Bravo, djevojke, za taj ubitacni body crush. Ja nisam stigla ni pogledati kakav je!
S posla sam direkt u glazbenu i lijepo sam trcala za vrijeme solfeggia. Sad dijete svira, a ja sam pogledala pola epizode the affaira. Jedva cekam da prodje petak.
Printable View
Bravo, djevojke, za taj ubitacni body crush. Ja nisam stigla ni pogledati kakav je!
S posla sam direkt u glazbenu i lijepo sam trcala za vrijeme solfeggia. Sad dijete svira, a ja sam pogledala pola epizode the affaira. Jedva cekam da prodje petak.
Jooj ivana, suosjecam! Mrzim taj osjecaj kad se razbije neki gadget. First world problems :škartoc:
Meni je prosli tjedan riknula sudjerica, sutra ce valjda serviser doci...ako je popravak skuplji od nove, nastavit cu prati na ruke do daljnjeg :drama:
Potpisujem
Ivana znam točno kako si se osjećala. Jesi li ko ja vikala "undo! undo!"? kako jedna sekunda učini ogromnu razliku :gaah:
ja sam nedavno razbila staklo na svom mobitelu
najskupljem kojeg sam u životu kupila, još ga godinu dana imam otplaćivat
sad mi radi pola ekrana, pa kad pišem poruku vrtim ga da mi slova uđu u dio koji radi. ali oni koji me imaju na fejsu vide da sam i dalje prilično aktivna :junkie:
ja večeras ipak ništa. nakon što sam vježbala 4 večeri za redom, treba mi break, nisam još navikla na tako intenzivan ritam.
pakirala sam dječaka za trodnevni put u Slavoniju idući tjedan, i sad se idem zavuć s njim i slikovnicom u krevet, a onda prepuštam to zadovoljstvo svojoj sister na par dana
odrađen još jedan hiit sa blendera.https://www.youtube.com/watch?v=VhdXXqcoco0
dodala sam za kraj jos po dvije serije x15 bridgesa, trbušnjaka, podizanaj nogu, donckeya, side planka i ono kad u planku podižeš ispruženu nogu9sa 1kg oko noge
malo sam zapostavila zuzsku ali ovi su mi wo-ti baš super. zato jer ih odradim cijele bez problema. neznam jesu li oni valjda lakši od njezinih ali to mi je super motivirajuće. moram probat sad opet neki njen pa da vidimo gdje zapravo stojim.
bas mi je zanimljivo citat vase dnevne organizacije.
ja se dizem u 6 45h a u 7 30 sve 4 smo vec vani, cijeli dan svasta nesto i ja sam bas ubrzan i organiziran tip al me zeza to sto mi mali mora spoavati u vrticu a nema potrebu pa onda navece ne moze zaspat do 22-22 30 i trazi da smo uz njega. tad obicno zaspem i ja . a da idu oboje u 21h eh tad bi se vec dalo svasta nesto.
imam svoje treninge trcanja pon i sri popodne od 18-20h i sub ujutro tad i malena ima likovnu radionicu tako da mi jedino ostaje nedjelja da odspavam bar do 8h.
evo danas sam kao citala u javnom prijevozu al nije mi to TO kad se ne mogu fino zavalit i odlkutat jer moram pazit na kojoj sam stanici.
da budem iskrena zapravo me od knjige navece najcesce odvuce upravo surfanje po Rodi i ljuta sam na sebe jer to bas krade vrijeme a da nisi ni svjestan.
sad znam i sama rjesenje: razgovarat s Frankovim tetama o nespavnju i negdje sakrit mob od same sebe da ne padam u napast surfat. ha ha
i bravo za sve odradene vjezbe. ja se isto moram prisilit na vise vjezbi snage jer mi svakako trebaju za bolju izvedbu trcanja.
tangerine lol na usmjeravanje slova
Lili meni ništa ne znači slobodna večer
od 20 sam nesposobna za bilo što
samo opuštene aktivnosti dolaze u obzir, tipa ležanje i knjiga, vikendom često i serija
ivana s je, to je meni od zuzske
to sam skopčala tek ujutro, bilo je puno ponavljanja za tu skupinu mišića!
danas ću opet zcut, baš se raduuujemm
mb ljubi mazu u lipu okicu :-*
bravo sve vrijedne ostale!
tigric, po meni je najvažnije nać nešto što te motivira, onda ti je vjerojatno taman teško/izazovno koliko treba :)
flopi, ja isto nisam večernji tip, uvijek se čudim onim ženama što kažu da su peglale do 1 ujutro i slično. ali moja granica je 9, nakon toga recimo ne počinjem vježbat.
