:heart:Citiraj:
nela prvotno napisa
Printable View
:heart:Citiraj:
nela prvotno napisa
Preslatki su :love:
:heart: :heart:
Zdenka, preslatki su ti klinci! :heart: :heart:
nisu preslatki, već savršena, predivna mala bića :heart: :heart:
Čestitam! Predivna djeca i predivna priča :love: :heart:
Jaaako su zgodni :heart: :heart:
Ajoj Zdenka 2, slučajno sam na nekom drugom pdf-u vidjela promjenu na avataru, pa sam potražila uzrok tvojoj sreći i u jednom dahu pročitala sve stranice na ovom topicu!
Čestitam ti od srca na prekrasnoj kćerkici i ustrajnosti da povećaš svoju obitelj :heart:
To je vrijedilo čekati :heart:
Hvala svima koji se vesele zajedno sa mnom. Moja djeca su svaki dan sve više brat i sestra - postaju prava ekipa. B. sve više i više prihvaća pravila. Svakim danom je sve ljepše i sve lakše. Veselim se Badnjaku i Božiću, a i novogodišnjem tulumu na koji idemo svo četvero.
Prekrasan avatar ! :heart: :heart:
ja tek sad vidim
prekrasno i uživajte u svojoj sreći :heart:
Ja tek sad vidim ovaj topic :oops: i mogu samo reći da sam zasuzila.
Prekrasno, prekrasno :love: :heart: :heart: :heart: :heart:
Prelep avatar :heart: :heart:
zdenka :* :* za tvoje male anđelekeCitiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Zdenka, stvarno su preslatki!
Ja sam vidjela promjenu avatara na Izazovima.
Pusa dječici i želim vam sve najbolje!!!!! :love:
Ajme kako su ti divni klinci Zdenka :heart: :heart:
prekrasni su :heart: :heart:
uh, koji avatar :heart: :heart:
Da ti uvijek budu zdravi, sretni i veseli, prekrasni su :heart:
Predivna djecica i predivna obitelj :heart:
Sretan vam Bozic!
Sretan vam Božić.I nek se ekipa ljepo provede na novogodišnjem tulumu! :lol: .
:cekam: možemo malo zaviriti u vaš obiteljski život putem tvojim postova? javi nam se malo :)
Evo, baš danas imam veliku novost: B. je krenula u vrtić. Već smo je prije vodili da upozna tete i prostor i strašno se veselila. Danas je bila vrlo kratko, zbog privikavanja i sve je prošlo u redu. Htjela je još ostati s djecom. :)
Vrijeme praznika bilo nam je dragocjeno vrijeme obiteljskog povezivanja. Djeca su se posebno povezala i osjeća se kod njih taj sestrinsko-bratski odnos, pa i ljubav.
Uspjeli smo se riješiti durenja, a i prehrambene navike su daleko bolje. B. se polako distancira od osoba s kojima je bila povezana u domu i veze s obitelji postaju jače od toga. Prošlo je tek neka 2,5 mjeseca otkad je stigla u obitelj. Nije bilo lako, ali kad se osvrnem natrag ne mogu vjerovati koliko smo svi skupa napredovali u to kratko vrijeme.
Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
:heart: :heart: hoćemo još!!!!!!!! ;)
Pa, recimo, srce mi raste na neke sitne stvari: kad B. trčkara po kući sa svojim igračkicama i potpuno nesvjesno pjevuši: "M. je najbolji na svijetu, M. je najbolji na svijetu!" Ili kad stojim u bio&bio na blagajni s M., a on vadi čokoladno srce u crvenom staniolu iz staklenke na pultu i kaže: "Mama, ja bih ovo uzeo za B." Ili kad stariji brat uči mlađu seku abecedu i brojeve, daje savjete u problemima, kad mu ona nosi crteže i vježbanke na ocjenu, kad joj on navečer čita, kad slušam njihove razgovore i gledam igru... sve te male, svakodnevne stvari najbolje pokazuju što je na stvari. :heart:
bravo za sve vas :heart:
:heart:
:heart: .......neprocjenjivo ....... :heart:
:heart: !
:heart: :heart: :heart: :heart: !
:heart:
hvala ti sto delis to sa nama...
XCitiraj:
Arkana10 prvotno napisa
M. i B. :heart: :heart:
U vrtiću su za moju B. predvidjeli dvomjesečni period prilagodbe - da prvi dan ostaje samo 45, min, pa onda svaki dan malo više, s time da prvih mjesec dana ne ostaje na ručku, a kamoli na spavanju...
uglavnom, razradili su visinske pripreme.
A moja B. je jučer prvi puta bila u vrtiću, pomagala je teti rezati i čistiti jabuke, igrala se s jednom djevojčicom i dječakom i bila je jako tužna kad sam nakon 1 sat došla po nju, dok su druga djeca išla na igralište. Cijelim putem kući je gunđala zašto ona nije mogla ostati na igri i na ručku. Danas je tata došao po nju u vrijeme kad su u vrtiću naručili, no moja B. se nije dala. Otputila se teti i pitala: A zašto ja ne smijem ostati na ručku? Uglavnom, ostala je na ručku i smazala dvije runde variva od brokule, cvjetače i piletine, našto sam ja :shock:, igrala se s djecom u parku i vratila sva sretna kući u nadi da će sutra ostati još duže. Uglavnom, visinske pripreme vrtić može okačiti mačku o rep. :)
Pa to je odlično :D
Cura je pravi "social mixer" :)!
B. je navikla na puno dječice. Baš mi je drago što se tako brzo uklopila! :D
To je super! :D