cure sve i vi koje klopate ajvare i vi koje pijete kavice na Suncu poput mene:heart:
Printable View
cure sve i vi koje klopate ajvare i vi koje pijete kavice na Suncu poput mene:heart:
sretna, morat ćeš nam doći pokazat ljepotana pa će se družiti s mini ljepoticom Shanticom:heart:, i drugom ljepoticom rikić:heart:
Druženje je bilo izvrsno punjenje baterija, kao uvijek.
Mimek, nadam se da će biti prilike da te vidimo bušastu.
Aurora, sretno sutra!
tiki, sretno još koji dan, kad će prvi testić?
E da, Aurora, ja sam starija 2 dana od Mimek:-)
Mare, novi avatar ti je... :zaljubljen:
Cure, bilo mi je predivno podružiti se danas s vama. Starije (po stažu poznanstva) curice, Mare, Gričanka, Taca, Rikikiki... :heart:, mala Rikikikica... :heart: i nova (po stažu poznanstva) Mojca... :heart:
I baš je bilo gušt piti kavicu dok ste se redale u šetnjama sa Zvrkicom... sve šetačice ste buduće trudnice & mame :klap:
Što dodati? I ja sam uživala u druženju s curama gledajući dva mala sunca u kolicima :zaljubljen: !
Glacova, silno mi je žao što smo se mimoišle :love2:!
Vikki, Mimek, AuroraBlu ... baš ste mi nedostajale :love2:
Sretna, nadam se da ćeš nam se i ti pridružiti sljedeći put!
Kofi družice i koke u kljubu ....:kiss:
AB ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra :heart:
Svaki put kad se vidim s vama, u meni se desi jedan mali pomak u raspoloženju, odlučnosti, dobroj volji. :)
AB sretno sutra, Glacova sretno za koji dan... Tiki, nadam se velikim brojkama. :)
Svima sve, sve lijepo i veselo. :)
ooo bilo je i beba :klap:
baš vam je bio prekrasan dan i baš super da ste uživale.
Mare (starija :-P) i ja se nadam da ću dok sam još u jednom komadu uspijeti doći na druženje, a ako ne u jednom doći ću u dva, a vi ćete tada biti 2u1.
AuroraBlu sretno i bezbolno ti želim
Au... nema nikog cijeli dan.. Ok, ja radim pa sam tu ilegalno... ali gdje su ostale koke i rode? :)
AB kako je bilo?
Nema ljepšeg kad čovjek može podijeliti svoje želje i strahove ili svoja razmišljanja bez suvišnog objašnjavanja s nekim tko ga razumije. A naše kavice su meni upravo to! :klap:
Žao mi je samo što sam se mimoišla s nekima od vas.
gričanka :hear: tebi i bebaču!
mare41 za čestitati rođendan još nije kasno. Želim ti da osvojiš prvo mjesto u utrci B&B sljedeće godine! :klap:
Pusa svim curama!
Danas čekamo folikuliće od m arte :cekam:~~~~~~
Test nisam mislila raditi, ali ne vjerujem da ću izdržati, možda krenem Aurorinim* putem. Ne znam još jer rano ću vaditi betu - 10-ti dan nakon et-a, ali 4-dnevnog zametka.
evo mog izvješća: 7dc, lijevo 3 folikula 11,11,11 i desno 3 fol. 7,9,7
27.09. ponovo na UZV to će biti 11dc i onda ćemo vidjeti kakav je plan.
pozdrav svima!
m arta, to je prekrasan rezultat, navijam za dalje, nek nastavi tako lijepo i bit će bingo:-)
M arta zaista odlično! Bit će i dobrih JS :klap:
Vibrice za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
AB ... gdje si? Kako si?
pa da i dr je jako zadovoljan. rekao je da nastavim sa 3 gonala i 1 dekpeptil
danas sam izgleda pogodila venu kad sam se pikala. nisam ništa osjetila , al kad sam izvadila iglu mi je malo išla krv.
Ako si pikala trbuh, sigurno nije vena, nego neka površinska kapilarica...
ne brini!
m arta, dobro gričanka kaže, samo stisni špekić (ako ga uopće imaš) i pikni, nebitne su te kapilarice, a u špekiću ih baš i nema:-)
joj itekako ima špekića. :-) MM se zeza i kaže da od kad se oženio sad ima duplu ženu.
pa kad svi polude (osim mene, jer znam da se šali) onda im kaže da on mene sad zato duplo voli. :-)
nažalost, nikako da uspijem nešto skinuti. i sad smo se još uspjeli na moru udebljati. strašno. :-o
M arta, ti ko pravi curetak. Bravo :klap: !
Ne znam gdje mi je nestao post :zbunj:
m arta prekrasno zvuči, 6 folikula lijepo raspoređenih.~~~~~~za dalje
I meni se kod pikanja znalo dogoditi to isto kad sam malo nespretno izvukla iglu pa oštetila koju kapilaricu. ... I nama se isto dogodilo na moru :mrgreen:
hvala vam svima. nadam se da će se i nastaviti tako do kraja.:-)
Zanimljivo, očito more ili samo zrak utječu na širenje jer se i meni to obavezno događa:-).
Nadam se da je Aurora doma.
U 17 je još bila u bolnici, čekala UZ, nada se da neće prenoćiti.
Uh, evo me! prije sat vremena sam došla doma. na kraju se dan razvukao, ali nema veze... glavno da je sve ok prošlo. čekala sam još uzv da mogu otić doma, a to se dogodilo tek iza 6, dežurna doktorica mi je pročitala nalaz, a to je da je odstranjeno "polipoidno" tkivo, kao, početak polipa - zato ga jučer nisu ni mogli baš vidjeti. u svakom slučaju, dobro da sam to napravila prije postupka jer bi mi sigurno smetalo.
A baš mi je žao da sam propustila tako posebnu kavicu s dječicom. Nadam se da će se ponoviti, i to brzo.
Gričanka, si uzvratila povlačenje za nos Rikikiki?
Mare, jel ti bio rođendan ili je ovih dana???
Mimek, moramo te vidjet debelu :-)
Cure :heart:
Potrudit ću se za drugu kavu.
Glavno da si ti ok.
trudničice i ostale curičice laka vam noć.
AuroraBlu, sad si spremna za akciju!
sretno!
Rado ću vam pokazati Vedrana Lupka samo napišite gdje i kada i eto me stižem s veseljem na kavicu...
AuroraBlu, super da si to riješila :)!
M arta, sretno, dobro zvuči :)!
Cure, svima puno sreće!
Mimek, ako se dovoljno potrudiš idemo zajedno na kavicu mama i beba i mama i buša kako slatko.....:zaljubljen:
Konacno je proradio forum.Jucer sam skoro zavrsila na metodinu.
AB, super da si tako brzo sve obavila i razjasnila situaciju.Sad si fit za akciju.
M arta, jako dobar pocetak, ~~~~~ da nastave tako lijepo rasti.
Pusa svima.
Bravo AuroraBlu!
Svima :heart:
Uf, baš sam izgubljena kad ne radi forum!
M arta ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikule
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrve da se čvrsto prime
Glacova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najvažnije putovanje u životu ... SRETNO :love2:
Koke ... svima puno :kiss:
P.S. ...ukratko: moj UZV prošao jako dobro.... bebica odlično.... ne može biti bolje!
Glacova, kad ideš? Tako mi i treba kad nisam bila na kavici, imam polovične informacije :-)
Gričanka, mene si već povukla za nos na onoj prvoj jesenskoj kavici, i Mojcu isto :-) hvala :heart:
M arta, sretno dalje
Tiki, koliko još do bete? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare nam bere grožđe...
Svim curama :zaljubljen:
Ps. Info za sve: Mare nam ima rođendan 6.10. :-)
glacova, više info molim :trep:
m arta, kad će uzv?
gričanka, prekrasno :zaljubljen:. Molim i nadalje takve vijesti.
AuroraBlu, utorak mi je 10. dnt 4-dnevnog zametka, to mi je najranije kada mogu vaditi betu, ako ću moći uzeti GO idem u privatni lab ujutro tako da isti dan znam na čemu sam. Ako ne uspijem u utorak, onda u srijedu, ovisi o poslu.
mare41 beračica grožđa :heart:. Kad berba prođe, očekujemo obećanu listu 39+
Tako mi se lijepo vrti u glavi od utrića, super osjećaj, da sam pametna pričekala bi do 14-tog dana pa da još malo uživam.
Napisala bih ja već jučer,ali nije radilo ovo!
Dakle,moj endo je osam i pol deseti dc. Iz PFC javili da je s donatorkom sve pod kontrolom i da moramo biti kod njih u ponedeljak u devet. Na punkciji!
Cure,hvala svima na podršci i najljepšim željama!
Misliću na vas kad prošećemo Karlovim mostom i zaželjeti jednaku želju za sve nas!
Pusa svima!
Glacova, znači sutra je pokret! Sretno, sretno!!!