Ni ja ne vjezbam navecer, nema sanse. Peglati sam znala kasno, ali to je posebna ljubav :heart: :mrgreen:
Jutros ovaj KB http://youtu.be/Uh5Q_VFJqic
Tang, probaj svakako!
Traje 15-ak minuta. Idem pod tus i na posao.
I napravila sam DZ: one leg bridge alt, 60 reps.
Ja sam jos uvijek u krevetu. No danas sam bolje ali grlo me boli i dalje. I to jako.
Zapravo sam dosla tang za razbijanje jer sam majstor u tome. Razbila Kindle, dva mobitela. Ovaj sad ima svu mogucu zastitu. I nisam ga kupila na rate jer ne zelim otplacivati a da je on razbijen. Dok jos nisu bili pametni telefoni jedan mi je pa u javni WC bljak. Jedan je poludio i svaki dobijeni poziv prekidao je u 10 sec. A mi smo tad prodavali stan. Ma koma. Tehnika i ja nismo bas frendovi iako je ja jako volim i koristi.
Za citanje koristim kindle. Obozavam ga. Imam stari koji sam kupila odmah nakon sto sam razbila prethodni. I to mi je jedna od najboljih investicija.
Eh da tehnologija i ja na svom samsung noteu koji sad imam imam crtu preko cijelog ekrana al mi ne smeta za citanje i pisanje.
Cim mi je pao tablet pomislila sam da je bar moj mobitel s ne njen tablet. Prvi tablet joj je brat razbio, ovo ljeto joj baka kupila novi i eto sad ga ja udesila. Dobro, radi sve i dobro se vidi samo ima te glupe crte, nadam se da nece dalje. Inace mobitele svoje dosta dobro cuvam, nisam neka razbijacica.
Navecer ne vjezbam kasno ali sve ostalo sto treba napravit cu rađe navečer nego ujutro.
Ni ja nisam jutarnji tip, iako od kad je skratio dan kasno mi je trcat iza 7, draze mi je ranije.
https://www.youtube.com/watch?v=dbj_ebRueO0
odrađen ovaj
cijedi se sve:-)
odoh sad u dan!
Joj,veceras nisam tako entuzijasticna. Dan mi je usran i reko idem ga popraviti jednim dobrim vjezbanjem ali sva sam se jedva pomicala,,pa se zbunila,ma bzvz. Jesam ja to odradila ali onako,jedva. Inace to je bio neki wo sa facea,sa girly fitnessa. sve vjezbe na podu. Up &down plank me ubio. Ubio.odoh se prat i spat.
nisam vas dostojna :škartoc:
Danas 5'#48 i AB1. Lagano mi popusta upala, sutra planiram trcati.
Ginger, ne zezaj. Jesi na BR-u?
ma nista ne radim, zato i kazem
moram od ponedjeljka
za vikend su rodjendani pa onda nista...
a mala mi sve kasnije zaspe i ne znam kad cu
evo, jos ju uspavljujem - nacicava vec sat vremena
a stvarno mi fali mojih pola sata znoja...
ja sam ljubomorna
toliko radim u zadnje dane da nista ne stignem, ili sam preumorna
danas od 07:30 - 21:00 s pauzom za rucak od sat vremena
ovaj projekt nece nikad zavrsit
trcala sam u srijedu, 5 km, oko pola sata, i to je to
jucer perioda, danas dugi rad iako sam planirala trcanje
mozda uspijem sutra
plan mi se naspavati, moram raditi i vikend, ali cu svakako ubaciti i vjezbanje
iskreno, to trcanje u srijedu, iako sam morala raditi i prije i poslije, mi je jedino koliko toliko ispraznilo glavu
i sanjam posao
uh
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~
posebno mazi za oko
i bravo svim vrijednim vjezbacicama
ja bi palacinke, moze i pizzacinke :mrgreen:
ja se uvijek čudim onim ženama koje kažu da su peglale. točka.:lol: ajde,smilovat ću se visuljku pa ću njegovu robicu opeglat prije poroda...i to je to,da se ne navikava...:lol:
e,sad me opro guilt trip što nisam ništa danas odvježbala ( i dalje šetam kučka 2x dnevno,nabere se tu kilometara) i odoh zaswingat stojku...
summer,pa ti još uvijek po cijele dane radiš? pa nemoš bit produktivna i koncentrirana sa tolikom satnicom da ga hebeš...spržit ćeš mozak...
visuljak :heart:
a cujes, project manager sam na vaznom, hitnom i osjetljivom projektu
pa sam sva vazna, hitna i osjetljiva, povazdan :mrgreen:
jos kad, kao danas, od ranog jutra sve ide ukrivo...
srecom mi je tim odlican, humorom suzbijamo jad
i trcanjem :mrgreen:
Summer, jel ima tamo netko s kum mozes u konferencijskoj sali napraviti par vjezbi u pauzi prije rucka :mrgreen:
Hug za prekovremeni rad, nadam se da ce ti proci uskoro.
