Roza, za smajlije idi na opciju "idi na napredno", pozz, klinac nevjerovatno napreduje:zaljubljen:
Printable View
Roza, za smajlije idi na opciju "idi na napredno", pozz, klinac nevjerovatno napreduje:zaljubljen:
Joooj ovo mi je tako poznato, pogotovo sto u Petrovoj nakon carskog nemas narukvicu odmah nego ti ju kasnije donesu kada ti dodju reci stanje tvog djeteta.
Ja sam imala nocne more da cu se nakon carskog probuditi bez narukvice, sva sreca da sam se povjerila doktorici o toj svojoj fobiji jer mi je napomenula da je u Petrovoj takav protokol.
Da mi to nisu rekli mislim da bih umrla istog trena kada bih vidjela da ju nemam nakon budjenja :(
Pusa svima, uzivjte u slatkim mukama :heart:
Špiro je prekrasan i ogroman, bucko mali ne mogu vjerovati da je to tek rođeno dijete. Svaka čast Roza prekrasno biće si donijela na ovaj svijet, velik je za svih četvero bebaca!!!:tele:
Osijek, tek sada vidim tvoj potpis :cry::cry::cry:
Roza, nemam riječi, samo veliku knedlu u grlu dok gledam tvoje prekrasno dijete. Uživaj.
bzara...mislim na tebe i molim se da na jesen ljuljaš u krilu svoje zlato
Roza draga ne brini,kile su već krenule gori,bila danas na ručku vani sa mužem i njegovim starcima i bratom sa curom,ja sam doslovce u 5 minuta potamanila sve na pjatu,i uopće me nije bilo sram,a svi su mi se smijali :-x..a nije ni čudo da se Špiro već tako ponaša,toliko je već napredno i veliko dite i fala Bogu da je tako,samo da je zdrav i uz svu vašu ljubav koju mu dajete svakog dana bit će jaaaako sritan bebač :heart:..i btw što se tiče tvog izgleda viruj mi uza sve što si prošla meni si u bolnici bila najlipša buduća mama i trudnica i trebaš biti ponosna zbog toga :klap:
Bzara neka dragi Bog ti čuva to malo zlato,ne znam što da ti drugo kažem,ni ne znam kako te ohrabriti kad ni ja sebe ne mogu,ali ja ovog puta stvarno nisam spremna na najgore,ni ne želim to ni pomišljati,ponašam se kao da sam skroz sigurna da ću u 10 misecu držat bebu u rukama,ne prođe mi ni dan a da ne zamišljam kako je tu pored mene ili kako spava ili kako se šetamo u kolicima..ta slika mi postaje stvarnija svakim danom,drugačije ne želim ni pomišljati..ali strah tu postoji konstantno,i to je ono neizbježno..šaljem ti puno zagrljaja i puno poljubaca za tebe i tvoju bebicu i da se s vremenom polako opuštaš i vjeruješ u ono najbolje :love2:
Dobro jutro drage moje :love2:
Bzara vjerujem da je tesko opustiti se potpuno, lako je ljecnicima govoriti kada nisu nikada bili u nasoj kozi niti ce biti.
U ovakvim situacijama jedino sto nam preostaje je nada i vjera da ce sve biti dobro, mi smo uz tebe da saljemo svaki atom pozitivne energije prema vama i molimo za vas da do kraja dogurate zdravi i savrseni, ko' nas Spiro :heart:
visnja08 ma boli te briga, nek se smiju, tko ih sljivi, to su oni ljubomorni sto nisu oni trudni :mrgreen:
Samo da si ti nama zdrava i okrugla i da tvoja mrva bude sigurna pod tvojim srcem :heart:
Roza kako si nam danas? Jel savovi manje bole?
Pokusaj sto manje koristiti trbusne misice, kada dizes Spiru koristi misice ruku a ne trbusne tako da ih sto manje koristis.
Jel koristis steznik? Meni je jako pomogao, kada sam ga nosila manje me bolio sav, bas zato sto steznik sprecva to napreznje.
Kako je nas Spiro? Jel papa? Sada ce imati sve vise budnih stanja gdje ce znatizeljno gledati oko sebe.
Ljubni ga u moje ime :heart:
Bzara draga uživaj u trudnoći,znam da se teško opustit al barem pokušaj zbog bebe i sebe:love2:
Ajme Roza kako je Špiro divan,velik momak.Zbilja čisto ga se ne mogu nagledat.
A ništa se ne bediraj što ti je trenutno teško i iscrpljujuće skakanje na svaki njegov pokret,draga,cijeli je život pred vama,a on će vjeruj mi,dobro znat iskoristit vašu ljubav i pažnju:mrgreen:
Cure ako se koja siti,neka mi drži fige da sutra sve prođe u redu i da se vratim doma sa lipim vijestima,nadam se da neću morat ostati duže od dva dana..baš sam nervozna,ne znam oću moći zaspati kako treba..
Ljubim vas sve!:kiss:
Velika pusa za našu Rozu i Špirića :heart:
Evo draga sitit cu se ja;-),ustvari ionako mislim na tebe svaki dan.
Saljem ti bezbroj~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra,prekosutra za sve dane dok neuzmes u narucje svoj smotuljak.Znam da se brines zato ti i necu reci probaj zaspati i u snovima sresti to predivno bice koje nosis ispod svoga srca,i probat naci mir dok ti za par mjeseci nepocne lupkati kao odgovor,ali znam da je to lako sada meni reci jer ja pak imam druge brige,mada bi se voljela staviti i u tu situaciju.Ali jedino sto ti mogu reci ponet cu vas oboje u molitvi za ljepe vijesti.:zaljubljen:
I dok sam tu jer zadnje vrijeme nemam dostupan internet saljem ~~~~~~~~~~i nasoj Bzari i Choco koje isto kako mi se cini imaju uskoro pregled.I veliku :-*
Draga Mendy cesto mislim na tebe,i svaki put kada svratim potajno se nadam da ste vec objavili ljepe vijesti~~~~~~~~~~~~pa malo i za tebe.
Bambus pridruzujem te draga ovim kolektivnim vibrama,za strpljivost i vasu ustrajnost,meni sve mirisi da je samo pitanje vremena kada ce uroditi plodom.
Roza iskrene cestitke jos jednom,Spiro je stvarno prekrasan decko i ovako kada ga gledam znam da ti nimalo nije bilo lako ali sigurno si vec uz njega pola toga zaboravila.Neodoljiv je.Konacno su se sve kockice poklopile i slika vase srece je dobila izgled i formu.Uzivajte u radosti i svakom novom danu.
Draga Tibi i tebi saljem veliki pozdrav sa nadom da si na dobrom putu da cim prije izljecis zlocaste bestijice i da konacno mozes krenuti u novi postupak.
Drage moje sve vas od srca pozdravljam.
visnja08 taman sam dosla na forum da ti pozelim srecu. ne brini se draga, bit ce sve to super...ne brini se :heart::heart:
bzara, roza i špiro, crtica, mandy,choco,osijek....i svima koje nisam nabrojala saljem puno pozdrava iz danas sunacane dalmacije
dobro jutro!
uff od kad ne radim, ne sicam se kad sam se digla ovako rano!
moja menga kasnila 4 dana, i maloprije smo napravili test.....iiiiii +. ne mogu doc sebi, ..........:-D:-D:-D:-D:-D
[QUOTE=bambus99;1550292]dobro jutro!
uff od kad ne radim, ne sicam se kad sam se digla ovako rano!
moja menga kasnila 4 dana, i maloprije smo napravili test.....iiiiii +. ne mogu doc sebi,
Bambus :klap::-D:klap::-D:klap: od sveg srca!!!
ajmeee suppeerr draga bambus99, imala sam osjećaj da će ovaj put biti dobitni. Ma bravo!!!!
:joggler: :dancingfever: :preskaceuze: :klap: :-D
Čestitam od srca i želim ti što dosadniju trudnoću
bambus99 pa to je divno, cestitke od srca :-D:-D
Zelim ti mirnu, skolsku i dosadnu trudnocu :heart:
visnja08 naravno da mislimo na tebe i sigurna sam da ce sve biti super :heart:
pusa svima :*
AJME BAMBUS, NAPOKON,NAPOKON, NAPOKON , ČESTITAM TI OD SRCA :-D:-D:-D ( a i više je vrime da izađeš iz kreveta :-P), e sad samo polako, laganini :
i naravno ŽELIM TI NAJUREDNIJU I NAJŠKOLSKIJU TRUDNOĆU KOJU MOŽEŠ ZAMISLITI
visnja08 mislim na tebe i držim ti fige, sve će biti u redu i za dva dana ćeš nam napisati dobre vijesti :klap:
curke pozzz svima ( malo po malo svi prijavljuju plusiće joooj :-D)
Joj da je meni jedan plus. Baš bih htjela biti doma i užvati kako zadnji puta nisam znala!!!
YES YES YES!!!!!!!!!!!! Evo me plačem od sreće, znala sam da češ nam skoro prijaviti plusić, najslađi plusić na forumu!
Ajme meni koje dobre vijesti! A ja opet pošla na brzi odgovor i ne mogu koristit smajlije da ih ovdje obaspem hrpu!! Izgleda da čemo mi neki kolektivni baby shower opalit :-)
Visnja nista ne brigaj sve ce bit super, secer za 5 i ispod 5 LOL Pozdravi mi PT1 i ako ostanes vise od dana javi pa da ti donesem što za papati
Crtice HUG & KISS
Cure ja jedva sjedim za kompom od šavova, bole za poludit jer ne odmaram ništa...ali sve je super, mene peru hormoni pa čas plačem čas se smijem. Puno mislim na svoju dječicu na nebu, i nekako baš kako sam vam govorila, tek sad zapravo shvačam što sam izgubila. Volila bi da mogu maknuti te misli ali ne mogu, samo zahvaljujem Bogu da je moj Špiro živ i zdrav...s tugom koja je neminovna pored ovolike sreče se lakše nosim kad pogledam svog dečkića.
Ljubim vas sve, idem nešto poklopati LOL (neke se stvari nikad ne mjenjaju ;)
Roza ,što reći imaš preslatkog velikog bumba,koji odiše mirom.Znam da imaš promjene emocije i neka.....sada ćeš to odraditi do kraja ,a ovaj ljepotan je tu da ti pomogne .Život dobiva novu dimenziju i novi smisao,a tuga mijenja oblik.
Novopečenoj trudnici bambus čestitke od srca.
Bzara sretno na pregledu,kao i višnji.
Svima pusa
bambus pa to je divno! :-D
čestitiam ti draga od srca, želim ti divnih 9 mjeseci! joj baš sam sretna zbog tebe! uopće ne mogu sročiti nešto pametno!
višnja draga, sve moje pozitivne misli su trenutno usmjerene prema tebi i tvojoj mrvici! odmah nam javi pliiiiiizzzzzz!!!!!
Rozice, mogu zamisliti taj osjećaj! još su tu i hormoni koji luduju po tijelu, ali ono što i sama kažeš tvoj maleni je živ i zdrav i gleda vas tim svojim divnim okicama i onda sve bude nekako lakše!
kad smo kod hormona, cure moje ja sam jučer gledala onaj film popodne "Fluke" o psima, i doslovno sam plakala od početka do kraja! ali ne da su mi suze curile nego sam baš ridala. da me netko vidio mislio bi da mi je netko umro! ja se i inače uvijek rasplačem kad je neki film o životinjama, jer ih obožavam, ali ovo jučer je bilo tragikomično! a poslije toga sam išla na rođendan svojem kumčetu, i malo za reći da sam izgledala "divno"! :roll:
svima vam šaljem veeeeeelike puse!
i sve vas puuuno volim!
Roza, sviđa mi se ova ideja o kolektivnom baby shower! ;-)
Draga moja, sada je doslo ono vrijeme kada treba nauciti zivjeti s time.
Nemoj se truditi maknuti te misli, pusti ih, kada ti dodje isplaci se...sve je to dio naseg puta.
Treba dati svom srcu vremena da se "preslozi" i da sve legne na svoje mjesto. :heart::love2::*
Ljubni mi Spiricu :*
p.s. jel Spiro dobio i sluzbeno ime? Ili ostaje Spiro? :mrgreen:
bambus tebi najprije od srca čestitam :-D.To je predivno.. Ko i sve cure želim ti dosadnu trudnoću. Moj mali je gledao crtani Zvonko i pjeva jednu pjesmicu : čuku-čuku-čuku moj vlakić maleni, kamo ideš sada svi bi htijeli saznati... i onda pročitam o tvom +. Znači vlakić je došo do tebe, i sad neka krene dalje do mandy, tiby i svih onih koje se trude.
bzara samo neka je prošlo sve ok. Mene više nije strah i to od kad sam počela redovito osjećat bebicu. Prije mjesec dana sam bila luda jer sam se morala koncentrirat i smirit da je osjetim, i mislila sam kako imam mikrnu bebicu, ali finili su mare bali... Prerano san to pomislila. I ova bebica je nasljednik brata i sekice ča se živahnosti tiče. Ali neka uživam mada malo bole rebra jer se dosta koprcka i okreće. Primjetila sam da ako mi misli počnu bježat u crninu bebica se javi i izvlači me.Ne dopušta mi da budem tužna. I nesmijemo bit. I ove bebice zaslužuju da budemo sretne, jer one nas osjećaju.
visnja08 kako je prošlo? Sigurna sam da je sve super,ali želim to čut od tebe. Kako si?
choco kako ste?
roza - šlag na kraju. Špiro ti je zakon. Slatkiš mali. Ma ljubi ga i uživajte svi 3 skupa. A za hormone ne brini, to ti je normalno. Pucaju iz krajnosti u krajnost. Ali imaš super m i zakon bebača i sve će proć. Pa čak i bol od carskog. Mene je isto grozno bolilo i zato gledaj odmarat čim više neka drugi rintaju za tebe. Neće ti dugo trajat. Još par dana i prepušteni ste sami sebi.
Mi smo super. Pokušavam dobit polikliniku u Rijeci da se naručin na kontrolu zbog intolerancije glukoze ali niko se ne javlja. Ma, nije mi ni sila. Ko ča sam napisala bebica je super živahna i kad je osjećam i ja sam puno bolje. Mada smo mali i ja bolesni zadnjih par dana.On ima bronhitis, kašlje, šmrca.. a ja sam začepljena. Krivo je ovo vrijeme. Stalno pada kiša. Ali kako smo bili bolesni preko vikenda nismo mogli nikamo pa smo između ostalog puno gledali TV i počeli razmišljat o imenima. Ako koja ima prijedlog samo napred...
Bambus, ČESTITAM!!! Želim ti sve najbolje !!!
hvala vam od srca na lipim zeljama! :heart: meni jos nikako nije jasno, ja i mm sidimo i gledamo pozitivan test, samo se gledamo i smjeskamo..... sad samo da izdrzimo do samog kraja...
bambus99 , ma samo uzivajte i od srca vam cestitam ! :-D
Rozic ,kad ce prica ? jedva cekamo :mrgreen:
Bzarice samo vi nama budite dobro :zaljubljen:
tamagoci, chocco,visnja08 mazite svoje beice i uzivajte :yes:
Trudilice, krenulo je, pa samo vrijedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bambus čestitam!!
roza i ja jedva čekam priču i šaljem ti veliku pusu i zagrljalj i tako mi je drago da je tvoja mala štruca s tobom i da se konačno grlite!!
Bambus99, čestitam:-D:-D
Osijek, biće, biće:love2:
drage moje evo da vam se malo javim. mene komp zeza zadnjih dana pa jedva nekako uspijem pročitati šta se događa a ne uspijem ništa napisati...
bambus...cestitam ti od srca...zelim ti predivnu i mirnu trudnoću, neka sve bude kako si zaslužila...jako meveseli kad pročitam daneka od nasobjavi plusić...divno, divno...
