Svaka čast Bebi. Evo sam pala u sevdah čitajući te tvoje divne vijesti :heart: :heart: :heart: :zaljubljen:
Printable View
Svaka čast Bebi. Evo sam pala u sevdah čitajući te tvoje divne vijesti :heart: :heart: :heart: :zaljubljen:
bebomanka, :love: :heart:
Bebomanka puno puno :* :* :* za mamicu i malog dečkića. :love: :love:
:shock: Wauuuuu, pa to je pravi veliki dečko. Moja je Luca lakša za više od 200 grama!Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
Nas dviej vam šaljemo :*
:heart: :heart: :heart: :* :*
:D Sve lijepe vijesti! Uživajte i napredujte kao do sad :love:
:heart: :love: :*
Bebomanka, već 1100 grama :zaljubljen:
Sa ovakvim avatarom i ne možeš drugačije nego misliti o njemu kao o pravom muškiću i vjerujem da si nestrpljiva da ga čuješ i vidiš. Brzo će doći taj prvi mjesec, ne brini.
A ti se i dalje čuvaj, kupuj, uređuj i čini sve što trudnice čine.
:klap: :zaljubljen:
:zaljubljen: pravi mali frajer :heart:
Vau 1100g,pa to je pravi decko :zaljubljen:
samo tako i dalje :*
:* za mamu i :* za decko :zaljubljen:
bebomanka!!pa to je pravi dečko...naš je s 28 tjedana bio 1300g, a gle malca...tri tjedna ranije pa 1100g!!!!
nisam dugo bila na ovoj temi tako da nisam vidjela sve odgovore uz amnio, ali dobili smo nalaz nakon 5 tjedana i potvrđen je 46 xy!!!!
presretni smo...
xCitiraj:
:zaljubljen: pravi mali frajer :heart:
Bravo za mamu i velikog dečka :D :heart: !
:D :D :D :heart: :heart: :heart: za lijepe vijesti
:zaljubljen: :heart:
Bebomanka :heart:
Cure :*
ivalf :klap: za nalaze amnio! Bas mi je drago!
A sto se tice tezine bebaca,vidim da ste sve iznenadjene pa me nebi cudilo da je ginicka malo fulala u mjerenju :/
Sutra svakako imamo jos jednu kontrolu u bolnici..kod onih koji su se od pocetka mucili sa Organ-screening-om i jos uvijek nista ne uspjevaju vidjeti.Sva sreca da smo u medjuvremenu bili u Minhenu i da smo se tamo smirili a sad ovdje idemo na te zakazane kontrole tek reda-radi da gledamo bebaca.Mozda mu oni uspiju tocnije odrediti tezinu ako nista drugo.. :x
Javim vam.. :love:
:heart:
:heart: :D :heart:
Sto se tezine tice, mjerenje je samo okvirno i odstupanja su cesta. Nama su npr. tjedan dana prije poroda rekli da su obje bebe 3200g, a porodjajna tezina je bila za decka 3360g i za curu 2930.
:D :heart:
Malo of topic1 ali, molim oprost!Citiraj:
ivalf prvotno napisa
ivalf, prekrasno! Raduje me da su nalazi dobri :love:
Bebomanka...super kaj je sve ok. Baš sam išla gledat našu težinu. Tek su ga mjerili u 31 tjednu i bio je 1900g. Rodio se sa 4200.
Bolje je za bebu da je veća, a ako i tako ideš na carski....
Puno sreće! Za čas će to! :*
Jucerasnja kontrola u bolnici...novi problemcic na pomolu.. :(
Osjetljivi visak plodne vode,dijagnoza POLIHIDRAMNION
Moram pripaziti na kretnje,vise mirovanja zbog opasnosti od prijevremenog prsnuca vodenjaka..
OGTT je bio uredan a on je obicno uzrok tome..Sad postoje i druga nagadjanja uzroka koji mi nisu bas umirujuci ali moja ginicka kaze da sve to mozemo iskljuciti (bakterije,anomalije organa...DS-koliko smo na zadnjem 3-4D uzv. mogli vidjeti,nema naznaka za DS,nedovoljno razvijen probavni sustav... )
Sve preglede redovno obavljamo i cak su jucer u bolnici iskljucili sve dosadasnje granicno problematicne naznake.
Doktor je rekao da nije nista vidio sto bi upucivalo na bilo kakve anomalije.
Nadamo se najboljemu i da ce nas deckic jos koje vrijeme ostati u maminoj busi i lijepo ojacati za dolazak na ovaj svijet..
:* svima!
Jao draga bebomanka uvjek nekakvih problema tako je i kod nas taman kada se opustis dode neki los nalaz.
Ja mislim da ce sve biti u redu i od srca ti to zelim,kao sto se i vidi po mjerama tvoje bebe da je decko super i da jako lijepo napreduje .
Odmaraj i sve ce vec na iducoj kontroli biti u redu :*
Bebomanka, drži se, vjerujem da će sve biti dobro. :love:
bebomanka, lijepo se ti odmaraj i sve će biti OK. uz toliko pregleda, ne može samo tako krenuti po zlu, a pregledana si vrhunskom opremom. nemoj se opterećivati. mozak na pašu, ljubiće u ruke, lijepe emisije na tv-u... i što te već opušta. zaboravi na googlanje i traženje, sad nije vrijeme za to, samo ćeš kojekakve informacije naći koje te se uopće ne tiču.
jedva čekamo tvog pišulinca :love:
bebomanka, kako ti je Jelena rekla - mozak na pasu i domaraj. :love:
Draga bebomanka, opusti se i misli pozitivno!
Malo više miruj i biti će sve super!
Sretno! :love:
bebomanka, tako me ražalosti kad od vas trudnica dođe informacija o problemu, ali to je izgleda sastavni dio našeg puta do :saint:
Bezbroj ~~~~~~~~~ za tvog dečkića i za tebe; da nam budeš i dalje dobro raspoložena.
Potpisujem Jelenu!
Bebomanka :love: :heart:
cure.. :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas! :*
bebomanka!!!
:heart: za tvog malog pisulinca!
bebomanka :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
draga naša odmaraj a mi ~~~~~~~~~~~~~~~~