Citiraj:
leonisa prvotno napisa
i taj isti gospodin na vrhu firme odgovoran je za ogromni teret kojeg nos gotovo svaka majka- teret krvnje! krivnja sto ne doji, ali i krvnja sto doji jer osjeca da stvara krvnju onoj koja ne doji.
no krivac nije ni jedna majka, ni ona koja doji ni ona koja ne doji. pa cak ni onaj ko je nesto savjetovao ili uputo. jedini krivac je onaj koji sjedi u fotelji i bogati se na svim problemma, mukama, trnovima i kamenima spotcanja na teskom putu majcinstva.
i za kraj, big hug svim mamama.
1. gotovo svaka majka koja ne doji osjeća krivnju što ne doji. ja kažem da ja ne osjećam. ti kažeš da nisi niti mislila na mene. ja te pitam na koga si mislila. ti mi nisi odgovorila.
2. ti kažeš da je za nedojenje kriv tajkun iz fotelje i njegov agresivni marketing. ja kažem da nije - jer naprosto nije istina da bi sve žene dojile da nema AD-a kao što nisu žene ovce da ne znaju što rade kad kupuju AD. ti kažeš da sam ja nabrijana. ja kažem da nisam nabrijana i molim te da me ne provociraš. samo tražim odgovor. ne zanima me zašto majke ne doje, nego me zanima koje su to majke na koje se odnosio tvoj dio posta o krivnji i grižnji savjesti.
a odgovor: "Svaka treća koja ovdje posta" jednostavno nije dovoljno dobar. Jer možda imaju grižnju savjesti zbog forumske diskriminacije AD-a a samim time i svih majki koje su tako hranile svoju djecu.
Ako misliš da provociram, molim te zapazi kako je netko već rekao da svi mi imamo različite načine komunikacije. Da ne bi bilo nesporazuma.