Aaaaa to tako ide!
Printable View
123beba čestitam na prekrasnoj velikoj beti :-D:-D
Sutra ću vjerojatno navratiti gore ..skužit ćete me po mojoj mrvici :mrgreen:
Strašna, držim :fige: da u petak sve bude po planu!
Šikica hvala! :) sutra se onda vidimo gore :)
pozdrav
svratih samo da pošaljem virtualni zagrljaj hrki :love2: drž se
richy koju vibricu ~~~~~~~~~~~ neka bude veeeelika beta
i naravno čestitke trudnici 123beba - želim ti lijepu i mirnu trudnoću
veliki pozdrav i pozitivne vibrice svim curama :bye:
Hvala 123beba :)
Jutroooo cure! Eto mene ipak sutra gore, a ne u petak. U dogovoru s doktoricom, odlučeno je da je 1DC ipak bio jučer. I da je bolje doći ranije nego kasnije. Tako da eto mene :)
Muma...Arlena,hvala,hvala..saljem vam jedan veliki virtualni HUG!!!
Pozdrav cure! Evo ~~~~~~~~~ za sve pa se poslužite (svima nam trebaju:-)
Zanima me nakon koliko vremena ste išle opet u punu stimulaciju?
Richy,mazi i pazi svoje mrvice uživaj.Od :heart: ti želim da uspiješ i da beta bude ogromna.
najkraće 5mj.
Nakon skoro 9 mjeseci!!!!!
Šikice, tvoj curka je preslatka :) Najviše me oduševilo njeno "pjevanje" :) I super vam je trakica za kosu sa cvjeticem...
Siskice, to si ti bila kod dr.a danas? Taman si usla kad je mene pozvao pa sam zapamtila. Malena je preeediiivnaaaa :zaljubljen:
bubi, super za današnji dan! Nažalost bila je tako velika gužva da nisam niti uspjela vidjeti tko je sve bio gore za punkcije i transfere...
da, bila je velika guzva, iako samo 3 punkcije, 7 transfera i 1 inseminacija. ja sam odusevljena ekipom gore, stvarno svaka cast, njezni i topli, a opet direktni i bez ulizivanja i laznog smjeskanja.
Meni je rečeno sutra oko pola 10 da dodjem, ali mislim da stvarno, s obzirom na gužve prije 10 ne moram...
Evo da se i ja ukljucim...
Vracene dvije blastice 7.11, beta 20.11.
Mativa, onda smo bile jucer skupa :-)
Cure molim vas par informacija. Nova sam ovdje, 2 godine pokušavamo ostvariti trudnoću u osječkoj bolnici, prije toga privatno. S obzirom da mi je dignosticirana endometrioza, koja se nakon laparoskopije vratila predložen mi je prirodni IVF, jer u stimulirani ne bih smjela zbog hormona. Zanima me stanje na VV, vaši dojmovi, da li se postupci rade vikendom (meni je to bitno jer bih trebala što više iskoristiti cikluse i ne gubiti vrijeme). Hvala!
Da ja sam bila druga na transferu
Hvala cure na odgovorima. Mislila sam da me zbog gužve dr. neće prije u punu stimulaciju, znači 5 mj. najranije. Meni je rekla da za punu dođem u 1 mj. po kontracepciju pa u 2. mj. postupak. To bude ispalo 7 mj od prvog postupka. A za 12 mj. je rekla da mogu u prirodnjak. To kod mene baš i nije bilo nešto uspješno pa ću pitati jel može odmah krenuti kontacepcija pa postupak u 1 mj. To bude 6. mj. razmaka to je u redu zar ne?
Ruža82 tvoj postupak je u tijeku? Vidim piše 11 mj.
piki,
guraj da te radi godina prime ranije. mladice mogu čakati 6 mjeseci između stimuliranih, mi malo starije može i 4 mjeseca između postupaka.
Pa da Inesz ja sam se zbog godina i nadala da ću već sad biti u drugom postupku, ali eto! Probat ću sljedeći mj.
Da Piki, ja sam od jučer pikalica. konačno, ovo vrijeme između mi je trajalo ko vječnost.
Odlično Ruža!!! Želim ti uspješno pikanje i puno jajčeka!
Hvala Piki, nadam se da ih bude dovoljno da imamo nešto i za zamrznuti!!! (al samo da nebude hiperstimulacije)
Mativa, onda znam tko si :-) Sretno i vidimo se na vadjenju bete! Ja sam bila zadnja. ;-)
Sretno i tebi Bubekica... naravno i svim drugim curkama...
Sretno i tebi Bubekica... naravno i svim drugim curkama...
Evo i mene drage moje. Od danas sam pikalica. Gonali uz Siofor. Od transfera ce mi ubaciti Fragmine. U subotu sam opet gore.
Strasna odlicnoooo!!!!!!
Ruza i Strasna sretno, znam da ce sve dobro proci...
Bok cure! Nakon 11 mjeseci od prvih konzultacija na VV, napokon smo skupili sve nalaze i u subotu se javljam gore sa uputnicom za MPO!!
Evo svima ~~~~~~~~~~~~~~~!!
PS Oprostite na ovakvom uletu, ali malo sam euforična... :oops:
Pozdrav svima!
Evo, i mi smo danas krenuli u naš drugi postupak (stimulacija-gonal)...uzbuđeni smo, sretni i malo spalšeni...
Svima nam želim puuuno pozitive i sreće :-)
strasna,elen,TinaB sretno cure u postupcima...navijamo:)
Hvala draga!
Draga dobrodosla na forum...rade se na VV prirodnjaci i radi se svaku subotu i praznikom...ja sam zadnja dva postupka bila u prirodnom,e sada najbolje da nazoves gore sestre i narucis se na prvi pregled i konzultacije e onda ce ti dr objasniti u kakav cete postupak...eto nadam se da sam pomogla...inace ekipa na VV je super i moj savjet ti je da sto prije krenes jer su guzve..sretno:)