Fala bogu, ja tako ne radim, alu zivom s jednim koji tako radi i zivi svoj posao i znam da nije lako.
Ginger, a da vjezbas ujutro? :mrgreen:
Ginger:lol:
vratit ćeš se ti, ne sumnjam
sve ćeš nas pomesti pred sobom
summer bem mu i projketu
ni ja ne živim tako
ne znam jesam li presretna zbog toga..
kad dođe plaća, nisam :mrgreen:
ali inače jesam
danas neki zcut opet, mislila sam trčanje ali imam društveni dan :heart:
pa ne mogu sve
zato sutra trčanje, jeeej!
ja jučer opet nisam ništa, nakon posla ostala volontirat, poslije mala kasno zaspala...
a večeras imam goste, pa da ne ispadne opet ništa, jutros sam ( i to s malom) napravila onaj 5minutni cardio i arm balance, sad sam mirna :)
summer :love: zato i ja volim trcanje, bas isprazni glavu :)
ginger, ajde ne zezaj, vratit ces se ti u rutinu. isplaniraj vjezbanje ujutro ako malena duze spava ili tokom popodneva kad spava?
lipo onda ostavis sve i uzmes pola sata za sebe.
tangerina i 5 min je super :klap:
ja sam sinoc 4km trcala i 3 hodala. stavila sam na endomondu da mi izracuna program treninga (prema prijasnjim aktivnostima) pa mi je tako stavio da sinoc trcim 4km, morala
sam ga poslusat :mrgreen:
Mb, jel to plan za Du polumaraton? Stas sad, moras ga slusat :-)
Tang super, pa nije to uopce malo.
Summer, zao mi je, uz takav posao ti definitivno treba trcanje.
danas ovaj:
https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...out-48-cardio/
stim da mi je bio nekako prekratak
pa sam ponovila još po jednu seriju Donkey Kick Burpee i Curtsy Lunge Side Kick Jump up
a breakdance push up sam odradila jako lose...
ja sam na poslu
dan je predivan, predivan, jao
ali probat cu ubacit trcanje veceras, ako ne onda neki strength, nedostaje mi
a sutra planiram prije posla odvest sina na djecji rodjendan, a mi na marjan, trcanje, setanje, bicikle, ma samo cu lec na neku stijenu uz more :mrgreen:
mb, svaka cast, dugorocni planovi :)
samo da kazem da sam upravo, potaknuta mb dugorocnim planovima, i vama trkacicama sa stazem, uplatila prijavu za wings for life :D
da mi je to netko rekao prije i mjesec dana.... :D
a i ne da mi se radit :mrgreen:
a moram
Summer ti si zena zmaj.
summer :klap::klap:
summer bravo bravo jeeej :klap: :klap: mozes ti to!!
Bravo, summer! Super!
Danas za prijavit samo hrana. :ups:
Bili na rucku kod prijatelja (taman usli u kucu). A sad cekamo da nam drugi prijatelji dodju iz Zagreba - njih vodimo na veceru.
Blaga katastrofa!
Bravo summer, to je stav! Moram i ja uplatiti. Ajmo pobrojit tko sve ide.
Danas nisam vjezbala, samo trcala. Dobro, nije bas samo, 12 km.
Ivana s bravo bravo :naklon:
Ja ove god ne idem u Zadar...
Bravo cure moram posebno pohvalit trkacice jer je to moje podrucje ova druga slabije kuzim :lol:
Summer zao mi je tempa al i sama znas proci ce i to.i sama sam radila na projektima znam sta to znaci.
drago mi je da si tako zavolila trcanje da uzivas na zraku.meni se isto glava prazni dok trcim.
Odlicno.za Zadar i ja vjerojatno idem.nisam nista uplatila jos.
ivana odlicna kilometraza na ovaj krasan suncan dan.
mb bravo za planove i Du.samo se ti drzi rasporeda i polako. Ne valja brzat.
Bravo za sve cure i te silne vjezbe cije nazive na eng nisam jos savladala shame on me! :-)
Ginger, ne daj se, smislit ces ti vec nesto!
prijavak sam zaborv ila: 18 km nasip i oko Jaruna u sklopu pripreme za moj 1. polumaraton. Vrijeme prekrasno 18 km u 1h i 44 min (pace 5:49 taman da jos.mogu klafrat :lol:) ma super je bilo.imala sam drustvo do 15.km a onda sam ostatak sama.
sunce svjez zrak...
jedino popodne rockas pa imala goste i kuhala al juce sam unaprijed napravila neke stvari pa je b ilo podnosljivo.