Strategija iskrena sucut zbog malog andela I neka sa neba cuva I pazi na svog(ju) bracu/seku i da mu svu snagu da sto brze raste i usreci svoje roditelje
Printable View
Strategija iskrena sucut zbog malog andela I neka sa neba cuva I pazi na svog(ju) bracu/seku i da mu svu snagu da sto brze raste i usreci svoje roditelje
Strategija, žao mi je zbog vašeg gubitka. :cry:
Navijam za malog borca! ~~~~ :heart:
Draga strategija iskrena sućut za malog anđela,a puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca. :heart:
Budi hrabra i vjeruj, oni su pravi borci :heart:
Strategija čestitam na hrabrom malom borcu,iskrena sućut zbog malog anđeleka:love2:.
Strategija žao mi je :cry:
a za palčića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držite se!
Draga Strategija,neizmjerno mi je žao što morate prolaziti kroz ovo...
šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog borca!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog palčića i strategiju :heart:
ja sam danas po zm 10+1,a po punkciji i uzv-u 10+5.....mučnine su skoroz prestale...samo mi još užasno mirisi smetaju....kada sam negdje u trgovini.....dobro se osječam.....dobila sa +7 kg,ali sada je stalo...već 2 t ista kilaža...hehehe
također se nadam da su strategija i njezin mali borac dobro i da se oporavljaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
držite se :love2:
mi smo jučer obavili kontrolu, sa 36+5. beban procijenjen na 3100 grama, sve uredno, a ja sam 3 kg u plusu :-). a od sutra polako kreće odbrojavanje :-D
bravo kitty, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Mi u čet obavili 4D uzv (na 33+1) i bilo je predivno gledati ju, sad imamo i fotkice i kratke filmiće :zaljubljen: Procijenjena je na oko 2080g, rekao dr da neće biti velika beba, ali s obzirom na to da sam ja sitna to je ustvari i dobro (za sada su svi preduvjeti za prirodan vaginalni porod zadovoljeni :-D)
svima :kiss: i čuvajte svoje mišiće :love:
kitty, sejla, divne vijesti...još samo malo i mazite se sa svojim dragim, mirisnim, smotuljkom...samo hrabro :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~za strategiju i njenu bebicu...iskreno saučešće za malog :angel:
ej curke kada ste počele se pripremati za bebaća....kupvina polako...i to?
Da, imam srčanu manu, baš sam ovaj tjedan bila i na kontroli kod kardiologa pa sam ga pitala kakav je porod najbolji za mene. Rekao je da je najbolje vaginalno, da mogu i epiduralnu ako želim (to mi je i endokrinologinja rekla, ali ja ne želim epi jer od nje hoće pasti tlak, a meni zna bit ful nizak, neki dan mi se srondo na 80/50)....jedino u svakom slučaju (bilo vaginalno, bilo carski) moram prije poroda dobiti antibiotik, kao prevenciju od endokarditisa....
Nekako mislim da se organizam ipak puno lakše oporavi tako nego kod carskog.....iako naravno, da mi je preporučen kao bolja opcija, poslušala bih. Vidjet ćemo....
U vezi cr ja sam nakon 2 tjedna bila ko nova ...
i ja moram opet na kontrolu....ali ima vremena se dogovoriti...za sada sam dobila takav savijet....i meni je užasno nizak tlak...epi ne želim...prvi porod sam imala vaginalni,ali tada nisam imala tahikardiju...vidjet ćemo...kako kažu,tko će biti....rano mi jeoš o tome,ali kada si ti spomenula....pa pitam
Hvala cure, ma mene bi kod cr bilo najviše strah anestezije.....ali neću brinuti, bit će kako mora :) čak je trenutno mm-a puuuuno više strah nego mene :)
nakon vaginalnog poroda uz epiziotomiju za 10 dana bila sam kao nova... da nije bilo epiziotomije, kao nova bila bih za minutu nakon poroda :-)
sretno cure kako god rađale ~~~~~
svaki porod drugačiji. Nakon prirodnog vaginalnog poroda, nisam mogla sjesti 2 i po mjeseca. Popucala iznutra i i izvana i uz to rezana. idući put zahtjevam carski, jer sam 2 mjeseca bila na ibuprofenima.isto se bojim anestezije, ali ne moze biti gore od ovoga sto sam prosla prvi put.
Ma kakav strah od anestezije... Pa nije to full anestezija. Ides na spinalnu i ne osjetis nista od struka na dole, bebice odmah cujes kad zaplacu i vidis ih... Savrseno, plakala sam ko kisna godina od srece kad sam ih cula da su zaplakali i konacno sam se opustila kad mi je dr rekao cestitam mama, sve je u redu ...
strategija, kad stigneš-javi nam se, mislimo na vas!
Ja sam od svojih cura koje imaju kikače dobila info da će mi svašta za bebicu dati (i od stvari i od odjeće), ali sve to ne planiram donositi kući prije kraja travnja... Bebu očekujemo sredinom 7 pa nekako ne želim prerano u nabavku ičega... možda je to zbog nekakvog straha, no ne znam treba li uopće ranije...