jejja žao mi je
Printable View
jejja žao mi je
Jejja, Kiki, jako mi je žao. Držite se, cure :love2:
Kiki30, Jejja žao mi je!
A kiki me uspjela i rasplakati sa svojim postom, a inače baš nisam pekmezava, ali ovih dana me eto hoće :-(
kiki30 žao mi je :cry: puno je to postupaka i živaca. Drži se.
wanna be mommy :fige: da te mpo klinika više ne vidi ;-)
WBM,baš tak kak muma veli...da više ne moraš iti u posjete k našem manekenu :raspa::fige:
kiki30,držite se nekak,brzo će ljeto proči...idemo po smrzliča odmorne i spremnije!:love:
jejja,kiki30 drage moje užasno mi je žao! :love2::love2:
wbm da nas lijepo razveseliš ovo ljeto sa jednim velikim +!
Curke pozdrav...mene dugoo nije bilo,predugo....i evo sada čitam sve ovo što nisam..
Svima koji ste uspjeli čestitam od srca :klap: ...a svim tuznicama veliki zagrljaj :love:!
Mi smo opet u postupku :-D :-D ..ne znamo jos hoce biti punkcija ili inseminacija ali jedva cekamo!!
draga kika222, naravno da jos ima nade, mene su zvali drugi dan od punkcije za uspjesne rezultate, samo ti zovi, sretno
Kiki draga jako mi je zao
Kika222, jesi zvala?
Nažalost nije se oplodila, idemo dalje u nove pobjede.. Pozdravljam vas sve i želim vam svakoj barem jednu bebicu....
Kika222 :love2: , drži se draga ..
jejja, kiki30 strasno mi je zao cure :-(
Kika zao mi je sto se nije oplodila
Kika222 zao mi je
Kika222 žao mi je:love2:
Jejja, Kiki30 žao mi je:love2:
Strasna :love2:
DiDi446 sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za postupak
Ginger bravo za srčeko:-D
Koji crni dan! Žao mi je, cure!
Kiki30, jejja, Kika222 grlim vas!
DiDi welcome back!
Hvala vam žene za podršku, budite mi dobro i nemojte nikad gubiti nadu!!!!
Jejja, Kiki, Kika, žao mi je! Al bit će, kad tad će bit, sigurna sam u to!
Jejja, Kiki, Kika, žao mi je!:love2: nemojte odustat nikad jer doće te vi do vašeg cilja!:love2: uf baš nije fer!
Misila sam ništa ne pisati jer se osjeam prazno bez i jedne rijeći ajoš kad vidim koliko nas nije uspilo još mi je teže...dakle naš 7 ivf izgleda nije uspio od jučer mi ide smeđi iscjedak a beta bi trebala bit u petak.....ne znam šta da čovjek napravi da bi se barem malo pomaklo naprid
svima koje ste tužne šaljem veiki zagrljaj,
one koje čekaju betu neka bude ogromna
i posebno Ginger ženo ti si utjeha :naklon:
ici koliko čitam bilo je i velikog krvarenja s odličnom betom..ostani pozitivna __do kraja....
Red je da dobiješ ljepu betu :fige::fige::fige:
ici grlim... znam taj sjecaj praznine i kad se zelis uvjeriti da nije gotovo ali nekako srce zna.. drzat cu fige da te osjecaj vara draga..
Ici žao mi je stavrno:love2: možda ipka ima još malo nade ako nisi skroz prokrvarila.
Tako se rastužim kad vidim da nekima ne uspijeva iz 7,8,9....xx puta, samo mi znamo kako nam je i koliko nam snage treba za dignit se i opet u nove pobjede. Al vjerujem da će doći naših 5 min. za sve bas.
Ici jesi ti bila u postupku sad u bolnici u ST-u, ako mogu pitat u kojeg dr.?
Frćkice draga kada ti krećeš ponovo?
Stalno mislim ma gotovo je ali neki mali crv mi ne da mira pa mislim aj još do sutra pa ćemo viditi i još sam noćas sanjala + na testu pa to je da izludiš.....misliš da će nakon x neuspijeha bit lakše ali nije,misliš neću više gotovo je a opet ponovo planiram čini mi se da smo postali ovisnici:lol:
Sara10 bili smo kod dr marušić na Firule
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ici, Orhideja nije gotovo dok god ima nade! Sara, m stigla jutros, u utorak 1.folikometrija, ovaj put 6.dan!:-D Krećeeeem! nadam se da neću proletit kroz sve prije 7.dana kao prošli mjesec!:lol: Kad tebi stiže gđa.m? Kad akcija, znam da početak 6.mj., znači sad sad?:-D
Citam vas al mi je nespretno pisat s mobitela.
:love2: tuznicama
~~~~~~~~~~~~~ ostalima
Gdje nam je clematis? Kako je?
kika222 žao mi je! :-( :love2:
ici :fige::fige::fige:
Frćka sretno!!!
Frćka sretno!!![/QUOTE]
Hvala Muma! Jedva čekam akciju!:-)
Ici to mi je itekako poznato sa ovisnošću, nakon neuspjeha mislim ma nemam ja više snage ni živaca ovo prolazit, al nešto te tjera naprid i onda opet jedva čekam slijdeći put!
Frćka ja trebam dobit 03.06. i onda u akciju. A tebi ćemo držat :fige: za ovaj postupak, neće se ništa desit prije 6 dc, Frćka samo pozitivno...I Ruthy će nam uskoro pa ćemo sve zajedno :cupakosu:
Mima32 kako si, jel terapija ide dobro, beta pada?? Mislimo na tebe svaku večer u 22h!
Ici saljem ti veliki zagrljaj nemoj gubit nadu jos neznas od srca ti zelim da te u petak beta iznenadi s ljepom brojkom, znam da ti nije lako nakon toliko puta, uz tebe smo.
drage moje,ja sam vam nova ovdje...citala sam ove vase postove pa rekoh da vam se javim...meni je danas 10 dpt i ako Bog da u subotu idemo na beticu,i ja ocekujem pozitivnu ako Bog da,s obzirom da mi je ovo cetvrti pokusaj......a inace sam veoma mlada,imam 23 godine...3 zadnja procesa sam radila u Bahceci klinici u Sarajevu....nadam se da cemo sve jednoga dana drzati svoje bebice u rukama....
Sara10, hvala ti. Ide na bolje. Beta pada. Jucer je bila 688 (najvise 2330). Nadam se sutra doma. Mislim ja na sve vas al mi je nespretno tipkat na mobitelu
hvala vam drage moje na podrsci,iskreno se nadam da ce beta biti pozitivna.......
Cure sam budite hrabrice i ovak pozitivne i sve če bit super.Evo ja dobila svoj termin u Pragu za 9mj!Tako da imam ljeto pred sobom napunim malo baterije i krečemo u nove pobjede!:-D
jejja, kiki30, kila222, ici, žene naše, hrabrice, lavice...čuvajte se, odmorite se. žao mi je, znam kako boli...
grlim vas jakooo :love2:
valiana, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za divnu ranu, plodnu jesen :-D
mima, želim ti da što prije budeš kući i da se lijepo odmoriš i u nove pobjede:-)
frćka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak, do neba čuvam fige :-)
ostalima, puno vibrica za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drage moje. eto ja danas bila na fet-u. sve proslo ok. sad odbrojavam do bete 12.06. Tako blizu a tako daleko.
Vama svima puno ~~~~~~~ za sto god vam treba. :-*