pogledat ću tamo
ova akcija s popustom u magmi home će mi nažalost pobjeći jer neću stić otići
Printable View
Gdje ima potkošulja od mikrofibre a da su ispod 100kn, bilo ih je u Importaneu do nedavno na polukatu za 40kn ali je dućan zatvoren. Super su mi za dojenje i tople.
Hvala!
gdje se može kupiti mala gitara?
drvena, da je kao prava.
ali mala, za dijete od 3 godine?
Vidjala sam davno na igrackama u centrima tipa Mercatone. Mozda da pitas u ducanu Melodija, Ilica stodvadesetinesto?
Mi smo isto jednom davno to vidjeli u Intersparu, MM dan danas ne može prežaliti što ju nismo kupili.
Trgovina sa muzičkim instrumentima u Slavonskom Brodu u Supernovoj ima male gitare. Vidjela usput kada smo bili u Brodu. Pa ako ti nije daleko Brod...
http://www.trgovina-lotus-woody.hr/p...roducts_id=238
A ovak nešto?
Ajoj... hvala i drugi put :)
šta mandi još uvijek radi?
Da ovdje pitam - ima li u Mulleru posteljine? tražim dječju, veliku 140x200, rozu, s princezama ili tako nekako.
Ja tražim navlaku za dj. poplun 140*200 na Paška patka po Splitu
Cure, znate li gdje se može kupiti navlaka za tipkovnicu?
(Imam osjećaj da ih je prije bilo svugdje a sad muž nije pronašao ni u specijaliziranim dućanima s informatičkom opremom.)
Hvala unaprijed :)
Gdje ima za kupiti dvd s crtićem Bumba??
Nekad je bilo u poštama, možda ih još ima.Quote:
Gdje ima za kupiti dvd s crtićem Bumba??
Gdje ima za kupiti štucne za curicu za 18.mj, hvala?
pošta,kaufland jedno vrijeme plodine i DM sa **** sokićima
Sandra111, hvala na pomoći :) !
Nazvat ću ih i pitati imaju li ih još uvijek, pa javim!
babyboys, hvala na odgovoru, pogledat ću. Eto dobrog razloga za šetnju. :)
Šljokice. Za kosicu. Onakve kakve stavi teta frizerka u Boom Boomu, na primjer. Moze li se to kupiti u bilo kojem DMu, recimo, ili u Nami?
Prošli tjedan mi smo imali isti problem: šljokice za kosu.
(I to kao uvjet odlaska frizeru!)
Bili u Dm-u na Džamiji i rekoše: mi nemamo, to drže veći Dm-ovi, npr. u Import.Galeriji itd.
Za Namu ne znam.
Trebam podne puzzle...jel netko zna otprilike cijenu i gdje bi ih mogla naći..trebam ih dosta,hvala?
vidi ovo (zadnja stranica), nisam ni ja znala za eventualnu toksičnost
http://forum.roda.hr/threads/14902-p...uzzle.../page3
gdi kupiti pasirke za voće, da se recimo može očistit izabela il višnje????????????
buce u humanic u CC1