Pa nije bed. Onda mi ostale možemo diskutirati da li je ta mama "zločesta" ili samo "privlači tvoju pažnju neprimjerenim ponašanjem". :mrgreen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Printable View
Pa nije bed. Onda mi ostale možemo diskutirati da li je ta mama "zločesta" ili samo "privlači tvoju pažnju neprimjerenim ponašanjem". :mrgreen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Dakle dosta materijala ili za dobru zabavu, ili za dobru uličnu tučnjavu. :tele:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Znam da me nitko nije ni zvao, ali slobodno vi kafenišite... bez mene. :mrgreen:
AM,. kad se već guraš, ti možeš biti ona mama koje će prolijevati kavu i gurati sa stolica. rasprave radi, of course. :mrgreen:
Mogu li i ja na tu kavu?
Neću nikog tući, majkemi :saint:
Popijte nešto i u moje ime, ja ne mogu, daleko ste mi.
A rado bih vas sve upoznala... :love:
piplice, ti tu o kavama, a jel vidiš što ti tvoj ticker javlja, opet sam išla malo škicnuti? :mrgreen:Citiraj:
piplica prvotno napisa
chaterice cccc
mislim da je tema odumrla, ali meni ni nakon 11 strana nije jasno, tko je moj a tko njihov :mrgreen: ?
gdje je fronta a gdje rovovi ?
i tko je koga preobratio ?
nazad na temuCitiraj:
icyoh prvotno napisa
ja sam svojevremeno izjavila da vjerujem u zlo :mrgreen: nisam jos nacisto s tim, bakcem se...
maria, usuglasile su se :lol:
Ha, ha, piplice, ticker je zakon!
A ja npr. bum ti ubrzo bila blizu
Ovo se zove zakasniti s postom :oops:
Ja vjerujem u zlo, mislim da je u nekima ukorijenjeno, o tome već nešto lamentirasmo na Bezuvjetnoj ljubavi...
Ma nešto je pošemerio taj ticker, ne znam što mu je, piše da mi je termin, a ja tek ulazim u 38. tjedan... :?Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
odlične ste, umirem od smijeha :lol: Da su se one proljetne bebe ovako dogovarale za kavu nikad ih ne bi zaključali :lol:
Elem djeca ne mogu biti zločesta dok ne postignu zrelost dovoljnu da dugoročno kontroliraju svoje reakcije, odgađaju zadovoljenje potreba i dok ne steknu sposobnost psihološkog kombiniranja, apstraktnog mišljenja i planiranja.
Pa čak se i mladi ljudi često smatraju nesposobnima razlučiti povodljivost u grupi vršnjaka od zdravog pripadanja prijateljstvu, odolijevanje raznim utjecajima, egzistencijalna i emotivna uvjetovanost odraslim uzorom teško ih mogu učiniti samosvojnim počiniteljem dobrog ili lošeg dijela. Nismo bez veze punoljetni s 18
Jel to već pao dogovor za kavicu? :mrgreen:
Mene ignoriraju :mrgreen:
tko s kime? :PCitiraj:
Storma prvotno napisa
i ta Bezuvjetna ljubav mi je malo friki tema, moram reći (premda je u zadnje vrijeme nisam pažljivo pratila). Svimbi, ja i dalje mislim da gledaš previše CSI i slične serije. Kako ono ide, svakom će biti po njegovoj vjeri? Nisam neki vjernik, ali mi je ova rečenica, onako, zanimljiva za razmišljanje. Ako vjerujete u zlo, lakše ćete ga naći, isto tako je i s dobrom. Trebam li birati, vjerovat ću (bar nešto više) u dobro.Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Pikula, dobar post, za promjenu od svog našeg teoretiziranja zvuči puno konkretnije.
A kavica... znate gdje sam (vrrrlo daleko :mrgreen: )