ja znam jednu forumašicu koja je bila, ali joj forum baš ne šljaka. :mrgreen: :love:
kaže da je super, djeca zadovoljna.
dobili su svako po dvd, slatkiša i još nešto šta nisam zapamtila.
mi idemo u subotu pa javim kak je bilo
Printable View
ja znam jednu forumašicu koja je bila, ali joj forum baš ne šljaka. :mrgreen: :love:
kaže da je super, djeca zadovoljna.
dobili su svako po dvd, slatkiša i još nešto šta nisam zapamtila.
mi idemo u subotu pa javim kak je bilo
Mi u subotu idemo u Kraš, pa me zanima kako funkcionira vožnja vlakićem ako pada kiša jel to izvedivo.
I zanima me ta važnja se obavlja na kraju zar ne... :? ?
je, sve gore navedenoCitiraj:
lara01 prvotno napisa
Vlakić je zatvoren, ima krov, i zaštitu od prozirne plastične folije, pa ne puše dok se voziš. Dakle, može voziti i po kiši.Citiraj:
domy prvotno napisa
Voziti se može bilo kada, i prije predstave, tijekom predstave, kad god želiš.
A kako je sa parkingom kod Kraša, jel gužva i da li se plaća? :mrgreen:
gužva jeCitiraj:
paws prvotno napisa
ne plaća se
Hvala, stvarno je bilo brzinskiCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Jel se ulazi na glavni ulaz kod bombonjere ili negdje drugdje?
Ima li dojmova sa mjuzikla 'Božićna želja' - izgleda da je to ovogodišnja djedamrazovska proslava na MM-ovom poslu.
Ovo je pitanje za KrašCitiraj:
domy prvotno napisa
Draga djeco,
bliži se božićni blagdani i za te posebne dane Hlapić je za vas pripremio posebno iznenađenje - Hlapićevu božićnu predstavu!
20. prosinca
- u prodajnom centru Getro Črnomerec s početkom u 10:30 sati
- u prodajnom centru Getro Novi Zagreb s početkom u 12:00 sati
Na Glavni ulaz. Nema šanse da promašiš, samo prati ostale, kud svi idu.Citiraj:
domy prvotno napisa
Ljudi moji čitam vas i iskreno vam se divim kako stižete pogledati sve te predstave, darivanja, vožnje vlakićima,događanja u shoping centrima!?? Osjećam se ko totalna nemajka, ali kad se mi u 5-pola 6, po mraku, konačno nađemo doma, nakon radnog, školskog i vrtićkog dana, nakon što smo se probili kroz ovaj kaos na ulicama, meni ne pada na pamet više nikuda kretati.
Pa uglavnom preko vikenda, nekad i poslije posla. Jer preko tjedna ja isto dođem doma u 6, ali s obzirom da ona ide spavati oko 22h, imamo dosta vremena.Citiraj:
mamanatali prvotno napisa
Mi vikendom.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
No, ne idemo baš prepreviše...
Radnim danom se ni meni ni njima nigdje ne ide.
Mislim da se one zažele i biti doma. Idu u vrtić, dođu doma popodne i mislim da im se stvarno ne brije okolo...
A vikendima volimo negdje otići.
Samo nagovaramo tatu :mrgreen:
Na ovo veliki potpis.Citiraj:
Anci prvotno napisa
nama ne smeta radni dan, ali mi se onda stvori kaos i nered u stanu
ja sam već, iskreno, umorna od svega
u nedjelju još odradimo Tvornicu i MS
i to je to
jedva čekam miran vikend da ne idem nigdje
mi nakon ovoga,kad zapada snijeg, krećemo u obilazak muzeja. inače bi pošandrcala u kući preko vikenda.
mi smo trebali ici na puno toga i na kraju nam sve otpalo zbog bolestina!! :(
i kraseva slatka bajka, i orasar, i predstava preko zubic vile...
guštali smo se na slatku bajku, iščekivali nestrpljivo.
tresla se brda, rodio se miš!
najbolji nam je bio vlakić.
i mi smo malo razočaraniCitiraj:
mislava prvotno napisa
prošle godine nam je bilo ljepše
išli smo na neviđeno i bilo super
sad smo išli s očekivanjima koja se nisu ispunila
ali naravno idemo iduće godine :roll:
kraš je kraš
Ne znam jesam li nešto krivo skužila, ali ako se ide na vožnju vlakićem, propusti se priredba, ili? Ili se vozite poslije predstave?
voziti se možete bilo kada.
možda je najbolje prije predstave, kada nije gužva.
mi obicno idemo negdje u subotu ili nedjelju, pa bilo to kazalište, neko događanje, muzej :)Citiraj:
mamanatali prvotno napisa
ja ne radim u subotu i nedjelju tako da nemam problema sa slobodnim vremenom u te dane :)
Moj I. se toliko smijao likovima iz Životinjskog carstva, onako glasno, od srca, da je meni natjerao suze na oči :love:
I danas sam pod dojmom najljepšeg božićnog dara.
D je bio toliko oduševljen likovima iz životinjskog carstva da je stalno trčao za njimna i davao im petice i plazio po njima.
Čak je nakraju obsjeo pandu da jadna morala pobječi od njega jer ju je toliko izgnjavio jer se nije dao otkačiti od nje.
Uglavnom mi je bilo ok a mislim da je njemu bilo super.
Vidi i djeda mraza koji mu je dao poklon i slikao se sa njim.
A vlakičem nije bio nešto oduševljen.
Što se tiće predtave klaun ludek je ok i njemu je bio zanimljiv kao i predstava sa životinjama, a ovo ostalo bezveze malo dosadno pogotovo mađioničar.
Pa zar samo danas :/ Lea bi se na ovo raspametila.Citiraj:
kokica prvotno napisa
Trenutačno je luda za Hlapićem.
Na Hlapiću je bilo točno 5 djece :/
što ti je loš marketing...
Mi smo uspjele ipak nabaviti karte za Orašara.
Meni je bilo odlično, njoj je bio super prvi čin. Zna o čemu se radi, ipak je gledala Barbi Orašara :mrgreen: pa ju je zbunilo zašto se Klara neće udati za Orašara, tj. princa. I zašto Klara nije Šećerna vila :mrgreen:
Sve u svemu, idemo i nagodinu. :)
Mi smo bili u petak,zadnji po rasporedu,a koliko čujem gužva je inače grozna,a prijaviti se više ne može.Mi smo se prijavili prije tjedan dana.Citiraj:
kokica prvotno napisa
Djed mraz je ok,mojoj curi se svidio,malo je popričao s njom,slikali su se,odmah je dobila sliku i poklon,ogromnu vreću punu svega.Unutra je bilo:Domaćica,Petit beure,Jaffa i Batons keksi,tri vrećica smokija,velika čoksa od 300g,jedna manja od 80g,vrećica čokoladne riže,dvije vrećice Kiki bombona,štapići,Ventilator sa Ninja kornjačom i lizalicom,čarobno jaje s Ninja kornjačom,te dva dvd-a,jedan Ninje,a drugi Traktor Tom.Stvarno velik i jako težak paket.Slatkiši su svi uglavnom Kraš i Franck,jedino ovo od Ninja nije,to i dvd-i su od One2play-a.Sve u svemu iznenađujuće dobro.Mi smo mislili kako će to biti nešto simbolično,a kad ono stvarno su se potrudili.
Da, nije bilo nigdje oglašeno, čak niti na njihovoj stranici. Ne bi ni saznala da nije Rodinog foruma :love: . I. je bio stvarno jaaako sretan :DCitiraj:
čokolada prvotno napisa
bili dmo u žar ptici, i baš nam je bilo dobro.
osobito kraj, kada djedica komunicira s djecom. zvao ih je na pozornicu, da otpjevaju božićnu pjesmu.
Nisam stigla do sada, ali evo i naše prijave, mi smo bile 12.12. u prvom redu, pa joj je doživljaj to bio veći jer je mogla samo proviriti i vidjeti cijeli orkestar! I meni je to bio doživljaj, jer još do sada nisam bila u prvom redu, a i ovo mi je drugi posjet HNK-u, tak da nam je ovo bio veeelik i uzbuđujuć doživljaj! 8) Prvi čin je i mojoj bio super, a drugi je jedva izdržala, bio joj je zanimljiv jedino ruski ples i akrobacije plesača. Ono što me iznenadilo su kradljivci mjesta, dođeš, a ono neko na tvom mjestu, pa oprostite vi ste na mom mjestu, a dooobro, pa se sjednu na drugo mjesto, pa dođu drugi i opet vi ste na mom mjestu, joj pa kak, idemo si naći drugo mjesto.....a i čova koji stalno viče Braavooo balerini, a baletan jadan sa onim stoned smileom misli koji jarac stalno vičeš, viči malo i meni! Ali - kostimi su prekrasni i scenografija i svirači uštimani i cijeli doživljaj je u stvari fantastičan.Citiraj:
Anci prvotno napisa
Još jedan doživljaj iz Male scene 07.12.08. na predstavi Roda i lisac sa Sv. Nikolom - NAJ NAJ BOLJA predstava ikad! Drugi put smo je gledali i mogli bi opet, koliko truda i volje i veselja i sposobnosti za improvizaciju imaju Vita, Čuček i Ana! Najveći piš je bio sa jednom malom curicom iz prvog reda - u sceni gdje se Čuči i cure prepiru oko knjige, mala pruži ruke i poviče: A daj im tu knjigu! Zakaj im ne daš tu knjigu?! Ljudi stali, gledaju, pa se počnu ceriti i mala mu provali Ti si luzer! U sceni gdje je Čuči Roda i uvrijeđeno se svađa sa Liscem, mala se digne na noge, opet pruži ruke i viče: Nemojte se sva-đa-ti, dajte se nemojte svađaaatiii! Ljudi legli od smijeha, Čuček čučnuo i smije se, grize kažiprst da ne pukne...! Definitivno najbolji doživljaj kazališta ikad! (btw, Čuček je glumac koji je glumio konobara u Bitangama i princezama).
mi smo bili u subotu na darivanju u cc1.
pričali su s DM skoro 15 minuta, poslikali se i dobili veliki poklon. hrpa slatkiša od kraša - domaćica, pettit beure, dvije vrećice kiki bombona, dvije velike dorine od 300 g čokoladice, tortice.... nismo sve n pogledali, samo dsam vreću sakrila od njih jer bi sve pootvarali. dobili su i dva paketa digata kockica - veliki i mali. vrijednost - preko 100 kn.
sad mi stvarno nije žao što nismo išli u kraš, još kad vas čitam da je bajka u banani...
mi bili 13. 12 isto je jedna stalno vikao braavo, braavoCitiraj:
bilbo7 prvotno napisa
išao mi je na živce
govorim o Orašaru
a za MS potpisujem sve
predstava genijalna, mi ćemo opet ići
i isto smo popadali na pod zbog one curice, tako je bila slatka
Jel zna netko jesu li zive jaslice vec kod katedrale?
Jesu.
U kojim terminima?