valiana, samo nam ti uživaj na bolovanju, tako i treba :) očekujemo da nam javiš lijepu betu (a možda prije i plusić, meni je 10 dnt bio dobitni ;-))~~~~~~~~~
Rominka, sretno s pripremama i pretragama, da ove godine 3.mj. bude dobitni ~~~~~~~~~~~~
Printable View
valiana, samo nam ti uživaj na bolovanju, tako i treba :) očekujemo da nam javiš lijepu betu (a možda prije i plusić, meni je 10 dnt bio dobitni ;-))~~~~~~~~~
Rominka, sretno s pripremama i pretragama, da ove godine 3.mj. bude dobitni ~~~~~~~~~~~~
beta je 28.1!a mislim da bu testić i prije:-D
:fige::fige::fige:
Ha ha hvala curke kaj me bodrite u ovim ludim trenucima ha ha dobit ču sijede od čekanja:lol:
Poštovane,
trebam savjet... naime,uskoro trebamo predati nalaze za Prag u naš HZZO,konkretno na HZZO ovdje u Velikoj Gorici. Da li netko ima iskustva da li je svejedno u kojoj se područnoj službi predaju zahtjevi,ili ako se u Zagrebu preda ide ipak malo brže i lakše ?
Unaprijed hvala,
nestrpljiva....
Bokić ja sam iz Karlovca i slala sam preporučeno s povratnicom slala u Margaretsku u Zagreb!Možeš i odnijet kako želiš sam je bitno da je u Margaretskoj! Sretno
Hvala Valiana :; i tebi sretno ,držimo fige ! ;)
Rominka svratih da te pozz...sve to ima da stane u manje nego sto stvarno izgleda....onako najbolje....neka sva nerviranja budu te tehnikalije...Sretno draga....
Makajica...i tebi takodje....
Valiana...jos jedna sedmica....nevazno.....ipak se usitnjava....drzim fige...
Kismet...poljubac tackici....:heart:
Svim putnicama za Prag želim puno puno sreće a svim čekalicama bete puno puno strpljenja.
Sve dođe na svoje, nekom prije nekom nažalost kasnije.
Pozdrav svim budućim mamama :bye:
Cao!Htela bih samo da vas pitam gde je najbolje boraviti kada se ide na postupak u PFC,koji hotel mi preporucujete,a da je blizu bolnice?
Lana77, informacije o smještaju možeš naći na linku u marinom potpisu....... ček, ček....... evo link http://www.prag-putopis.com/ pa pogledaj ovdje, sigurno ćeš nešto naći
http://www.pragueivf.com/sr/o-nama/boravak-u-pragu/
ovi su preko Mirne pa su povoljni i blizu pfc...
milivoj, ili preko danice:-)
Hvala vam devojke!Da li znate kakvo je vreme leti u Pragu,kolike su temperature?
Lana, tu imamo trodnevne prognoze http://www.prag-putopis.com/ , a inače je slično ko u zg, možda mrvicu niže temperature, al zna biti i vruće (al ne prevruće)
Cure moje u soku sam. Danas mi je 13 dan i imam plus.
luc :-D
Nisam nista pazila,normalno sam sve radila valjda nisam pogrjesila i da ce sve biti ok. Sutra beta da. Daj Boze da bu sve ok.
luc, čestitam na plusiću!!!!!! :klap: :-D Sad samo čekamo ogromnu betu!!!!!! (šta sam ja govorila za statistike ;-))
luc čestitkice od srca:-D!
luc, ne mogu ni opisati koliko mi je drago, sutra cemo skakati od srece!
Luc, cestitam :)
Sutra cemo poskakivati i sluzbeno!
Luc cestitam od srca!!Srecom bila je kriva procena :))
Nek se sutra trudnoca potvrdi lepom beticom :)
Luk,cestitke i od mene,a beta ce sigurno biti velika,jos jednom iskreno cestitam.:-)
Beta 112 :-)
luc, pusaaaaaaaa!
luc, čestitam od :heart:
Definitivno ne treba obracati paznju na procente,ti si luk dokaz za to.Jos jednom cestitam...:-)
luc divno, cestitam!
javi nam se na odbrojavanje da te mogu staviti u trudnice :-)
luc,čestitam od srca :-D :-D
valiana, luc, heli i ako sam još nekog zaboravila čestitam na plusićima i betama!!!
Moram priznati da me ono što se dogodilo s Tikicom69 baš šokiralo i nakon toga mi se samo crnjaci vrtili po glavi tako da su ove vaše lijepe vijesti velika stvar i za moju psihu (ma kako glupo to zvučalo :-) ). Želim vam da uživate u svakom danu mirne i lijepe trudnoće, a nakon toga i lijepim mirišljavim smotuljcima :love2:
Ha ha ja sam još među čekalicama bete nemrem izdržat idem sutra vadit pa ak bu trebalo i u ponedeljak:-).Ovo čekanje če me izludit pa bum sutra možda vfeć bila malo smirenija na bilo koji naćin!:-D
Drage moje Pražanke... trebam Vašu pomoć. Ponovno se spremamo na put u Prag na donaciju JS.
Kažem ponovno , jer smo prošle godine smo bili u Pronatalu, ali nažalost neuspješno. No, ne odustejemo !!
Sad se bacam u borbu sa administracijom i HZZO. Molila bi one cure koje su skoro vrijeme predavale molbu na HZZo da mi na napišu sve što je potrebno od nalaza. Hvala . Sretno svima.