A ludice moje!!! Sad još i roštilj?! Čekam sutra pa ću više znati...
vatra86 u Ri ne možeš zvati tako sam osuđena čekati sutra 8-)
phiphy ajde sad cool i čekaj slijedeći! Jeste čuli srce? Možda si napisala ali sam danas teška zbunjola :oops:
Printable View
A ludice moje!!! Sad još i roštilj?! Čekam sutra pa ću više znati...
vatra86 u Ri ne možeš zvati tako sam osuđena čekati sutra 8-)
phiphy ajde sad cool i čekaj slijedeći! Jeste čuli srce? Možda si napisala ali sam danas teška zbunjola :oops:
Phiphy bravo za :heart: sad možeš uživat....Snekica pa Božić je mora biti pozitivno
Moja, ča si pala s mendule? :lol: :lol:
jedva preživljavam ovako, a kamoli da dobijemo još pojačanje. Nostalgija me hvata, skoro prvi rođendan, pa se vrti film u natrag, na postupak, čekanja, UZV, sve redom kako se izdogađalo. A vedar je topic, sami uspjesi u Rijeci. Sad ćemo i tebi skakati, još samo malo :grli:
Phiphy čestitam draga, nisam znala za betu, ali srčeko je :zaljubljen: Neka ti je školski do kraja!
phiphy:heart:
vita22 :kiss:
Phiphy cestitam <3
Phiphy :-D
Vatra draga, dodatni Sgram nikako ne mozes smatrati da grijesite.. jos jedno misljenje ne moze biti nista lose. a na biopsiju se moze uvijek, po meni je pametno jos jednom napraviti pretragu.. i da znas da ti drzim najvece figetine da bude bolji nego prethodni..
Sneki cekamo to sutra skupa s tobom da nam javis super vijesti :D
Phipy čestitam,ja i nakon 11 tj.još nisam svjesna tek kad se nađeš na uzv onda se osvjestiš...:yes:
Sneki sutra transfer i onda na oba tuluma i ima da plešeš do jutra tako da se odmah pripreme što ih čeka u životu,he,he sretno još jednom...
Thinkipink čestitam!
Šumskica pozdrav svima trima!!!
phiphy :-o pa ja sam ovo skoro preskočila! Sad mogu čestitke, jel' da? PA DRAGA MOJA ČESTITAAAAAAM! :-D:-D:-D
Šta je Sneki donio Sv. Nikola???
Hvala vam, koke, svima :) .
Sneki, ja nisam ništa čula, ali bila sam neubrojiva pa tko zna :) . Zezam se malo, nije bilo zvuka, ali sam se toliko skoncentrirala da vidim tu treperavu točkicu koju su svi u ambulanti vidjeli iz prve osim mene da je sve moguće :lol: .
Vulkan, drago mi je čuti da i tebi u 11. tjednu nije još sve baš 100% jasno :) .
Argente, HVALA!
Vulkan - pa kud već 11. tjedan?!?! Si dobro sada? Stigla kući?
Šumskica ide vrijeme,ide...sad sam super više manje ali bilo mi je za plakati po cijele dane,ali več zaboravila samo da je bebica dobro!!!
Sneki javi se,javi se....
Snekica ima da ti Badnjak bude najbolji na svijetu :)
Snekice ma ako nije beta za badnjak pozitivna onda....za tvoja dva malca....:heart::heart:
vita šta je s tobom?
Sneki dobro da si se javila, ajde navijamo za te malce
Šta je s Vitom sutra vadim betuuuuuuuuuuuuuu.....
Snekica sretno!!
Vita za betu do nebaaaa!!!!! :heart:
Naravno puno srce i svim ostalim forumašicama!!
Dani82:*
Snekica :zaljubljen:!!
Vita za betu !!!:-D
Draga uvjerena sam da će biti velika! :-D
Vita22....:heart:... sretnooo....
Vita i Mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za veliku betu!
Snekice - Bravo za mališane u buši. Naši su da, to su baš oni dugo čekani :*
Vita22, vadiš 'riječku' betu, 21 dnt? :-D
Vulkan, što je bilo, mučnine?
Sneki, najbolje im je kod tebe u bušonji, tek sad će procvjetati!
Sneki opusti se i uživaj to je to i nema ti druge!!!!
Vita sretno za danas ,ako je suditi po RI betama ti nam se pridružuješ,he,he..
Phipy da,da cijelodnevne mučnine i povra....uf kad se sjetim,sad se malo smirilo...
Vulkan - gotovo je s mučninama, možda će te malo mučit još tjedan dana, ali ne bi smjelo duže. Ležiš ili švrljaš okolo?
Vita - s nestrpljenjem čekamo novosti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo moja betica 19dnt 332 malo sramezliva ali dr kaze da je ok uzv 20.12.
:-D:-D Bravo, vita22! Moja frendica je imala malo preko 600 21 dnt i evo, za 2 mjeseca će roditi!
Viiiiitaaaaa22 :-D :-D :-D
Vitaaaaaaaaaaaaaaaaa YES!!!
Znam da ne smijemo skakat i vibrat ovdje, ali ovo je s guštom!!!
Vita :-D :-D :-D YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! Čestitam! Super je beta!!!
Phiphy i Vita ČESTITAM VAM OD SRCA!!!! kako volim ovakve vijesti i to jos riječke...AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :lol:
Sneki moram i tu jos malo ~~~~~~~~
Jejja hvala draga... sve sam ja isplanirala.. hahahahahah... pa kad me opet nesto ošamari...
cure svima jos malo ~~~~~~~ da bude jos + !!!
Čestitam našoj najnovijoj trudnici na ovom PDF-u!!!!!!!!!!!!
I ja se pridružujem čestitanju,bravo,bravo i glavu gore,bit če sve ok!!!
Šumskica do sada sam bila zatvorena u kući-relacija kauč-wc školjka,a od sada ču nadoknaditi ova 2 mjeseca,javi se kad ste u šetnji i kad bude naravno lijepo vrijeme!!!
Vita draga moja, sve znaš, neka bude školski do kraja!! :-*
vita predivno! To te ja pitam! Čestitam još jednoj Riječkoj trudnici! Nek ti trudnoća bude mirna i lagana, da poželiš čim prije po seku ili bracu! Sretno! :kiss: