jooj ivonna!!! :love:
kako daddy kaže - oraniziraj druženja tijekom cijelog tog perioda, pa ti svi malo uskočimo pomoći..ili kako mirta kaže- odseli tvojima na neko vrijeme....
Romina, pa kaj, i mene svi ignoriraju :P
Printable View
jooj ivonna!!! :love:
kako daddy kaže - oraniziraj druženja tijekom cijelog tog perioda, pa ti svi malo uskočimo pomoći..ili kako mirta kaže- odseli tvojima na neko vrijeme....
Romina, pa kaj, i mene svi ignoriraju :P
Ivonna :love:
Čestitamo svima nove zubiće, mi samo slinimo, ali ništa novo nema na vidiku. Uopće ne znam kak će u jaslicama jer mu je majca za pola sata mokra, a nisam sigurna da smije imati slinček.
Kovke hvala idem danas odmah po to u ljekarnu.
Curke koje sirupe za iskašljavanje koristite? Meni su u ljek. dali neki od Dietpharma od jaglaca, ali nisam sigurna da mu baš pomaže :(
Romina mi se još uvijek ne udaramo namjerno, ali ak je to faza mogu je uskoro očekivati :roll:
možda nas i tračaju preko pp-a :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
:lol: da!Citiraj:
Romina prvotno napisa
jel ide netko od ljetnih mamica na proslavu ročkasa od Rode 09.09.?
Još ne znam.
pa bucka je na štandu za majce
e da i nika se šora glavom u ogradicu od kreveta i u uzglavlje od našeg krevetea ali nisam siguran da je to baš uvijek namjerno :mrgreen:
onda ću se vidjeti sa buckom a možda nažicam annie da idemo zajedno :mrgreen:
a kad i gdje je ta proslava? Mislim u koliko sati?
ti dođi ujutro :mrgreen:
dobro, ali GDJE???
ma zezam se...nemam niš pojma jel mi nitko niš ne govori isto kao i tebi :x
Ko je ono spominjao ignoriranje? I ja sam na toj listi.Citiraj:
Nitica prvotno napisa
mi nikada nismo koristili sirup tak da ti nemrem preporučit baš niš :/
proslava je 9.9 od 10-13 h na keglicu(kraj rodinog gnijezda)-krizanje caniceve i ulice grada mainza!!!!!
a mozda to ipak premjeste zbog nekih radova na trg franc.republike(1 min dalje od keglica)!!!
bit ce super i bas bi voljela da vas sto vise dodje sa djecicom!!!:)
bit ce likovne radionice tj standovi za djecu,nastupat ce djecji zborovi,voditelji ce biti ivanka mazurkijevic i jos netko,standovi sa majicama(tamo cu biti ja),standovi o dojenju,o autosjedalicama,o porodu i trudnoci...
ja jedva cekam!!! :D
ni mi nismo koristili sirupe za iskašljavanje, tako da stvarno ne znam.....Citiraj:
Nitica prvotno napisa
bucka, hvala!
navratiti ćemo i mi onda do keglića....
mirta... potpis ti je mrak :lol:
ivonna... 6mj :( nemam niš pametno za reči, osim da ti se stvarno divim...
ni mi ne koristimo nista za iskasljavanje jer hvala Bogu ne kasljemo,ali cu vjerojatno kupit piki tu echinaceu!!!
i drugi put loona!! ;)
ivonna :cry:
nis,moraces nas onda cesto zvati na kavu,a i mi tebe,pa da nam vrijeme brzo prodje!!!! ;)
bas mi je zao i najradje bi da i ti i TM promijenite posao!!!!! :P
ps.ja prestala sa dojenjem!!!!
nika totalno izgubila interes!!!!
:cry:Citiraj:
bucka prvotno napisa
mi smo samo jednom probali sirup za iskasljavanje, mislim daje bio Prospan, ali nije pomagao, pa sam ga prestala davati..
