Sa 110 na 230 betahcg.... danas 13ti dan od transfera trodnevnih .... Uf dobro je, idemo dalje
Printable View
Sa 110 na 230 betahcg.... danas 13ti dan od transfera trodnevnih .... Uf dobro je, idemo dalje
Bernica,čestitam!!:)
Evo me! Moja beta danas je 301,3!!! Trudna saaaaam!!
Bernica sta ima kod tebe?
Bravo mare157!!:)
Bravo cure,čestitam! !!!!
Cure divno i cestitam!!!
Yeeeee! Cestitam cure!
I ja vam se pridruzujem! Trudna sam! Aaaaaaaa!
13 dnt beta 538,69 :-)
Koliko dobrih vijesti danas!!! Cestitam cure!!! ♡♡♡
aaaa, zakon, mare, fuksija, bernica cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cestitam cure!!!
Ja sam danas 5dnt 3 dneve 5 stanicne moje jedine js iz ovog prvog ivf-a.
Za sad nemam nikakvih nuspojava, pa se malo brinem. Znam da nisu sanse pre velike, ali moram se nadat :)
Test trebam raditi za 6 dana, tko ce to docekat...
:-D bravo cure!!!
Bernice cestitam!!!! Kaj si koristila od lijekova u ovom postupku i od kucnih preparata.Jel to mozda pomoglo?
Cure čestitke!!! Jeeeej
Mimi, jako mi je žao :ghug:
Bernica, mare, fuksija :-D bravo cure, čestitam.
Sretno vam dalje.
Bernica i fuksija cestitam cure!! Nek nam budu uredne trudnoce!
Mimi ... mislim da je heparin presudil ovaj put... ostalo je sve bilo isto ko i prije. Malo sam si prehranu prilagodila... jedem malo uh... slatko opce ne... ali mislim da je heparin taj koji je nekaj pokrenul . Čestitam svim novopečenim trudnicama i želim nam svima lijepu i školsku trudnoću a curkama kojima nije uspjelo... glavu gore... bude sigurno ... samo treba biti uporan i dosadan ... eto meni je trebalo "samo" 7 puta da dobijemo konačno neku lijepu betu.
Ispravak prethodnog posta... 8 puta
Da, ja sam isto sad dobila fragmin..inace je sve ostalo bilo isto..
Ali zadnji put kad nam je uspjelo je bio FET kao i sad, a sad se bojim hoce li potrajati jer je taj put isto bila velika beta a onda najednom spontani..mozda fragmin sad pomogne..
Drage moje "suborke", čitam vas redovito i jako se veselim zbog svih vas kojima je ovaj put uspjelo!! :-D
Želim vam sretne i školske trudnoće! Plodna li je ova jesen! ;-)
Tužnicama šaljem veeliki zagrljaj...nema se tu što puno reći...isplačite se i idemo dalje, u nove pobjede!
Nadam se da i ja za koji dan selim s odbrojavanja na ovu temu! :-*
Meni 5 dana nakon stop injekcije jasno vidljiv plus,iako mi rekli da nakon 5 dana ni trebala isparit jer je bilo samo 1500jedinica. Dva dana nakon toga,blago vidljiv plus, i opet dva dana nakon toga Beta nula. Bit će sporo se rješavam injekcije,ili je bila biokemijska.
Ajmeeeee koliko dobrih vijesti, čestitke cure!!!! Bernica i ja isto osmi, prvi s fragminom al eto ipak nista, test i 10. i 13. dan negativni, i 14. dan ( kao i gotovo uvijek do sada) krenula menga :(
Vekyn, jako mi je zao...
Vekyn... sve znas. Zao mi je da fragmin nije napravil razliku.
Čestitke svima s pozitivnom betom,a mi ostali hrabro dalje
Pozdrav svima,
Ujutro vadim betu, 14.dpt 2 trodnevna zametka.
Išla sam piškiti prije pol sata i naišla na tamni iscjedak, smeckast
Nakon toga na idućem piskinju ponovno, još tamniji
Ali nema ništa još na papiru (od brisanja) i nema one boli menstrualne
Na utricima sam
Može li to ipak biti dobro?
Može biti dobro, smedarenje nije ništa neobično u ranoj trudnoći, pročitaj gore na ovoj temi sto smo već pisale zadnjih dana. Sretno sutra!
Ne, nisam mogla od straha...
Jooooj jutros smeckasto/crveni iscjedak... Bolovi kao pms. Poluditi cu!! Sta da radim? Gin mi radi danas popodne. Da idem vaditi betu ponovo?? U petak je bila 301, a u srijedu 85. Umirem od muke, bas umirem.
A di si bila na postupku? Zovi njih. Ja sam uvjerena da bude sve ok. Beta ti je super narasla... krvariti se moze od bilo cega, znas i sama... pozitivan stav i u novu pobijedu...
Sad sam zvala kliniku, nazvati ce me doktorica. Meni je smedarenje smak svijeta jer u 1.trudnoci nisam imala nista i odmah placem jer me strah. I ti bolovi u maternici mi nisu bas zanemarivi, strah me za poluditi.
Bernica hvala ti. Sad sam popila normabel od 2mg i lezim. Probati cu odspavati malo.
Mare,drzi se. Nadam se da bude sve ok. Znam kakva je trauma vidjeti crveno u ranoj trudnoci
Mare, procitaj moje postovi od 2015 vidit ces koliko sam krvarila, i bilo mi receno da je od pritiska i hematoma dolazi do smedarenja i krvarenja. U rodnice rekao dr.moj da pucaju kapilari i plus jos bio hematom. 7 puta vadila sam betu od strahu. I tek nakon 12tt proslo sve dok hematom ne iscurio van skroz...ja sam betu vadila dok mi ne narasla do 15tisuca i nesto..... Sretno draga. I bio mi pojacan utrogestan na 4×2....
Mare, znam kako ti je..i ja sam to prosla..
Ali ne mora biti nista lose, samo miruj..puno putasam culada je curama tako bilo, bio hematom, i poslije sve ok..i ja sam imala hematom..
Hvala vam svima, prava ste utjeha i nada! Lezim, jutros mi je odmah dosla sestra i stavila me u red da moram mirovati i misliti pozitivno. Svaka koja vidi bilo kakvu fleku koja nije od utrogestana zna koji je to stres. Ja na srecu u 1.trudnoci nisam imala bas nikakvih problema, ali izgleda da cu sad morati vise paziti i smiriti se.
Bernica, fuksija, Vrci, ljube555 hvala vam cure!
zeljkice kak si ti??
Jel u petak uz??
mare, sretno! nadam se da ce sve biti ok, jer moze i unatoc krvarenju
strogo miruj