Evo mene s svježim vjestima...od moje 3 mrvice jedna je preživila odmrzavanje i oplodila se; sad sam zvala i dobro se nastavila dijeliti...u ponedjeljak smo na ET-u...idemo pa jedan ali vrijedan hrabri komad :-)
Printable View
Evo mene s svježim vjestima...od moje 3 mrvice jedna je preživila odmrzavanje i oplodila se; sad sam zvala i dobro se nastavila dijeliti...u ponedjeljak smo na ET-u...idemo pa jedan ali vrijedan hrabri komad :-)
Evo nas s jednim zametkom cc u pupici...sad 12 dana preživljavanje ... Nadamo se :-)
iva mia sretno draga moja !!
iva mia, neka tih 12 dana čekanja bude u znaku troznamenkastog broja!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna, možda ovo:
http://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm
Iva mia, sretno!
E fala, fala ježić :-)
Iva Mia 2009 sretno!
Pozdrav cure!
Drago mi je za čuti da ima pozitivnih rezultata sa odmrznutim j.s. :-)
Iva Mia želim da ti tih 12 dana prođe što brže i da beta bude ogromna!!!
Ja prijavljujem svoj svoj prvi postupak od odmrznutih j.s...sada čekam da m. dođe pa brojim 9 dana do prvog UZV-a. Imam samo dvije zamrznute i nadam se da će nešto od tog uspjeti...znam da su šanse minimalne, ali treba se nadati...
mistic sretno! U kojoj si klinici?
Ja cuvam dvije mrvice i nadam se:yes:
Hvala morskavilo :-* ja sam u Rijeci.
mistic, ja sam isto u Ri bila u sekundarnom sa smrznutim stanicama i iako moj postupak nije urodio trudnocom ipak da te malo ohrabrim:) Naime meni su odmrznute cetiri od kojih se tri oplodilo (nisam ni pitala sto je bilo s cetvrtom) i dobili smo dva embrija za transfer treceg dana. U nasem slucaju ispalo je da smo u sekundarnom ivf-u imali tri oplodjene stanice, a u "friskom" samo jednu. Ponekad stvarno ispadnu stvari naopako, a ja sam si u ovom idijotskom zakonu ipak pronasla tu minimalnu satisfakciju da sam dosla barem do transfera. Zelim ti sto bezbolnije iscekivanje i da bas te dvije stanice budu dobitne. ;-) Nadam se da ces se javljati s reportima:-)
Hvala Lily! Kad sam počela malo čitati i informirati se kako stoje stvari sa smrznutim j.s., malo mi je sve splasnulo...ali vidim da ima i pozitivnih situacija pa se nadam najboljemu. Što se više bliži postupak nekako imam pozitivnije misli.
HM...moje stanice su oplodili...3...2 su se primile,jedna odlično druga malo lošije,no na dan transfera mi ipak nisu mogli vratiti jer mi se nije popravilo stanje od hiperstimulacije,stoga su ta 2 zamrznuli.....pa smo odlučili čekat sljedeči ciklus za transfer. No kako to obično biva sljedeči mjesec nije bio dobar endometrij,kao ni mjesec iza ni mjesec iza....tako da je to meni bilo zamrznuta oko 4 mjeseca prije 2 tjedna sam bila na transfreu konačno!!!! Danas sam vadila betu pa čekam 13h za nalaze,neki kažu da je bolje kad je 'friško' a neki kad je zamrznuto...
Frida ~~~~~~ za velku betu
stalno pratim ovaj post u nadi za dobrim vijestima
Frida~~~~~~ ~~~~~~ da nas razveseliš!!!
ako sam dobro shvatila, Fridi su zbog hiperstimulacije zamrznuti EMBRIJI, NE JAJNE STANICE. tako da je fulana tema...
imam postupak sek. ivf u 11mj, tko ce to docekat ajmeeeeee
Crvenkapica, ja planiram po svoje 3 zamrznute js ići u 7 mjesecu ( tako mi najzgodnije iskombinirati jer ću tada biti na GO), mada ne polažem skoro nikakve nade :-(
Crvenkapice, zasto tek u 11 mj?
Dovoljan je jedan ciklus pauze nakon stimulacije, sekundarni ti dodje kao prirodni skoro:)
a tek tada ima mjesta preko hzzo
Curke evo malo ohrabrenja za smrzliće...16 dnt beta 420.....nadamo se daljnim uspjesima :-)
Iva Mia...samo neka ona i dalje raste....:-D:-D:-D:-D
:-d:-d:-d:-d
Iva Mia čestitam i ovdje! :-)
ja ovaj put nisam ni dočekala betu...
Iva Mia čestitam i ovdje! :-)
ja ovaj put nisam ni dočekala betu...
Nisam često tu, ali da javim da mi je jučer 3. dan vračen jedan 8-stanični embrij. Imala sam dvije zaleđene j.s. samo se jedna uspjela oploditi...nisam vjerovala da ću stići do trasfera, ali eto, iznenađenje...još uvijek mi je sve to nekako nestvarno...
imal koga ovdje ????
Ja sam tu...reci mila jel te nešto zanima :-)
pusa tebi,kako si mi ?
zanima me imal jos trudnoca novih od odmrz. js
oooo hvala, crvenkapo moja...i nas dvoje tebi šaljemo ogromnu pusetinu...za sada smo ok, malo nas pate mučnine....al nije strašno..da se izdržati...^~~~~~~~~~~~~evo ti malo vibrica da nam prije zime možeš početi pisati o svojim "mukama" u trudnoći....
Pa ja vjerujem da ima još cura koje su ostale T od zamrznutih....malo nam je tema na off...al nadam se da će se još netko javiti s pozitivnim ishodom i izmamti nam osmjeh na lice :-)
ja sam u postupku ovaj mjesec,imam 4 smrznute,dr.mi je rekao da će biti super ako jedna preživi pa ćemo vidjeti,javim se još....
cure, u kojim HR klinikama uz odmrzavanje js punktiraju i oplođuju js iz prirodnog ciklusa?
e i da, ako u prethodnom IVF-u u CITO klinici ostanu smrznute js, jel se smrzava i sperma da ne moramo dolaziti dolje zbog odmrzavanja, već samo na transfer?
Sezen držim palčeve...od 4 barem te jedna mora ugodno iznenaditi :-)
Ksena...ne znam kako je u Citu, al na SD ne punktiraju svježu j.s. i ne zamrzavaju plivače....situacija u sekudarnom postupku je dosta slična prirodnjaku...barem meni bilo tako
Ksena za zamrzavanje sperme u Citu ne znam, možda da ih zovneš pa pitaš, a što se tiče js, uz odmrzavanje js punktiraju i svježu ako ti to želiš. Ja sam imala 2 smrzlice i punktirala sam svježu, sve se oplodile, jedna svježa i jedna smrznuta dogurale do blastice, ali na žalost nije bilo bete.
venddy to je i dobar prosjek da ti se od 2 zamrznute JS jedna oplodila i podijelila. Koliko košta zamrzavanje JS? I znači išla si samo na uzv pratili su ti prirodni folikul i njega punktirali,onda samo na transfer. Koliko košta samo transfer?
Sad prvi put u CITO radim IVF pa da znam računicu ako budem imala više JS.