xCitiraj:
tiki_a prvotno napisa
:*
Printable View
xCitiraj:
tiki_a prvotno napisa
šaljem mnoštvo :* i :heart: :love:
:love:
Mene je poškakljao (valjda) u 16. tjednu, ali pravo se počeo jevljat na 19+6 i od tada do kraja nije prestao :roll:
:heart:
Evo me opet pred ekranom, s malo manje entuzijazma nego prošli put, ali.... Vis je iza nas! Nisam uspjela ukrasti grožđe niti ovaj put -samo jednu mali, mali grozdić crnoga na nekoj staroj lozi uz stazu...
Dakle, boravak na mom omiljenom otoku je bio kratak: u srijedu predvečer sam opet prokrvarila. Ne obilno i ništa dramatično, ali, iskreno, umrla sam od straha.... Da bih smirila paniku, uzela sam jedan normabel, prikovala sam se za krevet i čekala jutro da vidim što dalje. Krvarenje je prestalo do jutra i nastavilo se kao smeđe brljanje.
Na Visu nema ginekologa! :shock:
Svog dr. sam uspjela dobiti oko 13 sati i on me savjetovao da se vratim u Split. Aaaah, slijedeći trajekt polazi u 18 sati....Nazvala sam dr. Šparca u Cito i zamolila ga da me primi tu večer (nakon radnog vremena!) jer mi je trajekt uplovljavao u luku u 20,20 sati. I primio me na čemu sam mu beskrajno zahvalna! :love:
Krvarenje je spontano prestalo, cerviks zatvoren! :D , posteljica ne prelazi rub :D , nema hematoma, Luca pliva ko ribica, s njom je sve u najboljem redu (i dr. Šaparac potvrđuje da je Luca :heart: ). Jučer sam napravila KKS i CRP (da vidimo tinja li negdje nekakav upalni proces) i sve je u savršenom redu :/
Terapija: MIROVANJE! :x i antibiotik širokog spektra iz predostrožnosti, ako se usprkos geonistinu, javila još koja baja.....
Eto ga sad! Ja u gostima a moram se izležavati! Zabrinuta rodbina dobronamjerno nas savjetuje o režimu mirovanja...A moj ljubljeni, jelte, zabrinut za svoje cure, sluša ih pozorno i prihvaća sve upute :( Iskreno, bojim se da će me zavezati za nogu od kreveta :lol: ne budem li mirna!
Ali, da cijela priča ne bude tako otužna, pobrinula se moja Luca: dok smo na trajektu plovili u pravcu Splita ležeći na plastičnoj klupi na palubi, nježno me trknula nogicom Prvi put! Kao da je svojoj mami htjela kazati da je dobro i da ne brinem!
Javila se opet jutros, lagano ko leptirić :zaljubljen:
"tisće i tisuće godina
ne bi bilo dovoljno
da se opiše
kratak sekund vječnosti ...."
Ž. Prever (naravno)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lucu :zaljubljen: i njezinu nemirnu mamu.
A što se tiče grožđa... "to" su za tebe trebali učiniti drugi a ti samo prstom... e vidi onoga tamo.. crnoga... e taj taj... :)
cure, sup er ste vi meni:zaljubljen:.
joj iva luca, glavno da je sve uredu s Lucom :D , budu se te beštije već iskorjenile.
baš lijepo da je osjetiš, znam kako je, naš mali pišulinac se već tjedan dana meškolji po mom trbuhu, pogotovo predvečer kad legnemo u krevet, baš smiješan osječaj. a od jučer je počei i s konkretnijim trzajima.
uživajte još malo u odmoru, makar i ležečki, vidimo se u zgb!
[quote="Dodirko
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lucu :zaljubljen: i njezinu nemirnu mamu.[/quote]
Potpisujem Dodirko!
iva i Luca, ma imam ja doma cijelu brajdu crnog, za godinu dvije nakon planinarenja na sz-u zeletite se u moju mirisnu i divlju Izabelu :*
iva_luca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za tebe i maleni leptiric :*
iva luca :D što je sve završilo kako treba
a ubuduće neka te i svežu za nogu od kreveta :lol: ako je potrebno
:* vas dvije i ćuvaj te jedna drugu ;)
:D Glavno da ste vas dvije nemirna duha OK!