Bucka, :cry: ..ali tako je najbolje, kada dijete samo odluci kada prestati...
Rominci i Loona, nitko vas ne ignorira al vas ni nema puno zadnjih dana.
Ja bome visim na netu lijecim tugu dok curke spavaju (al zato je kuca u opcem neredu, bas me briga).
Za rodinu proslavu, ne znam, ak bude lijepo vrijeme mozda se i mi dosetamo...
bucka :cry: za dojenje... ali sto kaze ivonna, bitno je da je sama prestala.
e, a moj sin prica telefonom. zvala nas moja sestra, i ja mu stavim slusalicu na uvo, kao i obicno, i ona ga pita kako kaze ovca - on kaze bleee, kako kaze koka - on kaze kkkkkkk, posalji teti pusu - on posalje pusu! Ja se nacisto zaprepastila.
a sirup za iskasljavanje nismo nikad davali...
ĐIZ kli! PA Novi je mali genijalac!!! :DCitiraj:
kli_kli prvotno napisa
ivonna, nema nas puno jer radimoooooo šmrc....
..a ti, pusti kuću! Ne nerviraj se :love:
ivonna došeći sa curama da popijemo caffe......mi sve smo tu i vjerujem da će ti svaka od nas olakšati na svoj najbolji način :love:
Loona hoćemo zajedno na proslavu?
Kaj nisi napisala da ideš sa Annie? :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Hvala kaj me niste ignorirale za sirup za iskašljavanje. :love:
Kli ljubi malu pametnu glavicu. A moram pohvaliti i svoju: M. je naučio dodavati se u parku loptom, pokušava sam obući papuče, svaki dan me iznenadi koliko toga razumije, a u petak me dočekalo iznenađenje. MM mu kaže "daj mami pusu", a on potrči meni u zagrljaj i cmokne me u obraz na sav glas. Vjerujte da su mi oči zasuzile od sreće.
sigurno ju je Annie izignorirala! heheheheh
I Vita zna dati pusu, ali ne zna cmoknuti već otvori usta i tak prisloni, licne jezikom i vikne: mmmuuaa!!
i meni je tak dala pusice :angel:
Loona, kako si to super opisala.. :heart:
Ma da, razumeju stvarno puno, ja sa novijem bukvalno razgovaram! A on inace ljubi sve redom! Dovoljno je da neko bude s njim sat vremena, ja mu kazem ajde ljubi ga i on ljubi. Pre neki dan mu bio mali rodjak od 3 godine i ljubili su se u usta :shock:
Novi je pravo malo :heart:
Ja sam koma jel me Maureno uopće ne doživljava kad je sa bakom...neći ići meni,neće mi dati pusa...ma neće mi ni pogledati...zakaj je to tak nemam pojma
Ma meni je super jer mu je to nova fora. Do sada nije dijelio puse, nego je traljao svoj nosić u naš ko mali Eskim, a sada cmokne ko veliki. On ne ljubi sve, malo je izbirljiv po tom pitanju (na mamu ;) )
Mozda je i novi na mamu :lol:
Romina, ma on te zeza!
ALI MENI JE ONDA STRAŠNO TEŠKO...DOŠAO JE SA MOJOM MAMOM DO KANCELARIJE I NIJEME NI POGLEDAO,A JA SAM OSTALA U ČUČNJU SA RAŠIRENIM RUKAM GLEDATI U ČUDU,I ONDA PRASAC ODE DO BAKE I ZAGRLI JE :(
Romina, bas mi je zao sto si tako potresena :cry: ...
Ma naravno da on vise voli mamu nego baku..
bucka, ne tuguj, nekima završi prije nekima kasnije, a neki uopće ne doje.
(Vid još navlači cicu, ali daleko je to od onog pravog dojenja)
romina, daj ne budali barem se radi o tvojoj mami, a kaj bi bilo da je riječ o sveki
bravo za male ljubilice
EJ VI S TIM IGNORIRAANJEM; KAO DA SMO 3A :x