:heart: :)
Printable View
:heart: :)
Mala Ina, zamišljam kako vam je sada veselo i intenzivno razdoblje... :D :love:Citiraj:
mala Ina prvotno napisa
Imate li kakve planove za ljeto, vas petero?
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:love:
Rodbinski odnosi su i nama mutni. Taman kad pomislimo da smo nešto objasnili, izroni pitanje kao: Ujo, a ti i mama ste kad ste bili mali bili brat i sestra?
:heart:
mala ina, draga puno sreće se sručilo konačano i na vas! uživajte, svima šaljemo puse moj knedlek i ja!
Mala ina uživajte u trostrukom roditeljstvu. :heart:
uživajte u slatkim mukama!!! :heart: :heart: :heart: :* :* :*
:love: :love: :love: :heart: :*
:love: :heart:
Koja divna priča, stvarno kao iz bajke :heart: :love:
:love: :love: :love: :heart: :heart: :heart:
čestitam vam na tolikoj hrabrosti. sretno :D :D :D :heart: :lol: :D :heart: 8) :heart: :lol: :D :)
:heart: :heart: :heart:
kako prekrasno.......vi ste najsretniji ljudi na svijetu........
uživajte...... :* :love: :heart:
:heart: :love:
ajme, prekrasno!!!
ne znam kad sam se ovako isplakala... zelim vam neizmjerno sretan zajednicki zivot :heart: :heart: :heart:
Sada sam naišla na temu i naravno pročitala ju od prvog do zadnjeg posta.
Mala Ina ti si stvarno heroj našeg grada. Čestitam i naravno divim ti se na hrabrosti i tvojoj bezgraničnoj ljubavi.
Nemam jednostavno rječi opisati sve osječaje koji su me prolazili dok sam čitala cijelu temu.... naprosto prekrasna priča sa prekrasnim krajem.....
Samo mogu reći da su dječaci presretni što ima ljudi kao ti i tvoj suprug, a naravno i vama želim puno sreće i ljubavi sa sada vašim mušketirima. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Zaspali su konacno !
Oprostite sto se ne javljam sa friskim vijestima, al opet ja po starom, ne stizem. Tu i tamo na brzaka provirim da vidim sta se desava.
Musketiri iz dana u dan sve vise napreduju. I koji nije izgovarao ni jedno nepcano slovo je nedavno ko iz topa izvalio "teeeta, ne kazem vise tuma nego šššššuma. A znam reci i žaba " :shock: :D Ole !
Svaki dan nam donosi puno radosti, ali i svadja. Jos su ni na nebu ni na zemlji. Stavila sam im njihove slike na zid. nakon trganja lavaboa, neki dan su ubacili autic u wc i pustili vodu. Jos nema poplave, ali je ocekujem :evil:
Upisali smo se u vrtic i hvala Bogu dobili mjesto.
Planiramo godisnji, jedva cekamo more. tada cemo zbilja biti zajedno 24 h.
Eto drage moje, sve sam nesto ispreskakala, s brda s dola pisala. Ali i ja sam danas nesto takva, ubija me ovo vrijeme.
Bit ce jos takvih nepodopstina, sto smo mi kao mali znali smislit :roll: , a njih su trojica u ekipi.
Jednog dana cete se svi skupa smijati tome, iako sad nije smijesno, a kad unuci pocnu njima radit slicne nepodopstine
:lol: .
Puno strpljenja i zivaca vam zelim, ljubavi ionako imate napretek. :love:
Draga mala Ina često sam dolazila na forum da bi pročitala zakonske forme i da bi uporedila dešavnja po pitanju usvojiteljstva i hraniteljstva kod Vas(Hrvatskoj) i kod nas (Srbiji) i nisam osetila potrebu da se registrujem :oops: ,no kad sam pročitala večeras tvoju priču (u dahu ,uz koju sam plakala i smejala se) želela sam da ti kažem koliko ti se divim na snazi da istraješ i prebrodiš mesece koji su te razdvajali od konačne sreće.
:heart: :heart: + :heart: :heart: :heart:
Želim svu sreću tebi tm i vašim anđelima I BOG Vas blagoslovio.
Čokolada editirala vanjske smajliće.
Majka 10-to godišnje princeze RODJENE IZ SRCA
wow koja prica
cestitam vam na ovako prosirenoj obitelji :heart: :heart: :heart:
procitala sam sad cijeli topik i nesto mi nije jasno - dok nisu dosli zauvijek i dolazili k vama na 5, 10 ili 20 dana tko ih je cuvao dok ste vi radili - zanima me kak si to bila organizirala,j esi ostajala doma, koristila godisnji ili ste se ti i muz izmjenjivali???
Priča koja zaustavlja dah! Nema puno ljudi kao što ste ti i tm, zaista ste posebni!
Uživajte u dečkima i svu sreću vam želim! :heart: :heart: :heart:
Sretnoj i veseloj peteročlanoj obitelji šaljem milion :* :* :* :* i neka im dragi Bog podari još puno lijepih trenutaka u životu, sreće, zdravlja, ljubavi i novaca.
Mukica, imam srecu pa smo mm i ja privatnici tako da sam non stop sa deckima. I dok su dolazili na par dana, a i sad. Ma koji bi me to poslodavac pustio da malo radim, malo ne radim ? :/
Zbilja ne znam kako bih uspjela sve organizirati da nismo privatnici. Moji roditelji su kilometrima daleko (Bosna) tako da bas nemam pomoc ni od koga za cuvanje ekipe. Mama mi moze doci na 15-ak dana, ali duze ne, jer ima na vratu svekra. A decki se jos nisu skroz adaptirali, jos su u fazi kad misle da se samo mama i tata trebaju slusati, a drugi ne. Tako da kad je mama bila zadnji put, uh jedva objasnih da je baka dio obitelji i da moraju biti poslusni i prema njoj kao i prema meni. Svuda idemo zajedno. Neki dan smo mm i ja morali doktoru, ajmo, svi u auto u 7 ujutro i cekaj kod dr.
Ja "preplaćena" na ovu temu, a obavjesti na mail ni od kuda :evil:
Sad tek vidim da ste konačno skupa i čestitam od srca cijeloj obitelji!!
:D
:heart: :heart: :heart:
Nazalost zakon ne poznaje institut "predposvojiteljskog". Nije da ne bi trebalo u periodu upoznavanja. Zbog psihickog stanja u kojem jesmo, potrebe da budemo s djecom, dizanja dokumenata, putovanja... Mogu reci da ja svom poslodavcu nisam bila jako korisna zadnjih tjedana pred posvojenje. :mrgreen:Citiraj:
mala Ina prvotno napisa
I zamisljam vas kako svud idete zajedno... veselo vam je.
Samo nek oni tebe slusaju, drugo ce doci. Mi sa starijim nismo imali takvih problema, dapace, zadrzao je lijep odnos prema nasim roditeljima i kad je s nama bio na ratnoj nozi. Ali je zato mali pokazao sklonost da prevesla baku sto se smije sto ne - srecom, baka iskusna.Citiraj:
uh jedva objasnih da je baka dio obitelji i da moraju biti poslusni i prema njoj kao i prema meni.
SINU OD MAJKE
Pa, sine, reći ću ti:
Moj život nije bio kristalno stubište.
Bilo je čavala,
I iverja,
I slomljenih dasaka,
I mjesta bez sagova na podu -
Golih.
No, sve sam se vrijeme
Penjala
I stizala
I napredovala
I ponekad hodala u mraku,
U mraku bez imalo svjetla,
Stoga se, mali moj, ne osvrći za sobom,
Ne sjedaj na stube
Ako otkriješ da nije lako.
Nemoj pasti sada -
Jer ja još idem, dušo,
Ja se još uvijek penjem
I moj život nije bio kristalno stubište.
Danielle Kennedy
E morala sam je copy-paste
divno :zaljubljen: tvoja priča je tako velika, hrabra i inspirativna... hvala ti na tome :love:
Rodni listovi konačno gotovi !!!
E sad mogu na glas reći I JA SAM MAMA !!!
Ma mama sam ja odavno, ali sad je to zbilja to.
E radosti kad smo mušketirima pokazali rodne listove. Mišeki mali, ne znaju ni jedno slovo, ali sam im ja sve pročitala. Osmijeh od uha do uha. Kaže moj I. "jesu sad stvarno papiri gotovi, jesmo sad zauvijek vaši?"
To njegovo zauvijek, koje ponavlja od kad je prvi put došao k nama, mi uvijek izmami suze.
Uživamo u lijepim danima, svaki dan idemo na kupanje na Kupu. Već sad su kao mali crnci. Učimo plivati. Jedva čekamo more i polazak u vrtić. (ne zna se čemu se više raduju)
Gledamo da smo što više s njima, jer kad krene vrtić i ja se vraćam na posao. Svakim danom su sve bolji. Tatu kopiraju u svemu, a mene samo u vikanju :mrgreen:
Kad se svađaju u sobi onda čujem kako neko od njih ponavlja moje riječi " To se tako ne radi, to nije lijepo ponašanje... Soba mora biti uredna i igračke na mjestu " To najčešće radi I. stariji braco koji je u svemu glavni.
Dani mi nevjerojatno brzo prolaze. Da sam na poslu trajali bi mi cijelu vječnost, a sad mi uvijek fali još malo vremena za nešto.
Ali ja uvijek kažem, dobra organizacija je pola posla. A vjerujte mi nije se lako uvijek dobro organizirati. Pogotovu kad obitelj od 2 člana odjednom skoči na 5.
Kad smo kod organizacije, odoh si organizirati krevet
Pusa od nas 5 :* :* :* :* :*
Iz tvojih riječi jednostavno zrači sreća! :love:
Čestitam na rodnim listovima i što si sada i na taj način postala mama! :D
Slatko :)Citiraj:
mala Ina prvotno napisa
Baš mi je drago za sve vas :* javi se opet kad stigneš!
kada god naletim na neki tužni/ružni topic, ja svratim ovamo i odmah mi srce bude puno ko kuća ;)