Čisto sumnjam da budu sada.
H&M ima trenutno sniženo ljetno.
Printable View
ne bude, popusti su prošli. u c&A je sve nova kolekcija
Prosle godine je bio zadnji vikend pred skolu, znam jer sam dosla u ponedjeljak i prodavacice su mi rekle kako sam se zeznula.
A super...
Prosli su popusti na novu kolekciju?
Mislim, jos od doba kad se starija rodila i postojao je TL kupovala sam krajem kolovoza nove zimske jakne na 40postotnom snizenju.
da bila je -25 na sve za djecu
ne tebaš ići, popusti su oglašeni na njihovoj FB stranici. možda stave od sutra :-/
https://www.facebook.com/pages/CA-Hr...328516?fref=ts
i ja čekam makar 20% u c&a...
leo, ja sam bila sad u ponedjeljak s k. u c&a i ništa od dječje robe nije bilo na sniženju, ama ništa.
došla im je nova kolekcija i od nje smo kupili kapu za 69.90 kn i donji dio trenirke po istoj cijeni i potkošulje 4 kom/99 kn.
prije toga sam bila u osh kosh-u u king crossu i tamo joj na sniženju nakupovala more njihovih gaća i desetak pari čarapa i zimsku jaknu za 169 kn.
u h&m više ni ne idem, evo već 2. sezona. uopće mi nisu interesantni. ono što je "pametno" jest skupo, a ako ću kupovati skupo onda to neće biti kod njih.
da, ako netko za klince treba zimsku jaknu, posebno od godine do negdje 4 godine, u king crossu u osh kosh-u ima jakni od 129 preko 169 do 299. ove zadnje su baš prave "bunde", mislim da imaju i vjetrovku koja se odvaja cifom. a ove od 129 i 169 su čisto ok, i za cure i za dečke u 2-3 modela.
super za jakne, treba mi za mladju, a u cc1 nisam vidjela da ih imaju.
h&m nula bodova sto se snizenja tice, ali zato takko ima od danas, pa je bilo majica dugih rukava od 30 do 40 kn, tajica, traperica, hlaca...
znaci, put KCa :)
targetove biljeznice u mulleru su sa 5,90 snizene na 5,40
bas gledam, u NN biljeznica za matematiku za 1. i 2. razred kosta 7,50 a u mulleru 5,40
pisanka b je 6,20 u NN, u mulleru 5,40
itd.
kupila sam dvoje traperice u c&a. Na zidu je pisalo, jedne za oko 150 kn, dvoje za 240, ušteda 60ak kn.
I tako, uzmem ja hlače sa zidne police, njih nekoliko, nekoliko sa vješalica i ajmo uvjerit dijete da proba jer ne mogu kupit rebe na mršavo dijete ako samo odgovara broj-baš mi mora probat.
Pogađate, rebe s vješalica nisu na akciji. Platila sam ih po punoj cijeni- iz osobnih razloga - jer je angažman mene i djeteta u svlačioni neprocjenjiv:mrgreen:
ALI to nije sva moja muka: kad sam ih kući potopila u hladnu vodu (2 dječje traperice!) u 20ak cm vode u kadi i ostavila pola sata, voda je postala žuta skoro ko piva.
Cijelu večer sam ih ispirala, valjda 5-6 puta.
Eno su oprane poslije u detergentu u mašini već drugi put. Čekam da iz njih iziđe smraaad!!!
I, da, na etiketi piše da se operu prije upotrebe. Nisu samo rekli koliko puta :gaah::cupakosu::sick:
pogađate, neće me c&a više vidit
ma da, makita?
pa to je za reklamaciju, ja mislim.
ali ima ti fušeraja svuda, nije samo u c&a.
Ma na njima piše da se operu. I oni su se ogradili. Mislim.
A meni hlače trebaju, dobro mu stoje i prat ću ih dok to ne izbijem iz njih. Lakše mi je nego ih vraćat i kupit opet nove, jeftinije mi dođe prat ih još. Da ne kažem da ne očekujem od djeteta novu seansu probavanja u svlačioni. Al drugi put ovo sebi neću priuštiti!!!
U KOnzumu -30% na sav skolski i uredski pribor, ako kome jos nesto treba. Mi uzeli mape za likovni, 28 kn.
U H&M opet akcija na ženske traperice, popust od 70 kn na one skuplje od 199 kn.
ja prekjučer u c&a kupila ljetnu majicu sniženu sa 149kn na 9,90 kn :D ...
Ovo se zove popust, mrak!8-)
gdje ima tajica na snizenju?
U Benettonu subotom uz Pika karticu na sve -10%.
Mislim da to nije samo u Benettonu, nego i u jos nekim ducanima tipa Intersport i sl koji primaju Pika karticu.
danas na kolektivi gillett fusion power, 8 koomada za 129 kuna (50% popusta)
Jeste vidjele akciju u Peku- sve u pola cijene? Nisam bila i provjerila, već sam pročitala na fejsu.
evo C&A -20% na sve od 05.-08.09.
web shop emporium do 60% na dj. trenirke. Ima ih za 60kn.
ima li C&A u Arena centru u Zg?