evo:
http://www.jungleinmypocket.co.uk/
Printable View
Coksa, nisam znala. :shock: Hvala Bogu pa je dobro :* :heart:
Ima li vijesti o Čokoladi?
Pinocchio, i mi smo povremeno u "neću" fazi, pa te skroz razumijem. :love: Proći će (ali nitko ne garantira da se neće vratiti - ako ne prije, onda u pubertetu :lol: ).
Anek, super za vrtić! I kod nas je tako: petero djece odlazi u školu, a nitko neće biti primljen na njihovo mjesto, jer idu na smanjenje grupa. Svaka čast! Zaista su bili prenapučeni.
Nisam vam rekla da je Florić primljena u Fionin vrtić. Na žalost, ne u istu grupu, nego su oformili početnu grupu za njemački s najmanjim pinklecima, svi će biti po dobi tu negdje. No, bit će u istom hodniku, sobe su međusobno povezane vratima i iz prakse znam da klinci stalno idu iz grupe u grupu i dobro se znaju, igrat će se na istom igralištu, jedino neće zajedno jesti i spavati. Već znamo par djece iz Florine grupe, jer je riječ o mlađim sekama Fioninih frendica iz vrtića. :heart:
No da, najvažnije: sinoć je Fiona imala priredbu s ritmikom. Bilo je jako zgodno i naravno da sam ju ishvalila (objektivno i je među boljima, ples joj ide i talentirana je), no, među nama (ovo nikad ne bih izgovorila pred njom) sam totalno razočarana i onime što rade i voditeljicom. Ona mi se čini kao draga i ljubazna žena, no uopće, uopće nema grupu pod kontrolom i, ako dobro vidim, nikakav autoritet. Koreografije su im iste cijelu godinu, tek dio programa se razlikuje od božićne priredbe. Kad se sjetim voditeljice ritmike iz prošlog vrtića, onog u Gundulićevoj, uhvati me nostalgija. Ona je s tim curicama napravila pravu pravcatu plesnu predstavu u trajanju od preko pola sata, bilo je nevjerojatno.
Nakon predstave smo išli na Floraart i kaj da vam velim - prilično sam se razočarala. Sve je "izložbeno", sve je "nemojte dirati", "gospođo, maknite djecu" i u tom stilu. :roll: Pa smo lijepo maknuli djecu :mrgreen: u parkić i dobro se proveli. Kad smo se umorili, sjeli smo na terasu, pojeli večeru, pa slatkač i doma.
Veselim se nedjelji, ako sve bude ok, vidimo se! :love:
Pa zaboravih pečoke. :mrgreen:
Uglavnom, novost je sljedeća: Fiona me sasvim kulerski obavijestila da ih ni ne moram tražiti: "Mama, znaš kaj? Meni O. uopće nikad nije posudila pečoke, ja sam si to krivo zapamtila."
:lol:
I tak, dok se u vrtiću ne sretnem s primjerkom te vrste, neću točno znati o čemu se radi, iako mislim da je NanoiBeba na odličnom tragu. 8)
ne stižem puno. Samo prenosim čoksine vijesti:
i dalje su u bolnici. Mare je pokupila rotu i ponovo je na infuziji. Uglavnom, čoksa gleda kako da se iskopaju iz zarazne. :/
ajoj, u toj zaraznoj dođeš zbog jednog, a pokupiš usput još nešto, uff :/Citiraj:
mamma san prvotno napisa
vibram i nadam se da će se vratiti doma što prije :heart: :heart:
samo sam svratila da pitam pinokijevce jesu li zdravi i orni za nedjelju?
mi više puta dnevno moramo Lari čitati pozivnicu, ispočetka i ispočetka...i svi se jako veselimo druženju :love:
...e danas mi kuhaju kinezi,
odoh na ručak s ekipom s posla, jedna kolegica časti :D
Citiraj:
anek prvotno napisa
ahahahah :lol:
ovaj prethodni post sam pisala zapravo na topicu "što danas kuhate",
ali nekako je ovdje završio!
al nema veze, eto nek se zna, danas odoh kod kineza na ručak :mrgreen:
bi'će da ćeš mi biti u blizini :mrgreen:
ajoj, čoksići :love:
vibrrrrrrrrrrrrrrram da što prije odete doma.
maxi, vidimo se, mi smo na repu boleština, ali ćemo zato biti orni u nedjelju :D
ajoj, čoksići :love:
vibrrrrrrrrrrrrrrram da što prije odete doma.
