamo samo dva folikula, loša reakcija, neznam... vidjeti ćemo... u čet opet fm
Sneki, ma to je V. krivo gledao :lol:. Držim fige da se do četvrtka pojave još barem par komada!
Evo i mene nakon HSG... takvu bol ne zelim nikome, mucnina, nesvjestica, u jednu ruku me bilo sram i htjela sam izdrzati do kraja ali eto... Zbog uzasnih bolova i ''vracanja'' klipa odustaje se od pretrage- nije dokazana prohodnost, mozda je grc u pitanju jer na UZ ne vide fizicku prepreku, uspjeli su ustrcati samo 6 ml i onda je stalo... Ostaje laparo kao opcija ali za sad ju necemo raditi... Sad na Duphaston da regulira cikluse, onda Klomifen a u 1.2013 IVF, odustali od AIH ...
jejja :(
Hvala ti, butterfly :) ! Ma nije uopće bilo teško ne dolaziti na Rodu - jednostavno sam osjetila da se moram malo maknuti, ne čitati svakodnevno o tuđim, češće tužnim, nego sretnim pričama i dodatno se opterećivati i razmišljati o svemu. Kako mi je i prošla m. dosta kasnila, naravno da sam se i tada nadala i nakon toga mi je zaista pasalo da se povučem, poližem rane i pokušam naći mir za dalje. A u mir se Roda prošli mjesec nije uklopila :) . Tako da ništa nije bilo na silu, sve po feelingu :) .
jejja :o ne mogu vjerovati.. bas mi je zao... ali ajde ima nade, nesto se pokrece.~~~~~~ da ivf dude uspjesan
sneki pa valjda ce bit ok i s dvije,ako se jos koja ne pojavi... snazna si ti,mozes ti to!!! ~~~~~ da bude uspjeha ovaj put!
e sad malo o meni :mrgreen: nama je urolog preporucio biopsiju testisa. da li znate da li se to radi u rijeci? i jeli netko od vasih muzeva bio pa da mi napise iskustvo... hvala!
pusa svima i drzite mi se!!!
Vatra mislim da u KBC RI to rade, zvrcni telefonom humanu sutra pa ce ti znat tocno reci.. Nadam se da ce ti se javiti netko ko je to prosao, ne zvuci mi bas ugodno , grlim puno
hvala jejja i ja tebe :love2: bas smo se uvalile,a? :lol:
E ovako,zvala sam humanu i rekli da to ne rade,pa sam zvala urologiju i kazu da je taj zahvat vrlo rijedak kod njih. Pa bi bila zahvalna da mi se netko javi tko je to prosao i gdje je radio biopsiju.. Bas sam neka sav u nedoumici. Ima parova sa istom dg pa nisu to morali raditi.
ja znam da se radi u Sloveniji znam neke koji su tamo radili, a probaj zvati VV i Petrovu oni su najjači naši centri bar što se tiče obrade muškog djela.
Vatra vjerojatno puno ovisi i o stupnju dijagnoze oni to nama prezentiraju kao tešku i laku npr.oligoozospermiju i sa lakšim oblikom moguće je raditi AIH a sa težim oblikom moraju raditi ICSI
Ma odlucili smo napravit jos jedan sgram i konzultacije prije invazivnih zahvata. Moram objasnit dr.M neke stvari :lol: a onda ce me hitit iz ordinacije... :lol: hvala mimi!!! Pusa
evo i mene! nešto se pokrenulo pa u petak opet F. DAdanas mi nije spominjao odustajanje pa se nadam da će biti OK
meni je i gin rekao da se biopsija radi kao zadnja...tako da cemo mi ipak jos pitati na mpo o tome.. e i briseve sam danas napravila, pa cemo biti spremni za postupak, pa sta bude bude.... evo malo ~~~~~~~~~~ da nas netko razveseli, mozda dino ??
suzi imaš pp
vatra, mislim da vas ipak neću razveseliti :( Jutros sam radila test i negativan je, pa sam išla vaditi betu da mogu prekinuti s utrićima i ona je 8.8. Ponovit ću u ponedjeljak, ali ne nadam se ničemu jer mislim da je preniska za 9dnt blastice. Raspoloženje mi je kao i ovo vrijeme vani. Bilo mi je puno lakše kada sam prošli put vidjela 0 na nalazu.
dino84 samo hrabro!!!:fige::fige::fige::fige:.... MOŽDA SVE NA KRAJU BUDE OK