od četvrtka 15.8. do srijede 20.08.
Printable View
ja sam danas opet bila, ručnika više nije bilo, ali sam uzela još jednu plahtu za kinderbet i jednu plahtu 180x200 za 40 kn. Bile su i štramplice za 12 kn i bodiji po 12 kn. I donji djelovi trenirki po 25 i 38 kn. Ali nama je teta rekla da je akcija do 21.08.
Kao i prošle godine u ovo doba, u Cicibanu je -50% na sportsku obuću
danas u arenu centru kupila super trapke na snizenju za 150kn
a u kojem dućanu :lol:
bucka, nedovoljno informacija u postu :mrgreen:
Bila u Konzumu maloprije, velike bilježnice 2,49 a male 1,30kn...
dosta su dobre a klincima će se sviđati naslovne slike...
Superkonzum Spansko ( ne znam za druge) danas cijeli dan -10% na sve.
ima li što u zari u Osijeku na sniženj? za klince?
Narodne novine imaju -25% na Herlitz pernice (pune i prazne).
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=35224
jedva čekam, imam svašta kaj nam treba..a sve nam treba:tele:
Ciciban u Portanovi u Osijeku ima sniženje (mislim) sportske obuće. Prošle godine bilo je patika po cca 100km, solidnih.
danas u dm-u akcija na neke proizvode 1+1 gratis
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/linka...=1377005316000
Ja sam kupila sada na akciji traper tajice u Lidlu, i po kvaliteti ne zaostaju za onima iz C&A, bar zasada.
Vjerojatno ih još ima po dućanima. S time, da u C&A nema obično crnih.
Danas u Konzumu 25% snizenje mali kućanskuh aparata :). Kupila mlinac za kavu ( planiram lanene sjemenke mljeti u njemu) za 75kn :D
Ne znam da li je netko već spomenuo, u LIDL-u pakiranje tableta za perilicu suđa Likvi 100komada 50kn
Varteks do 70%
s tim da je mnogo toga zaista 70%, bar što sam gledala i kupila.
Hlače od lana 150 kn
jakna od odijela malo više od 200
ima toga, kome treba nek poviri
Varteks već dugo ne proizvodi levisice pa mislim da ih ni nema.
Danas sam bila u DM-u, nije bilo wc papira, ali kupila sam maramice, Max Factor 2000 calorie maskaru - 2 komada za 67 kn, i higijenske uloške, ovo ostalo mi baš nije trebalo. Jedino se još dvoumim za odstranjivač mrlja.
Za one koji koriste Dreft sensitive u kauflandu sam jučer kupila 6l za 59,90.
U Okaidi 60% sniženje, kupila sam hlače D po 67 kn, kao neki keper ili sl.
mana ima sniženje od 25 kn na majice i 45 kn na donje dijelove i jakne
https://www.facebook.com/Manamoda
Ima još wc papira u DM-u na Trgu senjskih uskoka u Sigetu, ja danas vidjela bar 20 paketa. :mrgreen: (Meni Paloma papir baš nije neki, pa ga nisam uzela.) Za Dreft nisam gledala, ali čini mi se da Tide nisu imali, tj. vidjela sam samo onaj od 6 kg, ne od 4.
Inače se na Olay maramice može iskoristiti kupon za -50% i onda još ova akcija, ispadnu super jeftine, pogotovo ako se još k tome iskoristi i kupon -15% na cijeli račun. :mrgreen: Isto tako prolaze i kuponi na Silan i taj Ariel za mrlje.
Ali taj dreft kod njih ispadne skup, dobiješ 2 l za 30 kn, a u kauflandu 2x3l za 60kn, bilo je i ovdje drefta, ali s obzirom da sam uzela u kauflandu ovo mi se baš nije isplatilo.
Ja ga ne koristim, pa nemam pojma kolika je cijena, bome bi se sad pojela da sam ga kupila. :lool:
dreft je super... ja ga isto kupujem na akcijama :)
dreft taj 1+1 (6l za 60 kn) znaju jako često imati na akcijama u bipi i kauflandu. ja koristim onaj za vunu i osjetljivo rublje i stvarno je izvrstan.
inače bipa često ima akcije 1+1 (recimo tog palominog toaltenog) i dosta su dobri, uvijek imaju robe.
Dreft sensitive koristim od kad se D rodio, za njegovu robu, i uvijek tako na akciji kupim, zna se desit da u bipi bude 2x3l 60 kn, pa još imaju onih 25% na deterdžente, pa to ispadne super povoljno. Ja sam odustala od wc papira, ne da mi se svaki dan ići tražiti da li su ga dobili 8-)
U lidlu su jučer trebale biti 2 majice za 38 kn, nije bilo ni jedne kad sam došla, ni štrampli po 15 kn. Kupila sam mu puzzle 4 u 1 po 48 komada za 28 kn. i neki komplet duks i majica dugih rukava za 80 kn. I tek kad sam došla kući skužila sam da je majica 98/104 a duks 110/116, ali probala sam mu duks, nije tako strašno velik pa neću vraćat.
kad već hvalimo dreft, evo u katalogu od konzuma 2x3 l za 60 kn.
i ja sam koristila taj dreft sensitiv za dječiju robicu, baš je odličan.
edit- ni ja nisam ništa uhvatila u lidlu od robice za dečke, odustajem više od lidla i njihovih akcija za dječiju robicu.
U subotu -30% na školski pribor u Konzumu (super i maxi).
cure drage, u Mani su počela veeeelikaa sniženja...pogotovo za školarce! ima lijepih stvari, sniženih i do 50% :-D
a, inače, i u Plodinama ima dječjih ruksaka, pernica, papučica, itd...također sve sniženo... :klap::
pozz 8-)