Drage koke :love:
Osjećam krivicu zbog toga što vaše živahne rasprave usmjeravam na osobnu frustraciju (godine), ne zamjerite,pliz, i možda će to netko nazvati iskorištavanjem, ali vaše riječi i podrška meni zaista puno pomažu u procesu prihvaćanja stvarnosti. Ako se sad netko pita: dovraga, pa koliko vremena ti treba za to? - ne ljutim se! Dr-i su zaista realni i objektivni, a ja prema svom MPO dr-u osjećam duboku zahvalnost što me je tretirao do ove dobi. On me je poslije velike i bezuspješne stimulacije (60 menopura. 0 folikula) i jednog klomifenskog ciklusa podvrgnuo isključivo prirodnjacima u lovu na onu jednu dobru JS, but... u mojoj dobi je izgleda (a ovaj klub to potvrđuje) ipak lakše steći istomišljenike i prijatelje nego dobru JS :mrgreen: !
Vjerovatno si želim dokazati da sam/smo (iako možda sa zakašnjenjem) pokušala učiniti sve što mi je bilo dostupno za uspjeh akcije na tom polju!
Preostaje mi Prag (čekam odgovor) i strategija MMa: puuuuunooo hopsanja :oops: (gle, u mojim godinama...a još mi nije dojadilo :mrgreen:)
Naravno nitko ne može znati kad će "game over", a MM i ja nećemo čekati ;) prekriženih ruku.
I opet: jedva čekam :coffee:
:*