Je li obilno krvaris ili malo?
Imas li grceve/bolove?
Kakav komadic, ugrusak?
Moze biti hematom, lezi i zovi dr da ti da upute.
Drzim rucnonozne fige da je sve ok :fige:
Printable View
Je li obilno krvaris ili malo?
Imas li grceve/bolove?
Kakav komadic, ugrusak?
Moze biti hematom, lezi i zovi dr da ti da upute.
Drzim rucnonozne fige da je sve ok :fige:
Tetagogolina, na tvom mjestu bih na hitnu. Nadam se da je sve ok.
Cure samo da se javim iz bolnice!!! Rodila sam moje malo zlato sa ravno 37tt,2950g 49cm!! Sada se mazimo i borimo sa dojenjem! :-D
saraya:heart: čestitke!!!
zvala sam dr. i rekao mi da dođem odmah u 2, na početak smjene, da ne mora bit ništa strašno već guljenje ovojnice maternice kao u vrijeme menstruacije, a sad da ležim i odmaram...da je dobro što nema više krvarenja, a naprežem se pri povraćanju svako malo
Saraya cestitke :heart:
tetagogolina imas grceve kakve?ne mora biti nikaj strasnoga.
nemam grčeve ni bolove, vrti me stomak a to mi daje na povraćanje
tetagogolina, pravac na hitnu, iako vjerujem da je sve ok i da ćeš morati samo mirovatim ali ipak odi na hitnu!
Saraya, iskrene čestitke :-D!!!
Nivesa, užasno mi je žao, ne znam kakvu pametnu i utješnu riječ pronaći, drži se koliko možeš....grlim te!!!
Saraya cestitke od srca, gustaj!!!!!
Tetagogolina, mozda je hematom ili koliko ti je embrija vratilo, mozda jedan odustaje, uglavnom u dr a do tad strogo mirovanje, javi sta je bilo
Saraya čestitam na malenom zlatu!
Tetagogolina :fige: da sve bude ok!
Mury draga kako si nam ti?
Saraya čestitke na bebi!!!!!!!!!!
tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~vibram da sve bude ok.
tetagogolina-lezi i miruj do doktora, a u autu lezi iza, nemoj sjediti. držim sretnice da sve bude ok
Saraya-bravoooo!!! čestitke od srca!!
@Nivesa - bolje sad nego kasnije. Prva trudnoća isprala se iz mene samo tako... Nešto jednostavno nije bilo ok, al' sad brojim 45 dana do termina i ovog što je bilo prije povremeno se sjetim. Bit će tako i tebi. Daj si sad malo vremena. Opusti se i smiri. Uzmi čašu dobrog vina, najedi se kolača, pečenja... Slušaj glasnu muziku. Radi one stvari koje nisi smjela kad si bila trudna a vesele te. I onda kad se osjetiš opet spremnom- polako. Obično u ovim situacijama naši tipični muški imaju najzdraviji stav "a dobro kaj sad, idemo dalje, nema vremena za plakanje, život je prekratak". :D
@Saraya- čestitam!!! Navijam i daboravak u bolnici prođe po PS-u, a ak' ne prolazi - želim ti čelične živce da nervozu ne prebacuješ na bebu neg na tam di treba. Prebaci dio i na muža, nek se on bori s tim, ti imaš pametnijeg posla. :D :D :D
Saraya čestitke :)
Draga nivesa nemogu zamisliti kako ti je niti ti reci ista pametno, samo se eto nadam da ce se kockice vec nekako posložiti i možda te posjeti malo čudo kad se budeš najmanje nadala. Samo nemoj odustati, vjeruj mi vrijedi svake suze, nerviranja, pracenja ovulacije, pišanja po trakicama i čega vec ne.
Želim ti svu srecu
Cure evo i ja sam rodila. Stigao je mali princ, 3170 g i 51 cm.
Saraya - čestitam!!
Čestitam Saraya i TinaB!!!! ♥
Sent from my [625 using Tapatalk
cestitam tinab :heart:
Imam osjećaj da mi je porod vrlo blizu- probudila sam se s osipom po licu koji obično dobijem nakon poroda vjerojatno zbog hormona..i šrafi me...bila sam na wc-u već 4 puta u vrlo kratkom periodu...ajme frka me...samo nek bude brzo ako je to uopće to..uglavnom ne dam se u bolnicu dokle god me ne ulovi da ne mogu pričat
Cestitam draga!!
Saraya i tinab cestitam! Sad uzivajte s bebicama <3
TinaB čestitke na malom princu
TinaB i saraya cestitam!!!!!
Tetagagolina, ima li novosti?
TinaB,cestitke tebi :-D!!!
Loly,ja sam napokon doma,nakon mjesec dana bolnice...bestije su izljecene,i sada lagano uzivam u nabavci opreme i stvarcica za bebu :heart:! Danas 28+5,prije tri dana beba procijenjena na 1500 gr,cx 30 mm,T,uloziv za vrsak prsta..nadam se da je to ok :-)
Evo me cure, dr.ne vidi odakle je krvarenje i više ga nema, rekao mi mirovanje par dana pa kontrola za 2 tjedna osim ako se ne javi opet. Kuca jedno malo srce :heart::-D
::skaceodsrece: I ja cekam svoje srceko!
Super! :D
Joj i ja cekam svoje.kad ce vise 17h da krenem iz kuce na uzv.
Bas sam sritna.jedva cekam.
Ja tek u cetvrtak idem...
sad ja vama držim :fige: za vaša srdašca :heart:
saraya čestitam od srca na ljepotanu
TinaB :-D krenula sam na forum da vidim ima li šta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajme, od srca čestitam
tetagogolina hvala Bogu da je sve dobro
mury baš mi je proletila tvoja trudnoca, već prošlo 28tt? samo polako i uživaj u kupovini
Saraya i tinab cestitam