U tom režimu bi vjerojatno bila spremna za hitnu. :lol:
Printable View
U tom režimu bi vjerojatno bila spremna za hitnu. :lol:
znam da ti vjerojatno ne trebam to govoriti, ali moram naglas reći
meni se cijeli stav prema vježbanju i modeliranju tijela promjenio kada sam shvatila da nema instant rezultata
ja znam da kad završim BR (koji traje tri mjeseca!) da neću izgledati spektakularno, ali biti ću korak bliže svom cilju
i bit ću korak dalje od onog što sam bila
kad završim focus ću opet izgledati mrvicu bolje
i tako vjerojatno dovijeka :lool:
the best is yet to come :mrgreen:
LOl
ja si nekako mislim ubacivati kolik mogu.
Prvo sam radila samo cardio ali ne redovit, pa onda dva tjedan po rasporedu. sad sam počela po rasporedu ali kad je recimo cario probam beta cardio ubacit, speed 2,0 i tako...bitno da se radi nešto.
a što se tiče modne piste, "osim" kondicije i tog da se baš dobro osjećam ne vidim neki pomak.
betty, baš tako! it's a lifetime progress
kad sam ja počela vježbati bilo mi je samo do toga da skinem 25 kila. onda sam skinula 30 i skužila da mi je svejedno koliko imam kila, ali da ne želim nikada prestati s vježbanjem jer hoću otrčati polumaraton, hoću zgibove, hoću 20 sklekova u seriji, a bome i da hoću biti zgodna s vidljivim trbušnim mišićima... i svim ostalim. kaže mi md da sad super izgledam i ako nastavim bit ću zgodna sve manjoj populaciji, ali baš me briga za populaciju. osjećaj snage mi je droga samo takva :)
larmama, super izgledaš. tijelo ti se odlično oblikovalo, naziru se bočne crte na trbuhu, a na guzi zavidim, jako!
znači larmamau se gleda, ali zasto ja nis dobila pass?
Da, guza joj je super! To sam zaboravila reci!
a ja bi sve to mijenjala za duge noge i malu guzu :lol:
mamica super za rezultate :klap:
laramama i ja bi pp :)
Jao, zavidim na guzici.
A sviđa mi se i ona haljina na prvoj slici. :D
ja bi isto fotke, larmama pliz :-)
svečano obećajem da šaljem svoje slike čim taknem 67,0 (znači za cca tjedan do deset dana). imam set slika u istim pozama sa 73, 71, 69 (skupljam ih već mjesecima..) i sad još čekam tih 67. mislim, ja ne vidim baš jako puno razliku na slikama, možda sam samo previše kritična. a i malo mi bude teško gledati one slike preko 70 :(
ali sve mi je veći gušt napeti mišiće na ruci pa gledati :-) jutros sam se pri tuširanju sapunala rukama (inače koristim onu morsku spužvicu) i baš sam se iznenadila kad sam si prošla preko bicepsa 8-) fora!
jab fotke. larmama betty?
aqua super :klap:
i ja svecano obecajen fotke za misec dana :D
i ja bim fokte larmama...
danči ~~~~~~~~ da se što prije riješite tih boleština...
palči :-D za posao!
*mamice* bravo za rezultate :klap:...
da prijavim, zadnje mjerenje, dvije kg manje od 01.01., -2 cm u bokovima i -3 u struku...a sad se odoh bacit na tbc :-)...
cure toliko lijepih prijava danas!!! -kg, -cm cure svaka čast!!!!!! Bravo bravo bravo!!!!!!! :klap:
larmama, komad!!!! Bravo curo!!! Meni se pak sviđaju hlače za vježbanje, baš su pravog štiha ;-)
I hvala cure na lijepim željama :heart:
Danas odrađen P90X3 Triometrix pa nakon njega T25 Beta dynamic core. Baš se sad dobro osjećam :-D
E da, od danas krećem sa 300 swing a day challenge (sa 12kg). Ako se netko želi pridružit, bilo bi mi iznimno drago, pa da se skupa divimo i cvilimo :mrgreen:
Palči, swing radiš sa 12kg ili 16kg? A snatch? A jesam radoznala danas :lol:
nešto me ta 16-ica kopka...vidjet ćemo u subotu za verdict..
I ja bih, betty, larmama, molim!
