Gdje u centru ZG ima za kupiti leggings (one kako malo deblje najlonke samo bez stopalice) za curke a da nije Benetton (krasne ali 60kn je too much). Znam da su u HM 40kn ali mi nije usput ...
Printable View
Gdje u centru ZG ima za kupiti leggings (one kako malo deblje najlonke samo bez stopalice) za curke a da nije Benetton (krasne ali 60kn je too much). Znam da su u HM 40kn ali mi nije usput ...
gdje kupiti role 23-25 broj?
KUPAĆI: pun HM proslogodisnjih modela, komad 50-70 kn (bila u CCO east)
Gdje kupiti strijelice za pikado?Uz metu dobili samo 5 komada.
Gdje su najpovoljnije kirurske rukavice... Kupovala sam nekad u Lidlu kutiju 100kom za cca 50kn, sada mi je to previše. Koliko su u ljekarnama?
Gdje kupiti povoljno okvire za naocale koje imaju i clip-on za sunce? (Police, Guess, Tommy Hilfiger...)?
Moji starci doma imaju Kolpa san kupaonicu s kraja osamdesetih, kakvu je valjda pola države imalo. E, u tim elementima postoji integrirana košara za rublje. Dakle, otvore se vrata, košara se nagne van i ubaci se prljavo rublje. Ja bih si sad radila ormar za kupaonicu po narudžbi pa me zanima ima li za kupiti takvih (većih) košara, gdje i koliko koštaju. Pretpostavljam da sve što čovjek može zamisliti postoji u Ikei, no ima li nešto bliže, dok se Ikea ne otvori u Rugvici? :)
I moji imaju istu :mrgreen:
Bubam napamet, možda da nazoveš njih i priupitaš: http://www.fero-term.hr/
U Splitu, veći proizvođači namještaja imaju te košare u ponudi. Naročito oni više usmjereni izradi kupaoničkg namještaja, npr. Kragić.
Elgrad i ostale firme koje imaju sve za namjestaj po mjeri a imas i za kupit gotove ormarice s tom kosarom
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Dobili smo hrpu robice iz UK, između ostalog i body-će s tankim naramenicama, kao na ženskim podkošuljama. Baš su mi divni... Ima li toga i kod nas?
Carters, kupila neki dan nećakinji, ali kao kompletić, body na tanke naramenice, kratke hlačice i majica bez rukava!preslatko!vjerojatno ima i pojedinačno, no nisam zagledala previše!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Hvala! :)
Ima i Petit Bateau, onaj njihovi prugasti uzorak i tanke bretelice, medeno :)
Upravo te smo dobili. :) Preslatki su.
Idem izokola objasniti što bih ja:
imamo onaj štrik za sušenje veša koji visi od prozora do prozora, nije natkrito. Znači i golubovi i vrapci i zločesti susjedi mogu po vešu što žele.
I sad bih ja nekakvu nadstrešnicu koja se može lako montirati (znači nikakvo bušenje i tome slično) i lako skinuti preko zime (tad je sušenje veša u stanu).
Ima li toga ili taj izum tek čeka patentiranje?
Misliš na bilo kakve tanke gumene rukavice ili na neke baš ono turbo kavlitetne (ljubičaste :))? Jer, ja sam u Konzumu kupovala jako jeftino one obične lateks, pudrane. Ne sjećam se više koliko, ali da je bilo 50 kn, ne bih uzela. :) To je čak bilo u ovim malo manjim Konzumima.
Kod nas tome služi roleta koja se spusti i izbaci van. Samo ona ne štiti od susjede ispod koja svakodnevno dinsta luk baš ispod tog prozora. :(
Nemamo takve rolete, a i ne bi baš pomoglo jer bi mi trebalo nešto dužine ko i taj štrik - cca 9m.
spazila sam ove sandale u shoebedo, skupe ali mislim da bi trebale biti kvalitetne, već dugo si tražim takvo nešto, ima li tko slične a jeftinije ili gdje ih ima za kupiti?
http://shoebedo.com/proizvod/pepe-je...0a-nut-brown-2
Tražim mali partviš i lopaticu... ima negdje?
Imaš i Muller cijeli set za čišćenje- metla, partviš, mišafl, mala četka...ali mislim da je nekih 60-70 kuna set.
role broj 24-25?
kupaće gaćice za cure (2-3god) bez gornjeg djela- jeftino
NIgdje ne mogu naći pamučni bijeli kompletić za krštenje :-( bar što se većih centara tiče i da cijena nije preko 500kn.
a da pitaš čuvarace da ti za duplo manju lovu naprave, ak ide?