Imala sam najbolju želju radit moje tjestenine al klinac neće kaže da su ljigavi, osuđena sam na kupovnu tjesteninu. :'((((
Printable View
Imala sam najbolju želju radit moje tjestenine al klinac neće kaže da su ljigavi, osuđena sam na kupovnu tjesteninu. :'((((
Baš te briga, njemu daj kupovnu, a sebi i curama domaću. Pod hitno ih dresiraj da se sami snalaze. Juhu može sam zakuhati s kakvom god tjesteninom.
Eno mog starijeg u kuhinji, priprema nešto jer ne voli varivo od tikvica pa se mora snaći. Ili će ugrijati ostatke rižota 8 piletinu od jučer ili će kuhati gotovu juhu s puno rezanaca koju mi ostali jedemo rijetko. Tja, kako god... Uvijek je to tako, nekome ne paše. Nemoj time razbijati glavu. Kupi mu mesni narezak :mrgreen: i juhe iz vrećice, garantirano bez prirodnih sastojaka... Ne jede to svaki dan, nego samo kad mu ručak ne paše.
Peterlin , misilm da su tvoja ( i moja) djeca i klinci od zute jedno 20 godina razlike. Tako da ima jos 10 godina vremena za trening. :mrgreen:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...ref=jl_home_g1
Slučaj kakav se ne pamti, migranti se dragovoljno iz Hrvatske vratili u BiH: ‘Preskupo nam je ovdje!‘
Čovječe, ja mislila da je News bar
Ludilo :lool:
koliko god da je smiješno, malo mi je i paradoksalno da se imigranti ponašaju kao turisti. al kako je sve krenulo.... :-/
Sad su ograničili cijene i piše 250g maslaca 3€. Voljela bih ako netko nađe neko pravo sniženje maslaca na cijene prije covida, rata, eura, inflacije, a to je cijena od ispod 10€ po kili maslaca da javi ovdje ili u pp.
Te ograničene cijene su smiješno visoke. Po tim cijenama se isplati kupovati valjda samo mljevenu svinjetinu i svinjsku lopaticu koje skoro nigdje ni nema.
A maslac imaš u Lidlu, neki njihov, redovna cijena 1,99€ za 200 g. A zna biti i jeftinije od toga ako je na akciji.
Maslaca ima svuda po cca 2,50€ ili 2,80€ za 250g
Plodine, Spar - tamo ja kupujem i skoro uvijek ga ima po tim cijenama
U Lidlu maslac "Okusi zavičaja" 250 g 2,49 EUR.
Uzela u Konzuma neki dan za 2€ dva maslaca 250g. Trebala sam i više.
2€ jedan ili 2€ dva komada?
bio je 2 jedan
Da nije nina pitala i ja bi povezala da si kupila 2 maslaca svaki po 1 euro.
Onda za 4 eura 2 maslaca.
to bi bilo lijepo, ko zna kolko se može napravit doma maslaca kad bih recimo otišla po čru domaće mlijeko sirovo i tak ono, radila putar kak su ga moji
ah nostalgijo