I nek tako i ostane, a kad Luca dodje na svijet nastavite gdje ste sad silom prilika prekinule!
Kad sam ovo pročitala sjetila sam se Tinovog prvog leptirstog dodira i ganulo me ponovo k'o da mi se to sad opet događa .... :zaljubljen:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Vjerujem da su ovo najljepši trenutci u životu jedne majke....to prvo javljanje, dodir, taj osjećaj - "tvoja sam i tu sam...."Citiraj:
nježno me trknula nogicom Prvi put! Kao da je svojoj mami htjela kazati da je dobro i da ne brinem!
Javila se opet jutros, lagano ko leptirić
Uživajte beskrajno!!!!! :heart:
iva_luca, tako mi je drago da si ju osjetila! :heart:
I super da je krvarenje prestalo!
I meni se mali stalno javlja, predivan je to osjecaj...
Velika pusa tebi i malenoj.
Ajme...ovo mi natjeralo suze od dragosti :zaljubljen:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
super da je sve u redu i da ti se napokon javila :zaljubljen:
Ajme draga jesi me rasplakala, kako si sve divno opisala. Super da je sve ok, tako mi je drago.
Puno puno :* :* :* za tebe i malu Lucu. :love:
:heart: :love:
samo polako curke :*
Nek ste vas dvije dobro a sad zavezana ili ne očigledno moraš staviti u prvu brzinu i usporiti tempo. :*
Nakon svega kroz šta ste prošli i to mirovanje nije nemoguća misija. Zato ljepilo pod leđa i mirno naprijed.
Drago mi je da se i Luca javila :D :D :D
iva luca :love: :heart: . vodit ćeš ti svoju Luce na Vis gdje ćete zajedno zobati grožđe :* .
Joooj sretna sam zbog toga što je sve uredu, ali pazite se vas dvije, čuvajte se.
Jesi vidjela iva_luca kako dijete zna kada se treba javiti mami :heart:
Ne vjerujem da je nogica, prije će to biti jedan poljubac glavicom mamici.
:zaljubljen: , sve je dobro što se dobro svrši :*
ako te nitko drugi nece zavezati za krevet, ja cu :*
malo mirovanja i pravac kuci. najljepse je izlezavati se u svom krevetku..
a na ovaj dio sa lucinim javljanjem sam zasuzila..pita MM "sta je sad?". kazem ja ma sve 5, luca se rasteze. covjek :? mislio da sam prosvikala...
pozdrav dvjema hrabricama i veliki, veliki :love:
:zaljubljen: Sve tece po planu! :D Samo to krvarenje moras sto prije zauvijek eliminirati! (Barem jos iducih 4 i pol mjeseca!)
Miruj jer sad nikakvi pejzazi niti kakvo grozdje ne moze zauzeti mjesto predivnom osjecaju dodira tvoje male Luce..smiri se i osluskuj...... :love: :heart:
P.s. I moj maleni se vec od sredine proslog tjedna redovno javlja.... :zaljubljen:
čuvaj sebe i bebicu :love:
iva_luca, :heart:
Miruj... bit će vremena za sve propušteno, u troje...
:heart: :love:
Lezi i čuvaj malo blago.
:love: :heart:
:heart: odmarajte cure :heart:
Hej.... Ništa se ne javljaš? Jeste dobro?
Vratili se u grad podno Medvednice?
O da! Kod svoje smo kućice, uživamo u svom krevetiću i navikavamo se na centralno grijanje - iz Dalmacije smo krenuli u kratkim rukavima! Tata nas mazi i pazi, vozio nas je polako, stajao četiri puta do Zagreba - da se odmorimo i protegnemo ;) A Luca se fakat proteže, namješta, lupka, gura...
Da mi je samo znat kakva će biti kasnije kad je sada ovako aktivna! 8) :heart:
:* objema! :heart:
Ma neka nje neka se namješta i lupka, pa dosta si bila sama i uživala u vlastitom tijelu :*