Jel ti imas secer... Nisam skuzila jesi ti trudna ili?
Printable View
Jel ti imas secer... Nisam skuzila jesi ti trudna ili?
Bravo.... I ja se sada trudim ostati u granicama od 2l ! Uh samo da i kod mene ima ishod kao i kod tebe.... A secer cu provjeriti...jel mi to moze sogorica....ona ima secer! Ili moram vadit krv
J&D moze ti sogorica, moj deda je seceras pa si ja ponekad znam izmjeriti secer tek da vidim kak stojim. Bitno ti je samo da si na taste ujutro.
Na mene utrici ocito ne djeluju nista posebno, nisam zedna, gladna sam stalno (hm, mozda je to od utrica?) i cesto mi je sila na wc. Sto je cudno, jel progesteron zatvara, koliko sam cula.
Je zatvara ja nisam bila od ne pamtim dobro
I inace imam problema stim.... Gladna?? Pa to je dobar znak mozda papas za dvoje?
Ja inače patim od zatvora, ali sad već par dana imam fino redovno, bez da se imalo pomučim. Danas 8dnt uffffaaaaa
meni danas tek 4dnt...kak vrijeme sporo ide..danas mi nekak zima,pa rekoh aj da i ja jedanput izmjerim tu temperaturu,nisam nikad do sad,36,5..kaj bi ja imala 37,to bi bilo čudo..nemam temperaturu ni kad sam prehlađena
danas idem do ljekarne,u dućan,poštu,dosta mi je biti stalno sama doma,neda mi se ni kuhati samo za sebe,pa si budem naručila tortilje,njih obožavam.
ja nisam nekaj posebno žedna,onak normalno,a nemam baš ni apetit,bar kroz dan,navečer bi više jela..joj tko će dočekat petak
snekica koji ti bude dnt kad budeš vadila betu?
ja bum ovaj put malo rano 12dnt,al kak je vikend,da rješim to prije zbog bolovanja,da znam jel ga zatvaram ili produžujem
Bio bi 19. ali ako izguram do tad, napraviti ću na 18. (29.10.) da mogu ponavljati točno za dva dana. Nadam se da hoću, mada me glava počela zezati, pa neznam...
I mene glava danas rastura baš sam sad popila lupocet valjda bu prestalo....u zadnje sam vrijeme svaki put prehlađena kad sam u postupku
Meni tuđi dnt tako brzo prolaze, a moji nikako... bas je to vrijeme relativno :)
I dalje nema nikakvih simptoma...
Curke moje da se i ja prijavim,,, moja betica 452 na 11 dan :klap::klap:
Marisela, ma kakva betica.... Beturina! :-D :-D čestitam!
Tikki,, hvala puno,, čudan osjećaj pa kažem napokon,,, vučem vas čekalice za sobom da idete mojim stopama,,,,
marisela čestitam!
marisela čestitam!
tikki da ti prvi simptom bude pozitivna beta, drugi mučnina :P
Marisla svaka cast beturina do krova cestitam
Dva srčeka od danas kucaju u mojoj trbi...:-D:-D
Mirelaj srce mi je veliko ko kuca! Bravo za tvoje dvije mirisljavice
marisela čestitke od srca! Beta je super!
mirelaj Nek je sve školski dalje i da hrabra srčeka kucaju u duetu!
:-D
mirelaj wooow čestitke!!!
Mirelaj prekrasno, želim ti pravu školsku trudnoću do kraja :-)
Marisela odlična beta, čestitam :-)
marisela čestitke od srca!
mirelaj najljepsu trudnocu ti zelim....
HRKI, kako je bilo na punkciji?
Marisela i Mirelaj čestitke od srca! Curke sretno i bezbrižno dalje za mirnu trudnoću! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marisela i Mirelaj čestitke od srca... kod mene nije bilo uspješno vadila betu 0.100 nažalost... :cry:
marnel,žao mi je:love2:
meni danas 6dnt,od jučer navečer počeli bolovi kao da ću dobit m,i kad sam po noći išla na wc,na papiru malo rozog pomiješano sa utrićima..valjda nebu već m..baš sam :-(
lberc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za implantaciju
mirelaj, ne mogu virovat... stvarno si me oduševila... Odmah mi je tvoja beta bila ''sumnjiva'', ali ti kažeš - samo je jedan...
Jutro, evo i mene! Danas 6dnt,nema vise nekih ludih simptoma,tu i tamo malo zaboli kao pred m. Jedva cekam slijedeci utorak da vidim na cemu sam! Sretno zene u iscekivanju ;-)
Heleba evo i meni danas 6 dan i isto svi skoro simptomi nestali.. Hvata me panika
Ispravak helena! Oprosti
ja sam ovaj put sa svojim simptomima raskrstila ,nepratim nezanima me pravim se luda,a kad smo kod simptoma ja sam ih imala između punkcije i transfera:lol:,isto 30.10 vadim betu i ovaj puta nema testova niti ranije na betu,uživat ču do kraja,vama svima želim strpljenje i nemojte se ubijati u pojam,šta bude bit će sa simptomima ili bez njih.
a i ja mislim da su svi simptomi što ovdje čitam individualni od osobe do osobe, i da ne trebamo tražiti to nešto 8-) ali kad je to jače od nas.........
Ma znam da.... Ja se ne nadam uopce.... I bas sam flegma bilo mi je bitno da imamo smrzlica! Ali ono primjecujem sta mi se desava...i onda kad nista onda malo panike! Draze mi je da nesto boli kao nesto se desava!