Objavljeno je.rok predaje papira je kraj veljace.cudno pa zar nije uvijek bio kraj sijecnja?
Printable View
Objavljeno je.rok predaje papira je kraj veljace.cudno pa zar nije uvijek bio kraj sijecnja?
Ima li netko tko ne zivi u Zg a vodi dijete u vrtic u Zg npr radi posla i blizine? Kako su onda cca cijene?
jelena pa nisu ti stigli dati. jučer popodne je tek objavljeno na stranicama Grada Zagreba - predškolski odgoj.
netko je gore stavio link.
mi smo razmatrali tu opciju,jer smo se preselili na selo iz ZGB. kad smo zvali rekli su nam da nase selo ima ugovor sa ZGB i da placaju subvenciju djeci koja idu u vrticu ZGB. iznos subvencijenije jednak subvenciji grada ZGB, vec iznosi kolika je subvencija za djecu u nasem selu.
eto ja znam slučaj ljudi koji su preselili u zagorje tamo imaju boravište ali prebivalište im je u zg i zg plača subvenciju
plačaju zagrebu prirez ipak imaju to prebivalište tj. papire s osobne oboje, ali zbog posla su privremeno u boravištu u zagorju
Ok, sorry onda...ja sam mislila da ne. Pošto se prirez plaća prema boravištu
Ne nego prebivalištu to ti piše na osobnoj i u poreznoj, boravište mijenjaju studiji kad dođu tu
Ok hvala na info! Da, nasa Opcina sufinanc i Zg vrtic.
Onda samo treba naći vrtić
Evo još dva pitanja sad kad je ponovo počela sezona prikupljanja papira...
1. Što se podrazumijeva pod prihod kod poduzetnika, da li samo plaća ili i isplaćena dobit firme?
2. Ukoliko netko plaća alimentaciju, da li iznos plaćene alimentacije umanjuje ukupni prihod?
Tj. S druge strane da li alimentacija koju isplaćuje netko tebi uvećava tvoj prihod?
koliki ste račun dobili za plaćanje za prvi mjesec?
normalno, kao i dosada.
Isti
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
ok hvala
Kako dugo nismo ovdje pisali ;).
Je l invalidnina spada u “druge prihode koji podliježu oporezivanju sukladno Zakonu o porezu na dohodak”? I dječji doplatak za bolesno dijete? I onih 200 kn od grada?
Je l trebam to napisati u papirima za vrtić za izračun cijene? Sad sam se sjetila u zadnji tren da nemam nikakvu potvrdu za to i nemam pojma prijavljuje li se to ili ne. A ne znam ni izguglati...
Gledala sam sada stranice vrtića grada Zagreba. Trenutno u "mojem" vrtiću ima mjesta za upis.
Ukupno u Zagrebu ima oko 1000 slobodnih mjesta, što u jaslicama što u vrtiću.
Nadam se da to znači da budemo upali u petom mjesecu. Kako je bilo prošle godine, omjer slobodnih mjesta i upisanih po vrtićima?
Jesu još uvijek dugačke liste neupisanih?
Sto se racuna pod dohodak za placanje vrtica, dar za dijete ne, djecji doplatak isto ne, bozicnica i nagrade da, a sto je sa toplim obrokom?
Ulazi li i to u dohodak?
Gabkec samo ako je u plači,
Dar za djecu ne,dd ne
Božićnica ono kaj je u plači da,ono sa strane ne ,ako imate to
Pod dohodak je placa a pod neoporezivi dio je bozicnica, dar za djecu, nagrade i topli obrok.
Prosle godine nije bilo naknade za topli obrok, zato pitam, al su nam racunali nagradu i bozicnicu.