Roza...što reći za malog-velikog Špiru...jednostavno je predivan i kako su mnoge ovdje rekle odiše mirnoćom i doista je blaženi...on je pravi sretnik jer ima divne roditelje i vjerujem daće biti divan čovjek i uzvratiti vamsvu ljubav...doista samsretna što je sveprošlo kako treba, smrzla bih se od same pomisli danešto pođe po krivu...uživaj u svom malenom čudu,smiji se ali i plači kad ti se plače...uvijek ćemo tugovati za našim anđelima i to je normalno...
svim trudnicama šaljempuse i pozitivne vibre,nedajte se, sveće biti kako treba i nadamse daćesvaka od vas grliti zdravu bebicu kad dođeveliki dan...
a svim trudilicamaželim dauskoro ugledaju plusiće...
velike puse svima, pratim što se događa i nadam se da ću bit u mogućnosti češće se javit...
joj i tipkovnica me zeza pa nemojte zamjerit na pogreškama...;)
bambus, iskrene čestitke!!!
evo me doma..prvo da čestitam našoj Bambus!!Bravo draga,čestitam ti od srca i nek ti Bog da snage da izdržiš do kraja i da napokon imaš svoju sreću u rukama!!
Ne znam drage što da vam kažem,beba raste,kuca srce jako,ali beba nije dobro..Još malo pa ćemo ući u 10 tjedan..sav onaj svijet kojeg smo izgradili posli prve bebe,opet se polako ruši i vraća nas na sam početak..a bila sam tako uvjerena da je sve u redu..nadati se ne mogu da će biti bolje,mogu samo očekivati čudo i to da Bog ovog puta napravi iznimku i da mi ovu bebu zauvijek..pa ima On čini mi se dovoljno anđela ,jedan od njih je i moje prvo dite,ovo mu ne želim dati nikako..i boli me jako,prejako,bilo to sad u 10 ili u 37 tjednu ko prvi put,boli jednako..mojoj bebi se ne razvijaju pluća,nije pošteno,mrvica moja,tako je već volim..još idem na neke pretrage i po druga mišljenja,u petak idem kod podobnika i do onda očekujem jedno veliko čudo..molim vas drage moje,sad ste mi jako potrebne,više nego ikad..molim vas molite za moju bebu..ne želim biti mama još jednog anđela..
joj višnja tako mi je žao. Nadam se, iskreno, da je doktor u krivu i da će ti to i Podobnik potvrdit u petak. Molit ću za vas da ti Bog pusti ovu bebicu... u pravu si, ionako je previše malih anđelića tamo gore...:angel:
Višnja 08, bez riječi sam, sjedim na poslu i trudim se da ne pustim suzu, ali ne daj se, nemoj uzimati to za stvarno i ozbiljno dok ne budeš sto posto sigurna. Stvarno ne znam što reči da bih te utješila, ako kažem da će biti sigurno sve dobro ne valja, ako kažem da neće opet ne valja. Drži se i ne gubi nadu do zadnjega trena, ovo su stvarno stvari koje nitko od nas ne želi čuti svi se nadamo najboljem, ali nekad eto.... držim ti fige i zajedno sa tobom ne gubim nadu ...pa nećeš valjda biti mama još jednog anđelčića..
molim se za tebe i bebicu.
o draga moja visnja08 suze mi samo idu niz lice :cry::cry:. Nadam se da se doktor prevario i da ćeš nam u petak reći lijepe vijesti. Molit ću se draga za tebe i tvoju mrvicu sv.Anti.
Baš sam svom kolegi iz sobe ispričala tvoju priču i kaže da su i njemu i njegovoj ženi svašta govorili; da se beba ne razvija, da će biti retardirana, svašta grozno, a u subotu će im slaviti prvi rođendan i predivna je zdrava beba.
Od srca ti želim da sve bude kako treba i da nastavimo dalje odbrojavati tvoje trudničke dane :love2:.
Puno te grlim i molim te pokušaj se malo smiriti jer bebe sve osjete :heart:. I ja sam do zadnjeg dana ih mazila i tepala im pa se nadam da su bile sretne dok su bile sa mnom...
a joj draga visnja08, nadam se da je doktor pogrijesio. ne virujem da je to tako,..
mislim puno na tebe i tvoju bebicu, molit cu se za vas dvoje...
:love2:Draga Višnja08 ,s tobom smo u mislima i molitvama,imaš pravo ,ima već previše anđela.Vjeruj da je sve u najboljem redu!Okrutno je kakve kušnje čovjek proživljava na ovom svijetu,molim Boga da bude sve ok:heart: