13 dnt 285, a 15 dnt 629
Printable View
13 dnt 285, a 15 dnt 629
Hvala ti na info :)
U svakom slučaju čestitam ti još jednom od srca
hvala cure - sad čekamo tebe splićanka da se pridužiš!!!
jojo prekrasno, koja lipa vijest, a jesi sretnica iz prvog puta uspije IVF i još blizanci, krasno čestitam draga :-D
jojo bas si sretnica , 1 pa bingo i jos dvojke :-D
hvala vam drage moje - kažu da je jutro pametnije od večeri ali evo moji dojmovi se još nisu slegli:-)
čestitam ženo, svaka čast! samo hrabro naprijed, navijam za utorak i drugo srculence ~~~~~~~~~1
Jojo & Bebi trudnice naše čestitam!
Splićanka nadam se da si ti sljedeća!
Svi drugima puno sriće ~~~~~~~~
Sara imaš pp
:klap: za blizance :-)
Loly draga vidjela sam, hvala, imaš i ti pp.
Cestitam svima na prekrasnim betama!
Cure please jel znate od koliko do koliko sati se moze vaditi krv na krizinama, higjenskom,i u kbc-u?kad pocinju raditi laboratoriji i dokle rade? Hvala puno
Jojo.. blizanci!!!
Čestitam, predivno:-D
Hvala cure na odgovorima. Jojo cestitke jos jednom na beti i blizancima;))))
pa gdje su nove trudnice jojo kako si ....
lara se slabo javlja ili ja propuštam ,kako prolaze prvi trudnički dani
Pa šta je sa ovim splitskim forumom,upeklo sunce i svi išli van,nikoga na forumu! Di su nove trudnice,kako se osjećaju u blaženom stanju?
Sara kakva je situacija,kad krećeš?
Kako nam je Željkica,trudnica u finišu?
Ja ovaj ciklus još ništa,tsh se ne spušta,čekam dalje.
Pozdrav Sissy,drago mi je da smo se upoznale.
Evo me!!! Borim se sa mucninama i nesanicom. Zapravo privikavam se na novo stanje- nisam jos svega svjesna.... Cekam ultrazvuk u utorak i tako... Cudno da nema zeljkice?!
Sretna jeli guzva sada u kbc-u?
Btw jeli kod lare sve u redu?! Ne javlja se?
Sretna kod mene u brisu e.coli, tako da ću mislim morat odgodit postupak, al početkom 11. mjes. idem kod Budimira pa ćemo vidit... Ti? Pauziraš ovaj ciklus, jel onda sa slijedećim krećeš, kad bi to bilo 11,12 mjes?
Je nema nam Željkice zadnjih dana, nadam se da su dobro ona i bebač.
Jojo i bebi. to su slatke muke.. jojo jel radiš ili si otvorila bolovanje?
jojo draga pa ti si stvarno mirakul :) čestitke od :heart:
sara meni je jednom davno Rade Marušić iz Mostara napravio mješavinu čajeva zbog e.coli nakon što su me tri godine doktori punili svim mogućim vrstama antibiotika i riješila sam je se za svagda,da kucnem u drvo od tad se nije više vratila, možda bebi zna za njega.
sretna a još da smo i kavu srknile :) znači ulovila si ga :) ma bio mi je divan ovi put pravi dr.Medimlijeko heh
evo ja se odmah javljam ako teba br.tel. od Rade travara on je jako poznat kod nas nema problema smijem li ovdije napisat njegov br.
Evo me tu sam, baš ste zlatne šta mislite na mene :kiss:!
ja vam zadnjih dana puuuuno skitam kupujem stvarčice za bebača tako da dođem doma krepana i samo se bacim u krevet!
Sretna, u pon idem kod svog ginek pa ću vidit šta će on dat i reć za terapiju, al više sam za alternativu, evo pijem onu mješavinu vino + češnjak, bljak, al popit ću sve do kraja, limun čisti + žlica meda, čaj od brusnice i čaj od peršina, vitamin C, pa mora nestat. A sa vinom i češnjakom sam se prije godinu dana riješila ureaplasme. Sissy draga hvala na informaciji, zasad ću probat sa ovim, al ako bude trebalo javit ću se ja bebi za broj...hvala vam puno.
Željkice super, još malo, držat ćemo ti fige za što brži porod i dat ćeš nam kompletni izvještaj iz rodilišta , kad to dođe naravno....
Sretna meni je e.coli u brisu, urin je čist, sve sam nedavno vadila, a mm je isto radio urinokulturu i spermokulturu i čist ko suza!!
sara sretno da bestiju sto prije rijesis,
ali ako je u brisu kako onda moze pomoci caj ?
zeljkice sto ti uzivas ;)
Crvenkapice prvenstveno se uzdam u vino+češnjak, a čaj ne može odmoć....mnoge su rekle da im se nakon masu antibiotika opet vraćala, tako da mislim da je stvar imuniteta. I sama imam iskustvo sa ureaplasmom (kad sam je imala) da mi nije otišla antibiotikom ili samo privremeno pa se opet javila. Više je nemam, hvala Bogu, ureaplasmu.
Sara10 gdje ima kupit čaj od peršina?:)
Sara radim jos uvik, cekam uzv u utorak pa cu vidit sa dr sta cu.
Sara10 wow baš ću probat to:shykiss:
hocu bebu ima caj od persina kupit, od subana, u ljekarnoj,
sara , cesnjak + vino je super za bestije, odvratno je ali se navikne
mogla bi i ja skuhat