maxi, vidimo se, mi smo na repu boleština, ali ćemo zato biti orni u nedjelju :D
samo vi bildajte imunitet, ako trebaš neki pripravak samo javi, znaš da smo mi s Larom stalno na nečemu....
ajde pa se vidimo u nedjelju
ajme, ajme koliko prekrasnih djevojčica na jednom mjestu!!!!Citiraj:
maxi prvotno napisa
pa nas će glava zaboljeti od zujanja među prinčipesama :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Partijaneri, di ste? :mrgreen: 8)
Pinocchijići, hvala na tulumu, bilo je prekrasno. Svi klinci su savršeni (i kako se samo lijepo igraju, pa skroz su samostalni!), no slavljenice su bile posebno zgodne. :heart: Ladina zurka je o-d-l-i-č-n-a.
Torte, mljac!
Hvala na pozivu, uživale smo!
Ovo nam je bio vikend-tulum, i jučer smo imali dječji rođendan, tako da smo skroz ufurani u feštanje.
mi na krku :mrgreen:
rođendani su bili fantastiš!
mi naravno stigli tek na pola, ali glavno da smo ipak stigli čestitati Laduši i Petrici.
Ja ne znam što je meni? Da nas sad nisi prozvala zaboravila bi komentirati, kao što sam cvrčkov pregenijalni vrtni party :heart:
i nama je bilo lijepo :*
tweety, pa kad ste prije zbrisali?! trebali smo vam se sakriti u gepek...
slatki ste svi vi ZPD-ići a i mlađe kopije :heart:
pusa svima jer nam je bilo jaaaako lijepo (kao svaki put kad Lada slavi, možda za zeru ljepše)
Hoćete ovih dana ići na Cest is d'Best? Ja razmišljam o sutrašnjem poslijepodnevu na Cvjetnom. U srijedu i četvrtak ne mogu, pa mi još ostaju petak i subota.
Evo programa: http://www.kraljeviulice.com/CestIsDBest.aspx?id=134
:*
I nama je bilo super na druženju!! :)
Jedino se mama mora ispričati u ime svojeg djeteta slavljenici Petri i prijateljici joj Nuši zbog izjave mojeg djeteta da imaju ružne haljine, a zbog tog pokvarenog puhanja rođendanske torte. :love: Što je je...u jednoj sekundi je naučio kako se curki najbrže osvetiti... :mrgreen:
nama je jako žao što se nismo družili sa svima vama na roćkasu malih princeza, ali videk je malko zakurio i žalio se na grlobolju, tako da ostadosmo doma. ali danas je već bolje, nadam se da nije niš...
vidim da je bio pravi party, ajde nabacite malo fotkica da vidimo kako je to izgledalo, i da vidimo ladin novi friz ;)
danas sam u "crtiću" na iblerovom pokupovala premedenih bodića i majićica, veličine 0-3 i osjećala se kao da kupujem za neku sićušnu lutkicu - totalno sam zaboravila kako je novorođenče zapravo MALENO, i nevjerojatno mi je da nam stiže takvo jedno maleno bićence...uskoroo!! :heart:
Anek...Vid će uskoro biti veliki buraz!!! :heart:
Javljam vijesti od Čokse. :(
Uglavnom, JOŠ uvijek su u zaraznoj. Čoksa je totalno očajna. Mare još uvijek kaka rotasto, ali su joj obećali da će ići sutra doma. Danas je višednevni boravak u bolnici krenuo "savršeno". Naime, djetetu se braunila "iznutra" otkvačila iz vene, ručica joj je natekla dvostruko do lakta i sve je poplavilo. :( :evil: Čoksa je premrla od straha. Uglavnom naispričavali se ko blesavi. Ali malu praktički uopće ne skidaju sa desetosatne infuzije, već skoro cijelih tjedan dana. :cry: :x
Normalno, čim je Mare na infuziji, neće dojiti. :(
Čokolada nam je iscrpljena i još jedna nova sitnica: obadvije su počelo grdo kašljati. :/ :(
Eto. Tako se nadam da će se sutra i one uspjeti javiti. Od doma. :/
ajme :/, nadam se da će sutra STVARNO otići doma iz zarazne...uf.
čoksa i mare.........vibrrrrr da krene na bolje :taps:
cure, jel ide možda netko od vas uskoro u ikeu?
treba mi nešto /sklopiva prematalica koja se montira na zid/ što sam zaboravila naručiti stričeku koj imi je iz ikee donio neke stvari i namještaj prošli tjedan..i sad mi ga se ne da opet zvati, dogovarati, ići tamo...
anyone?
upravo sam skuhala kelj i kobase; isusek, čitava kuća.....smrdi :mrgreen:
..a da me vidite; kućna moda = samo gaće i grudnjak, šlape...i trbušina ogromna koju luftam :mrgreen: :mrgreen:
a niš, odoh jesti taj kelj!
pusa svima :*
vibre za mare i čoksu ~~~~~~~~~~~~~~
Mare i čokolada, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se što prije vratite domeka i da što prije ozdravite :love: :heart: :*
mare i čoksa, samo neka krene uzlaznom putanjom i da dođete doma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
anek, nek' je vid bolje i nek' je kelj uspio :love:
hvala svim partijanerima na druženju i na poklonima :heart: slike će biti kad ih inesica posloži jer mi smo na proslavu došli bez fotića i bez kamere :roll:
rota i ispovraćan i ispokenjan cijeli stan, pa tako nekoliko noći za redom su mi najteže iskustvo četverogodišnjeg majčinstva (mda....nadam se da će tako i ostati).
MARE I ČOKSA dršte nam se :love:
Joj, grozne vijesti od Čokse i Mare. Nadam se da će nam se Čoksa sutra javiti od kuće. :heart:
Vi koji ste na trenutno netu, provjerite si mail. ;) Na žalost, nemam sve adrese, pa ako vam ništa nije stiglo ili mi se javite na pp ili pričekajte da vam forwardiraju oni koji su dobili. :*
Jesam!
:heart:
Tweety, brzinom kojom uploadam fotke, mislim da će ti mailovi stizati do ponoći. :lol:
Trebale ste dobiti ukupno 5 mailova.
stigla hrpa odličnih fotki preslatke dječice :)
mare i čoksa, suosjećam :( i želim da ovo što prije zaboravite.
Mare, čokolado ~~~~~~ :love: !
Nadam se da ste doma!
Što se tiče bljuvanja, zaista najgore iskustvo - prošli tjedan nas pokosilo!
Ne ponovilo se!
Sanjuška, khm, khm, a gdje su meni te lijepe slike :roll: ?
:*
SAnja, fotke su stvarno fantastične!!! :) moram i ja skinuti svoje, pa ću vam ih poslati.
No ono što mi je najbolje, vidi se kompletna kronologija "Imaš ružnu haljinu!" događaja... :mrgreen:
Što se tiče naše Čokse i male Mare, danas poslije podne idu doma. Ručica je bolje (cijelonoćni oblog je pomogao). Čoksa ne može dočekati kućicu. :)
čoksa i mare, nadam se da je ova ružna epizoda iza vas i da vas je ančica već ugnjavila zagrljajima i pusama :heart:
mail još nisam vidjela, ali trčim uskoro...
nakon nekoliko posjeta zubaru lada je danas konačno odlučila pokazati svoje zubiće teti zubarici. nema karijes, čista petica za zubiće. bila je strpljiva, bila je divna i tako ponosna i sretna da smo otišle kući pjevajući :heart:
a mala piranja neva danas se naljutila na ladu i počela mahati rukicom oko sebe kako bi se obranila. presmiješno za gledati :roll:
cmokića za hrabircu i još jedan za piranjicu rukolamatalicu
Evo nas 8) . Mislim da ću drugi put u bolnicu samo ako mi dijete baš izvrne oči naopako :mrgreen: . Došli zbog visoke temperature i osipa samo htijući brzu laboratorisku obradu koja će isključiti meningitis, a kad ono ostavili nas zbog obične enteroviroze , a na to se još nalijepila moraxela, adenoviroza i rota virus, uz svakodnevne infuzije od kojih bi M. dobila živčani napad.
Jest da je super što imaju smještaj za mame i što su svi stvarno preljubazni, ali deset dana u onom staklenom boksu od 6 i po kvadrata, ne smiješ nikud mrdnut, zajedničko spavanje na uskom krevetcu (jer dama naravno neće u onaj kavez od metalnog krevetića)... :shock:
Puno hvala za vibrice i dobre želje :heart:
čoksići :heart:
Čoks, :heart: . I nadam se da će se cijela familija od ovog šoka brzo oporaviti. :)
A maloj plesačici Ladi, velika pusa za hrabrost. :*
Čoksa :love: , brzo se oporavite od bolnice!
Pinocchio, čestitke na uspješno obavljenom pregledu :heart: , a opis Nevinih ručica me fakat nasmijao. :heart: