Sela! Za betu!
Printable View
Sela! Za betu!
Sela :-D:-D:-D:-D:-D
Curke samo da javim da ce beta iza 14,nisam znala da ima labova gdje je beta za sat vremena na mailu!Al eto,sad strikam..prav mi budi:roll:
Selaaaaa:-D:-D:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za gigantsku beturinu:klap:.
Koke zovite na 358,20 (IU/L):-P pozivni 00420 naravno
aaaaaaaa bravo Sela cekala sam tvoju betu cestitam.bas mi je drago
Moram i ovdje zavrištati i poskočiti:-D:-D od sreće.:zaljubljen:
BRAVOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Ajme, tako sam sretna...bravo za Tebe i ekipu iz PFC-a !!!
Ajme Bab hvala,cure hvala na dobrim vibricama,ostvaruje se moj san!!!Nakon godinu i 3 mjeseca suludog inata i tempa.
Znam da ovo godinu i nesto zvuci smijesno naspram djevojaka,parova koji su prosli sito i reseto,desetke transfera i negativnih beta...
Ali cure,ja sam si to zacrtala i samo nebo mi bila granica.Da nije bilo sad,bilo bi na proljece,na ljeto...ali eto posrecilo se iz prvog
praskog postupka.Cure,svakome zelim ovo,svima zelim ovo isto i znam da cete docekati ubrzo,jer ovo je tako dobar osjecaj
da znam da je svakom dan i udjeljiv kad tad jer takav je zakon prirode.
Hvala vam svima na prijateljstvu,bile ste mi najbolje prijateljice.pussa
cestitam Sela:-D:-D
Sela PREDIVNO!!!!
Mi putujemo ovaj vikend u PFC i toliku si mi nadu dala!!!!!
Čuvaj se!
Svima želim sreću kao i Seli!!!
Andjeo s neba sretno!!!!!
Sela braaaavo :-D :-D :-D Čestittke od srca :heart:
Anđeo s neba....sretno!
Čestitke Sela od srca!
Sada živi svoj san, vjerujem da je prekrasno!
aaaaaaa Sela, e nek ste prekinule crni niz već sam si počeo utvarati da su praške kavice maleriozne :)
čestitamo i tako nam je drago...
pozdrav omiljenom pdf-u iz Praga :)
:sing: Aleluja :sing:
Sela ... ČESTITAM!!!! :-D
Sela, draga, čestitkeeeeeee, a sad svi polako dalje:-)
Sta reci osim BRAVOOOOOOOOO!!!
Sela, draga čestitam!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D
anđeo s neba, sretno! :-)
čestitam Sela,od srca!!! uživaj,želim ti bezbrižnih i mirnih 9 mjeseci
a svim ostalima puno sreće i strpljenja,doć će i naše vrijeme....
Sela jednostavno čestitam tebi i tm i navijam za veliko srce
Aaaaa Sela koja beta,čestitam draga i šaljem ti tisuću poljubaca:-D:-D:-D.
sela bravo bravo:-D:-D:-D
anđeo s neba puno sreće:heart::heart:
cure idemo dalje opet u nove pobjede,sad još više jedva čekam da prođe još ova 4 mj i krećeemoooooo
Sela baš mi je drago...čuvaj nam se i dobro da si nam otvorila sezonu .....i naravno da ti bude sretno!!!!!
Cure i decki,dosta ste skakali:-*;sutra nova beta,pa u pon a prvi UZV oko 15.11.
Sad se lijepo svi postrojte,imamo i cekalicu bete-Marijakr pa cemo se na nju skoncentrirati jer sanse su joj preeeeveeelike.
Koliko cujem Milivoji uskoro krecu u postupak,tko je odmah iza njih?Jel Hop?Jos uvijek su mi svjeza sjecanja na PFC :-)pa ako mogu pomoci kako,pisite mi.Neki vec jesu,svima cu rado odgovoriti.
Kod mene je carolija u tome da sam nakon transfera po prvi puta lezala na trbuhu skoro 2 sata,a poslije pola sata lezanja zvonila sam sestri s molbom jel mogu na WC,pripiskilo mi se za poludit(popila sam casu vode prije transfera) a nisam mogla izdrzati..A ja i lezanje na trbuhu-nikad,ama bas nikad ni 5 min.
Sela, draga, svi tamo ležimo na trbuhu, čekamo te sutra i čuvaj se. Još jednom napominjem-mjehur ne treba biti prepun, onako normalno...
milivoji, sretno!
praškim čekalicama na forumu i van foruma~~~~~~~~
Djurdja ti nisi bila na trbuhu nakon transfera?Neki dan sam citala jedan srpski forum i tamo cure isto kazu da su bile ,klasika, na ledjima.
đurđa, dr kaže da zavaljene maternice leže na leđima? Al tamo te sestra i dr obrnu sa stola na krevet i okrenu na trbuh. Inače, u Ljubljani nema ni minute ležanja, odmah se giba, a ima dosta trudnica.
i draga čestitam ti na uspjehu
Najljepsa ti hvala Djurdja,sutra cu ponoviti betu da vidim sto ima dalje ...danas mi popodne prolazili valovi grcica u donjem djelu trbuha,nije bilo ugodno.
Faringitis imam,dr opce prakse mi dala Amoksicilin i salje me na bris grla.Vec tri noci kasljem kao bronhiticar,grcim se od napora.Temperatura 38 navecer.Ne osjecam se bas najzdravije.Sto da se radi?Ufff,malo sam off topic,dobit cu po guzi od moderatorica.love
sela cestitam!!
Meni je dr objasnila da ovisno o obliku maternice se leži na trbuhu,odnosno leđima nekih sat vremena....ali i kad bi se odmah digli ne bi pogriješili. Negdje se leži,negdje ne.
P.S. Sela, super su ti avatari.
Cure.....svima :bye:
Sela čestitam!
Anđeo s neba sretan put i čekamo pozitivnu tvoju betu!
Negativan niz je gotov!!!
Sad cu i ovdje napisati,sretna sam jer moja 2.beta iznosi 577,10 IU/L!!!!! a danas mi je 14 dnt;sluzbeno smo trudni 5+4,jel se tako pise????:-P:mrgreen:
Sela:-D:-D:-D
Hop opet ti je inbox pun!