Ovaj 300 swing - to je s dvije ruke ili naizmjence?
chris, nije specificirano. Kažu kako god želiš. Evo ga link ;-)
Poslije body radim sa malim težinama jer mi je cilj preživjeti dva teška treninga. Poslije body sam krepana. Onda radim sa 10 i 12kg. Swing uvijek radi s većom težinom (ako možeš, ako ide tehnika) jer onda ga izbacuješ kukovima a ne rukama što je pravilnije tj. pravilno. Snatch radim sa 10 kg sada, kad sam u treningu ne idem ispod 12kg, ako je samo kbell u điru.
Ovaj challenge kako i koliko dugo misliš.
30 dana....
a ako mi se svidi, i dalje :mrgreen: on je samo nadopuna, standardni trening uz to.... odradila ih 150 bez problema u serijama od 50...sve mi smrdi da bi trebala 16-icu :P
e da, i u pravilu bi radila 6x tjedno, mislila sa rest day da i bude rest day u potpunosti...
j-la :klap:
betty :naklon: super izgledas!! nemas ti uopce puno za smrsavit! na koliko si sad kg
laramama :klap: samo tako naprijed, naziru se trbusnjaci!
j-la, aqua, bravooo!!!!
mb, hvala, još uvijek sam na 65 :lool:
razmišljam da danas opet postim, do sutra do ručka, to mi uvijek da super rezultate
još pogotovo u kombinaciji s alpha cardiom koji me večeras čeka :yes:
poslala sam svima koji su tražili, ako tko nije dobio nek se javi
idem sada jedan power walk obaviti, moram juriti po djecu u vrtić
Betty, ti si mi bas nekako zivnula u zadnje vrijeme! :*
Totalno si motivirajuca. Jel te to uvodjenje focusa u BR zivnulo?
I jos jednom: predobro izgledas!
:lool:
nemam pojma jel od focusa ili od toga da sam (opet) shvatila da se promjene događaju iako mi se ne čini tako
a i nekako želim pobjediti samu sebe i konačno jednom ustrajati u nečemu
hvala na komplimentu! :-*
i moje jedno dijete je pokupilo crijevnu virozu tako da sam sutra doma (možda se i poslikam da vidim jel ima rezultata)
Mene danas teta iz vrtića zvala da Tea ima temperaturu.
Došla sam po nju brzinom vjetra i njegujemo se od tada.
Epidemija na vježbačicama...
Nisam niš vježbala, i nemam pojma budem li danas, uf.
Jao betty i chris, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe. Jadni mišići. A stvarno nas je satralo redom....
i ja bi gledala betty i larmamu :-)
ja malo vjezbam, malo pauziram
uletio mi put pa me opet poremetio
nadam se da je veceras vjezbanje na rasporedu, da cu doci sebi jer trenutno jedva gledam od umora
Danci me podsjetila da dugo nisam radila beta dynamic core iz focusa. Pa rekoh, zasto ne!
Dobro je, mada mi smetaju V vjezbe pa sam jednu preskocila i prebacila se u plank i radila reptile.
anci, jelda da je dobar? Sam mi je malo malo, ali ovako kao nadopuna mi je super!!! I moj challenge day 1 je gotov, 29 to go :mrgreen:
Da, malo je! Ali jutros sam napravila onaj popis :D od nekih 15,20 min pa mi je taman. Falilo mi je cardia.
Hocu reci, falilo mi je u focusu cardia.
betty super ti ide, rezultati su odlični :-)
hvala svima na pohvalama :heart:
svim bubanim želim što brže ozdravljenje :love2:
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam napravila core cardio iz focusa. mislila sam pure cardio ali ovo je krace a moram s cimavicom vjezbat geografiju, sutra
joj je skolsko natjecanje
edit: anci, super si slozila ono jutros (pola sam morala guglat :mrgreen:)
malena beba, i moja sutra ima natjecanje iz geografije :yes:
super, drzimo fige onda!! :)
Danči, chris, betty ~~~~~~~ da dječica brzo ozdrave!
Ja otrčala, malo iznad 7 km, pejs 6:27 min/km.
Larmama, i ja bih rado vidjela fotke :) Moram priznati da ne bih bila ni blizu ovako redovna s vježbanjem da nije ove teme, gušt mi je svako malo prijavit nešto :)