Cure, ste vidjele moj post u 14.03? Kakvo je stanje s lijekovima kod vas na W?
Printable View
Cure, ste vidjele moj post u 14.03? Kakvo je stanje s lijekovima kod vas na W?
Aurora, javi šta si saznala jer 100 menopura za cijeli mjesec za jednu bolnicu-to je propast MPO-a u Hr.
Aurora, kako mi je zao....izgleda da je to bila biokemijska, ha?! :taps:
AuroraBlu, zao mi je i zbog bete i zbog te situacije s lijekovima jer samo pogorsava i tako losu situaciju.Pa pola od 100 Menopura moze biti samo za mene.Oni stvarno nisu pri zdravoj pameti.
Venera3, daj napisi nesto o svom MPO putu.Ja sam ti stara Petrovka, kod kojeg si dr?Sada sam u postupku u Mariboru ali ako ne uspije ne gine mi opet Petrova.Na zalost.
AuroraBlu, venera3, žao mi je cure :-( :-(.Ali mi koke očito moramo X puta u postupak da bi nešto bilo od nas.
Mimek, što se kod tebe sutra događa u 11 h?
gričanka, kakvo je danas stanje?
AuroraBlu i venera, cure drage, žao mi je... :heart:
Ma vidjela sam šta si napisala, a i čitam na PDF-u VV i sve ću znati sutra kad dođem gore. Pitat ću doktora. Slala sam mail i na HZZO da mi odgovore da li je nekim Pravilnikom ili sl. dokumentom regulirana dob primjerena za rađanje.
Ja sam ovaj vikend imala psihološke pripreme tako da sam spremna na sve, pa čak i da me otprave i kažu da ja nisam u dobi primjerenoj za rađanje, ali i da me odmah počne bosti...
sutra sam pametnija, pa se javim
NN (ništa novog) ... bit će ovo preskočen ciklus !
... čudno... uopće mi ne nedostaje ono planiranje i razmišljanje oko postupaka ....
Jedno vrijeme sam se osjećala bijedno i lijeno kad bih pratila tuđe aktivnosti, a sad se nekako osjećam kao na zasluženom GOu :mrgreen:... zapravo dobro!
Rastužile su me današnje bete naših kokica ... cest la vie ... samo nek je volje i optimizma i ubrzo će one s novim rezultatima
Je li u tvom slučaju sve ide kako je planirano? Nećeš morati preskakati ciklus?
Vikki ... jeli prošlo šmrcanje? Kako je? :heart:
Mimek ~~~~~~~~~~~~ za dogovor i start od sutra :heart:
Koke .... :love:
Mimek, sretno sutra! (već si se malo odvikla, ha)
Tikica, još si nam ti ostala kao zadnja nada ovaj mjesec za podizanje rejtinga :-) Vibr vibr ~~~~~~~
gričanka, poznat mi je taj osjećaj i baš je dobar - ono kao da je dobro došla takva situacija. Sad kad čekam 1. uzv u četvrtak, nekako sam lošije nego inače, ne nervozna već osjećam pritisak u prsima od još jedne neizvjesnosti.
Super Mimek da si krenula, baš me veseli da je stalno neka od nas u igri. I kučne radinosti računam, naravno.
vikki kad će start?
Mimek, jedva čekam vijesti sutra ~~~~~~~ :heart:
Tiki, idem u četvrtak na dogovor (to je 2-3 dana prije ciklusa) pa ću vidjeti mogu li startati odmah.
Moja temperatura ne pada već šesti dan i sva sam slomljena, nije mi to baš drago, a muka mi zbog svake gluposti ići doktorima. Samo da nije H1N1, ili još nešto gore što mi pada na pamet :-(
tiki, ne mogu ti poslati pp dok ne isprazniš mailbox :-)
Meni je ovo s 100 Menopura vic. Pa nije moguce da ce to biti mjesecna doza klinikama. Sorry, no ne mogu se prestati smijati od ocaja :lol:
A sad se ne mogu prestati smijati nasoj pronatalitetnoj politici i svim inteligentnim stvoriteljima krasnog nam MPO zakona:lol:
A sad se vec placem nad sudbinom hrvatskih neplodnih parova :cry:
Trebao bi biti vic, no sve se bojim da nije, barem momentalno.
Sandra68 je otvorila zasebnu temu pa smo joj tamo odgovarale. Inace Sandra68, dobro nam dosla!:love2:
tikica, odgovarale smo joj tamo kad sam ja naišla na temu koju je napisala jučer, i padala je na dno bez odgovora, a ni mi ovdje nismo vidjeli, meni je žao zbog toga, šaljem isprike i nadam se da će nam se sanda pridružiti i ovdje.
Aurora, šta si ti na kraju uspjela obaviti s hzzo? krećete sa stimulacijom?
vikki~~~nadam se da će na bolje
AuroraBlu, kakvom ti se čini Vinogradska? Koliko ti je trebalo da uđeš u postupak?
I koliko treba do idućeg, nakon ovog u veljači?
(Mi smo konačno u krajnjem stadiju s prikupljanjem nalaza, još nemamo termin.)
Sretno s idućim!
tikica ova promjena raspoloženja od suza do smijeha me kod tebe baš veseli :kiss:
cure hvala na podršci...
nekako sam baš mirna i otvorena za sve opcije, pa šta bude...
Aurora toliko sam se nasjedila gore da mislim da svi oni stolci poznaju moju starku
Vaka, prednost Vinogradske je da nema čekanja (barem do sad ga nije bilo), i svaki mjesec možeš u prirodnjak ili klomifenski, a svaka 4 mjeseca u stimulirani. Čim skupiš sve nalaze, krećeš. Čak ni ono savjetovanje ne moraš unaprijed nego u hodu. Ja bi sada trebala krenuti u stimulirani, a problem je nastao s nabavom lijekova ovaj mjesec... Budući da mi još nije krenulo pravo krvarenje, još ne računam 1.dc, ali spremna sam. Suprefact mi je u torbi, a menopure idem kupiti danas popodne. Ako će mi danas ipak bit 1.dc, onda sutra popodne krećem s menopurima. I iskreno se nadam da će mi stvarno hzzo refundirati tih 3.000 kn jer sam u totalnom bankrotu, minus je skoro do crvenog...
Vikki, ma to ti je prava pravcata gripetina, traje tjedan dana i tipično je da slomi čovjeka. Ima teorija i da je šansa za zatrudnjivanje veća kad je imunitet malo poljuljan, jel tako, Mare? :-)
Aurora, u pravu si s imunitetom, al ne znamo u kojoj fazi ciklusa je vikki:-), mislim da nije u prvoj polovici.
Ne, u drugoj polovici sam, što bi zapravo bilo dobro, da je bilo stanica ovaj mjesec.
pa dobro, ali imunitet će biti niži i sljedeći ciklus... samo ti budi što duže bolesna :-)
da nema aurore ne bi bilo optimizma ovdje:-)
ja s UZV-a zbog ciljanog i uopće ne znam jel dobro izmjerio folikul...pa zar mi bolje od njih znamo na kojoj veličini pucaju folikuli? endo je 7, standardno.
Ne znam zašto ne mogu ukucati smajliće, a i font mi je neki čudan kad pišem.
Zašto, mare, ne znaš je l' dobro izmjerio?
Ja isto ne mogu ni boldat ni ništa.
Mare, daj pojasni...ja ništa ne razumijem. Bila si na sistematskom na uzv, i vidio ti je folikul od 14mm - i sad, ti smatraš da je to greška, da ne može biti tako velik? Ili?
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj optimizam i snagu :love: Ni meni neće uključiti smajliće(sama ih ukucavam), ni boldati, i pri pregledu prije slanja ima hrpa nekih čudnih oznaka i sl....Mare, Mimek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za start :love:Ostale koke .... :kiss:
evo mene, sistematski obavljen, rekao je: o, danas je ovulacija, folikul je 14, je frišku figu O na 14, veći je, jer ga osjetim, barem 18, krivo je mjerio, blago meni, al danas ćemo ciljati:-)
Mare, ciljajte vi danas, sutra i preksutra! I noge gore 10 minuta :-)
Pa ne može on baš tako predvidjeti da je danas ovulacija. Veličina pri kojoj pucaju je različita od osobe do osobe, a vjerujem i od ciklusa do ciklusa. Ili je to puno jednostavnije negoli se meni čini. Inače, nikad nisam osjetila ovulaciju, ni po sluzi ni po jajnicima (jedino LH kao predskazatelj nekakav).
Vikki, stisneš zube i pretrpiš svaki dan tih par dana (fali mi smajlić koji se smije). Plivači od Marinog M su tako hvaljeni da mislim da nema potrebe čekati 2 dana. Neka ih navali što više!
aurora, to su sjemenke, a ne plivači:-), tako se kaže u deželi:-), ja sam radila toliko folikulometrija da točno znam kako me boli na kojoj veličini, i prije UZV-a znam koje su mjere, svejedno mi to ne pomaže:-)
m arta, kad je kod tebe akcija?
taca, približava se MB~~
tiki, ~~za tvoj start
mimek još grije stolac u čekaonici