ja idem u pravilu sama sa svim nalazima.... onak kak ti je i žužy napisala..Pavičić-Baldani je i moja dr :-)
Printable View
danas mi je 7 dc....
smanjili su mi terapiju za ova zadnja dva dana
sutra idem opet
snupi neam pojma jel su me natrpali il ne al ja se sigurno osjecam natrpano :lol:
ovo mi je prvi postupak tak da nisam ni znala kako trebam reagirat ni da li cu reagirat
jel to tu mač za 7 dc??
I opet ništa...brojimo drugi neuspjeli ICSI...krvarim ko velika...valjda je to normalno nakon stimulacije. 20.11. sam odma dogovorila pregled kod Radakovića i plan za dalje. Sad natrag na posao sutra...
Bernica - jako mi je žao!
Jeste imali 2 blastice ili tro-dnevne? Kaj je rekao dr. R.? Hoće drugi put pojačati terapiju?
Nije opće komentiral ništ tijekom postupka. Folikula je bilo više,ali neznam kak opet samo 2 jajne stanice. AMH mi je oko 20,hormoni ok...očito budemo morali dati jaču dozu...Idem 20.11. tam pa ga budem malo preispitala...a morala budem i ponoviti sad sve nalaze jer mi budu stariji pa budemo vidjeli kakvo ja sad stanje. Ovaj put smo i TSH spustili ispod 2,skinula i par kila...sve bilo kak treba..i opet ništa. Nema tu pravila. Nadam se trećoj sreći.
Očajno!!!!!!!
Jesi razmišljala potražiti drugo mišljenje? Recimo u VV ili drugdje?
Žužy se prebacila na VV - i to je i moj plan ako kojim slučajom i postupak br. 2 bude bez uspjeha.
Nije da sam nezadovoljna u Petrovoj ili s doktorom - ali možda u drugim klinikama koriste druge doze lijekova,... možda biolozi bolje rade,... a pokušati ništa ne košta.
bok cure..imam pitanje..27.11 idem u zg po lijekove (ovo je 3 put).. ako se ne okonca ovaj strajk dali idu postupci normalno? jucer su mi odbili dati misljenje endokrinologa nego moram ic po hitnom postupku jer su dr u strajku a meni se blizi susret sa dr R..papa i brisevi napravljeni novi..koje jos nalaze moram ponovit prije postupka? prosli put me je sestra Irena trazila markere..
Pa razmišljala sam i ja o promjeni bolnice,ali nekak sam sad tu ko doma...znam sve...a neznam...budem vidla nakon 20.11. kaj budu rekli...ako bude dr.R i dalje tak šutil i bez volje za mene....idem ja dalje. Ako ništ drugo,tražit ću drugog doktora. A doze mi valjda sad bude povečal...bila u na transferu s curom koja je uzimala duple doze lijeka nego ja...to joj je treći put bio...i bingo...beta 16ti dan pt preko tisuću...
Bernica zao mi je...sada samo hrabro dalje i kreni dalje..nemoj cekat na mjestu.trazi neko misljenje,neki razlog i odgovor sta dalje.samo hrabro..nisam bas u nekom toku pa vibram svima..
imam pitanje cure ako koja cita i zna sta...treba bi neki smjestaj a da je blizu petrove?hitno mi je..hvala
Bernica - ne znam za kaj štede na lijekovima?!?!?! I tebi i meni su u prvom postupku dali Puregon i to neku jadnu terapiju. Drugim postupkom onda uvode i kod tebe i kod mene dugi protokol i nešto jače lijekove. A treći postupak će onda biti kako treba?!?!?!?? Zar ne mogu odmah dati pravu dozu i gotovo?!?!?
Mene je dr. R. kod zadnjih konzultacija oduševio - bio je super, super. Kad budem išla po lijekove, pokušat ću se izboriti za ultra jaku terapiju.
Sanjalica - ne znam na pamet sve što treba - piše ti na onom papiru - mislim da markeri ne smiju biti stariji od 2 godine, a papa i brisevi godinu dana.
bok svima!
vadila betu u utorak i bila je 211,80.
u ponedjeljak ponavljam..
:)
Ftičiceee,:-D:-D jesi vidla,čestitam!Tolko o neg. testovima :ban:
bernice,grlim draga...i sretno s novim dogovorima!
sanjalica82 ,najbolje bi bilo da nazoveš ili pošalješ mail sestri Ivi,tak budeš najsigurnija,kaj se tiče dokumentacije a i samog dolaska po ljekove zbog štrajka.Daleko je to,ali zlu ne trebalo...
puckica,kak je?
Ftičica- čestitke na pozitivnoj beti!!!!
Fticice bravo!!
Fticice cestitam :-)
cure moje u komi sam..danas sam dobila nalaze briseva i otkrili su mi ureaplasmu..a 27.11.sam trebala ici po lijekove..sto da radim???
sanjalica ja sam tu beštiju riješila nakon jedne terapije, onda ponovno brisevi i bilo sve ok..i stigla do postupka...
e sad, do 27. je još malo vremena, pošalji mail, reci šta je, i pitaj neka te ubaci za neki skoriji termin ako može...koliko se sjećam oko tjedan dana je bila neka terapija onda sam tjedan dana morala čekati do briseva jer se kao tijelo mora očistiti od tih lijekova i još tjedan dana novi nalaz...znači ako si počela s nekom terapijom, za mjesec dana bi mogla imati dobar nalaz...pitaj u mailu ako možeš doći čim dobiješ dobar nalaz!?
sretno svim curama u postupcima!!!!
ftičica :-D čestitam na beti!!!!!!!
sanjalice,potpis na kameleon. Najbitnije je da se što prije javiš liječniku i da što prije započneš s terapijom!Ne možeš iz kože van...u biti se do samog postupka vjerojatno i budeš rješila ureapl.,ali ne budeš do podizanja lijekova.Stoga bi mogla u postupak..pošalji mail tam koji dan prije 27. i pitaj da ti odgode ako je moguče za koji dan,ovisno kak se budu stvari razvijale s terapijom i pauzom prije ponovnih briseva.Sretno!
fticice cestitke na beti i nek se nastavi duplat lijepo!:klap:
sanjalice imala ju i ja,morala pit zajedno sa mm doksiciklin kapsule tjedan dana pa jedan tjedan odmora pa ponovit nalaz. Kod mene se nalaz briseva ceka 7 dana pa se sve to oduzilo na cijeli mjesec. Posalji im mail pa probaj nesto iskombinirat.
Ja bila jucer na punkciji,skroz me komiralo al je bolilo za poludit. Cak su me stiskali ludjacki po cijelom trbuhu jer su mi jajnici ispod maternice osli jer nemam jajovoda.
Dobila sam 6 jajnih stanica od kojih se 5 oplodilo. Sutra cu znat kad je transfer. Uz to jos sve imala hiper... Za prvi put odlicno,ja sretna!:dancingfever:
puckica,
sretno! :-)
hajde, molim te, upiši podatke o postupku za našu forumsku statistiku, evo linka na temu:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica
bravo puckice navijamo dalje!!:-) Koji ti dr vodi postupak?
Inez budem pisala cim zavrsim posto mi je ovo prvi ivf, jos uvijek nemam sve podatke.
snupi dr. Vrcic je moj dr i za sad imam samo rijeci hvale.
Danas zvala, sutra je transfer. Nist mi dalje nisu rekli. Sutra budem sve saznala.
Jos uvijek me boli od punkcije, hoce li i transfer boljeti?? :unsure:
puckica,
sretno!
:-)
transfer je bajčešće posve bezbolan zahvat. istina, postoje neka stanja kod kojih je otežan transfer-npr. prethodni operacijski zahvati na cerviksu u sl.
puckica sretno!!!
Drage moje suborke iz Petrove za sto vise velikih beta i trudnoca,pusa!
bok svima!
beta danas prek 900.. :)
vjerujem da je to skroz ok!
sretno svima!
bravo fticice za prekrasnu betu i vise nego ok! Navijamo za srceko!
Ftičice,ako je u utorak 5.11. bila 211,baš se i nije dobro poduplala do danas.Jesi li se čula s doktorom?
Ja ti držim :fige: da sve bude ok!
fticice ja sam krivo gledala ja sam mislila da si ti svoju betu kasnije vadila pa sam zato mislila da je ok poduplana!
Fticice fige su tu :fige: !!
Ja od jucer ponosno nosim dvije osmostanicne tockice u svojoj busici!
Nastupa uzivancija! :coffee:
puckice drzim i tebi fige, ja sam imala 3 - osmostanicne, jedna je smrznuta, dvije u meni i jedna danas ima 22 tj.
Meni su dvije osmostanicne smrzli a dvije vratili. Rece mi biolog da su odlicne kvalitete sve 4.
A ja osmijeh ko Carigradska macka :mrgreen:
Uglavnom ja se vec osjecam trudnom! :lol:
Sretno puckice!
sutra idem na prvu kontrolu i uopće neću razmišljati negativno..
vele da je beta individualna i s obzirom mi je prvi put da je hormon prisutan, ne znam kako treba biti da je u redu, ali za mene je sada to u redu..
dok mi neko ne veli drugačije..
ftičica :fige:i želim sve najbolje, puno je beta bilo niskih ili nedobro poduplanih pa je nakraju sve bilo ok!! sretno na pregledu i da nam javiš sretne vijesti!!!
puckica sretno i tebi i da se barem jedna mrvica dobro ugnjezdi!!:fige:
i pitanje: zar zamrzavaju i osmostanične embrije? ne čekaju da dođu do blastocisti?? baš me zanima ovaj podatak...i javite se vi koje imate eskimiće da li znate koliko stanične su ih zamrzavali?!
moj osmostanican je smrznut!
ftičice,držim fige da je danas na ultrazvuku bude sve u redu