Daj mi, molim te reci di je taj dućan u Čk?Citiraj:
dadls prvotno napisa
Printable View
Daj mi, molim te reci di je taj dućan u Čk?Citiraj:
dadls prvotno napisa
Gdje ima plodine u zagrebu?
Ja znam za onaj Branimirovoj, malo ispod Kauflanda kad ides prema istoku.
Prek prima namještaja-tvornica mtč-hulahoop ili čarapko, tak nekak. :oops:Citiraj:
SunčicaVŽ prvotno napisa
A 5pari čarapa 10kn(2kn/kom)-ima od vel.00 do 14,samo nema trojkice(čarapa-jer kao ne proizvode).
Nalaze se na katu.(ima tabla)
Hvala Dadls :love: budem potražila kad idem u Čk :)
Ja sam bila u plodinama... i kupila 4. plišane hlačice s dugim rukavima žute, žuto zelene, bijelo plave po 29,90 kn :D :D , jedan žuti bodi za 13 kn i komplet od 4 preslatka podbratka za 26 kn :D :D :DCitiraj:
Cathy prvotno napisa
Kupila bi još, ali nisam htjela kupiti hrpu žute garderobice :( Ima prekrasnih plavih i rozih, ali ja ne znam još da li nosim dečka ili curicu :(
jel zna tko gdje ima froddo cipelica od prosle godine?
Iana u KC prodaje proslogodisnje modele trenirki po punoj cijeni. I jos mi se prodavacica usudila reci da su to novi modeli. A isti takav model, kupljen upravo tamo H je vec iznosila prosle zime i prerasla. Zar ne bi ta roba trebala biti na snizenju?
Hm...mislim da nema neko pravilo koje bi ga obvezalo nešto staviti na sniženje.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Drugo je kad je nešto na sniženju i to regulira Z. o zaštiti potrošača. Ali to nije bilo tvoje pitanje :mrgreen:
Bit će mi drago ako me netko ispravi. I sama često "srećem" lanjsku robu po istim cijenama kao i nova.
Boss ducani u Kaptol centru (muski) i u Vlaskoj (zenski), 70% snizenje radi preseljenja. Ovaj muski je dosta vec prazan, ali ima jos nesto odijela i kosulja. U zenskom nisam bila.
Na Split 3 nekakav second hand shop koji je i outlet nešto, svakako u Kaleti 3 da se naći dobre robe-ljetna lanena haljina za 75 kn. Sve ljetno je 50% niže.
U ženskom ima super traperica po cca 350kn.Zgodnih sakoa,al oni su puno skuplji,oko 1000-1200,pa ko voli...Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
U Zg-u, na Trešnjevci, ugao Selske i Ozaljske u dućanu Ant Jeans ima sniženje Frodo papučica (do br. 35), 89 kn.
To je super cijena s obzirom da sam na proljeće kupila u Nami njihove papučice i platila ih oko 160kn ako se dobro sjećamCitiraj:
laumi prvotno napisa
OT sorry
outlet centar sv. helena NIJE otvoren, otvorenje je najavljeno za 13.studeni
Probaj pitat u Maksimirskoj, tamo imaju svoj dučan.Citiraj:
meda prvotno napisa
Muška Pierre Cardin odijela su na 50 posto popusta u Kaptol centru - zatvaraju pa likvidiraju. Ima dosta veliki izbor i svih veličina. Pa čiji muž mora na posao upicanjen - da znate.
cure,gdje je ovaj boss dućan enski u vlaškoj,tx.
da li ste čule da su u tijeku pregovori da interspar preuzme ipercoop?
ja čula prije par dana u ipercoopu, i ostala :shock: ...
:shock: kako sad?!Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Upravo sam se vratila iz Interspara i doživjela pozitivan šok. Svi njihovi artikli (dakle oni na kojima piše Spar) su na akciji tipa 1+1 gratis. Akcija traje do nedjelje. Pa ko voli nek izvoli.
ne znam što se događa, ali navodno se već neko vrijeme o tome pregovara... jedan konkurent manje - cijene odoše u nebo... :xCitiraj:
puntica prvotno napisa
To ti je stara Vlaška, na križanju s Palmotićevom, s lijeve strane kad ideš prema Trgu.Citiraj:
telmama prvotno napisa
Ajoj, pa nece valjda...Citiraj:
sorciere prvotno napisa
silom prilike bili i mi u intersparu kad ono :shock:Citiraj:
deva prvotno napisa
gužva za poludit. jedva sam se probijala kolicima između polica koje su bile prazne :(
ali, ajde, ipak je dobra ta akcija (iako nisam imala živaca gužvat se pa nisam ništa kupila) 8)
:shock: a ipercoop mi je jedan od dražih dućana (pogotovo onaj u king krossu :(Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Ja sam se malo razočarala što se tiće ipercoopa, dovukli robicu iz kineskih trgovina. :evil: A prije sam znala kupiti odjeću tamo, za po kući da nosi Sara.
Hm, meni su baš dragi coopovi proizvodi.
Kupujemo njihovu instant kavu, đemove, tjesteninu, ulje; slanutak, mahune, grašak i kukuruz u konzervi, pa najlonke, uloške i još svašta.
Zadovoljna sam sa coopom, bit će mi baš žal ak ga više nebude.
ja sam shvatila suprotno, da je ipercoop kupio interspar :?Citiraj:
cinderella prvotno napisa
ne... navodno bi interspar trebao preuzeti ipercoop, i ne zna se da li će se u tom slučaju moći kupovati i coop marke... najvjerojatnije ne...Citiraj:
kloolk prvotno napisa
ja kupujem u oba centra, i za mene svaki ima svoj dio proizvoda koji mi više odgovara...
Interspar naprosto MRZIM,koma mi je taj ducan,a u ipecoop-u rado sve kupujem,najdrazi mi je.
Nadam se da je kriva informacija...
radim u KC i nisam nista cula o tome :/
istočni dio Zagreba:
u Sesvetskom Kraljevcu, na raskršću prije Crkve, s južne strane je mali dućan s igračkama i bebi robicom. "Bobica bebi"
Rasprodaja je 40% na odjeću i 50% na igračke.
Tko je blizu, isplati se... :)
jesi li to pročitala samo na tabli ili si bila unutra i provjerila?!
naime, ja sam jednom tamo upala i neugodno se iznenadila kako no name robicu jako visoko cijene ( znam da sam se pitala pa koliko onda dođe bez tog famoznog sniženja ) :?
Imam neke rođendane, pa sam nakupovala.
Cijene su ti npr: čarape 12-15 kn, štramplice oko 40, potkošuljice za cure 24, gačice 14, pidžama 82. Na to je popust 40%.
Na igračke je 50%, pa onda npr motor na akumulator ispadne oko 500 kn, onaj puno veći 850. Našlo se par jeftinijh igračaka koje su s popustom bile ok.
Naravno da je po tim malim dućanima sve skuplje, jer oni ne mogu konkurirati velikim centrima, pa onda malo moraš procijeniti šta se isplati, a šta ne :)
U DM - u (Mandi) imaju na sniženju sanpelegrino čarape, od 20- 39 kn. sa uzorkom.
U utorak, 18.11. 30% na igračke u plodinama. :D
Hvala, navratit ću sigurno :DCitiraj:
dadls prvotno napisa
bila sam.Citiraj:
anna-y prvotno napisa
mlađem sam kupila Opatija papučice, platila ih 65 kn.
igračke su dosta probrane, iako se da naći.
vrtuljak (tako nesto) u Vlaskoj (blize Kvatrica) se zatvara pa imaju 50% rasprodaju,a neke stvari su vec i prije snizene.
e sada sto je ostalo.....
cak su imali i trudnicke robice !
Ne bi otvarala novu temu pa stavljam ovdje.
U petak 28.11. se u Varaždinu otvara Quelle-ov outlet dućan sa jako sniženom robom :)