Moji nalazi hormona nisu baš bajni,svi su nekako bliže gornje granice,a testosteron je povišen,baš me zanima šta će Šparac reć,dal se ide u postupak ili terapija za smanjenje. Jel netko imao iskustva sa povišenim tim horonom? TSH mi je 2,7
Printable View
Moji nalazi hormona nisu baš bajni,svi su nekako bliže gornje granice,a testosteron je povišen,baš me zanima šta će Šparac reć,dal se ide u postupak ili terapija za smanjenje. Jel netko imao iskustva sa povišenim tim horonom? TSH mi je 2,7
Koju paniku ja izazva...
ovako lipo na vratima piše lijekovi se izdaju svaki treći ponediljak u misecu i to od 13:00 do 14:30, ja triban dobiti 12.11 a po ljekove ću 21.10. stigla bi i u 11. misec jer počinjem sa femarom koju imam ali ne želim da me odbiju zbog manjka ljekova kao šta mi se dogodilo u 10 misec.Možda me dr. B odbio i zbog toga sto je velika gužva, stvarno nikad nije bilo onako.Protokol mi je napisan još u 9 misec, kad san pitala Zdenku zašto je to tako a da je to zbog novog načina isporuke lijekova!
I naravno bitno je dobiti prvu dozu lijekova na taj termin, a kasnije je sve po starom odnosno po potrebi. Nadam se da sam vam pomogla s ovim objašnjenjem.
Sara 10 sretno i tebi i pitaj obavezno i mislim da piše da moramo doniti uputnicu sa sobom kad dizemo ljekove! I meni je malo nelogičan taj način izdavanja ljekova ali stvarno tako piše. Bolje da znate nego da vas vrate kao mene!!!!!!!!
Ma cvitka svakako, dala si mi jako korisnu informaciju. Sissy, sretna, splićanka, željkic, jojo hvala i vama na informaciji, ma što bi ja bez vas :kiss: Ja tisuću pitanja imam ko da mi je prvi put, a pet post. iza mene, ali prvi put je u bolnici pa je to zato...Slijedeći tjedan idem kod svog ginek. i onda će mi dat uputnicu za postupak koju ću onda ponit na slijedeći uzv kod Budimira.
Splićanka sretno ti, želim ti uspjeh od srca da ti uspije ovaj aih!!!
Bebi kako si, kada je beta?? Mislimo na tebe.....!!!
bebi živa samo napeta užasno
beta u petak još sutra da preživim
stomak ko da sam trudna 3 mj ostalo ništa malo problemi sa želudcem drugo ništa
samo jš sutra da prođe.......
bebi hvataj ************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Splicanka sritno!!!!
Bebi drzim palceve za sutrasnju betu!!!!
Bebi javi nam sutra troznamenkastu betu!!!!!!!!!!:fige:
preživjela dan još noć
stomak mi je neopisiv jednostavno od juče ne izlazim vani jer ga svak vidi čini mi se da mi ovo prije nije bilo, tvrd podrigivanje štucanje od juče ne znam jel to sve od želudca ili
ma ne znam užasno sam nervozna ......nekad kažem možda ovo umišljam
al nadam se beti sutra ,valjda se neću razočarat
željkice uhvatila sam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~NADAM SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebi sretno sutra ~~~~~
izvadila žena krv sad čekam ,rekli su nazvat iz laba čim prije
bebi draga sretno i da bude troznamenkasta
sretnoooo bebi, čuvam fige :fige:
bebi držim fige!!!
oćeš mi reć kakav ti je bio postupak,kakav je to polustimulirani postupak u cito?
bebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bebi sretno,želim ti veliku betu,javi nam se!
bebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
beta je 224 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne mogu da vjerujem jako sam uzbuđena ...
Tvrdoglavi Dalmatinci :-D:-D:-D:-D
Čestitam na prekrasnoj beti!!
P.S. Mislim da si u potpisu malo falila datum :-)
Bebi super, čestitam od srca :-D
Bubi kad budeš slagala listu stavi me u veljači za novi postupak :-*
bebi čestitam
čestitke mojoj mostarki, sretno, do kraja, ~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje :-D
cestitam bebi !!! :klap::klap::klap:
Bebi čestitam :-D
ja u utorak vadim betu danas 11 dnt
Bebi, zeno, jedno veliko BRAVO!!!!! Sta sam ti ja rekla za nas dalmatince- malo smo ljeni ali tvrdoglavi!!! :)
Bebiiii ČESTITAMMM I SRETNO DALJE :-D
Loly kvrapcu zaboravih... Daj mi posalji podsjetnik na pp za iduci petak...
bebi čestitke :-D:-D:-D i komšinici isto :-D