ja sam u petak vadila amh u poliklinici Salzer, nalaz gotov danas. Kostao je 400 kuna, a ono cime mogu biti sretna je da na pragu 42 godine iznosi 21,9 pmol/L
:bouncing: :bouncing: :bouncing:
Printable View
ja sam u petak vadila amh u poliklinici Salzer, nalaz gotov danas. Kostao je 400 kuna, a ono cime mogu biti sretna je da na pragu 42 godine iznosi 21,9 pmol/L
:bouncing: :bouncing: :bouncing:
bome fini nalaz :-) .. moj u 32 godini 14,3
wow, tetadoktor, amh ti je stvarno super, ima tu materijala, ima :-)
tetadoktor imas super nalaz ja imam 10 godina manje od tebe a moj je 8,8.
Jel to sve u istim jedinicama?
Moj je prema vasim jedinicama 92,ako se ne varam.
Jel to previse? :D
Inace ja imam 27god
moj je isti koji je i piricin.
To je onda kao moj 92, ak sam dobro racunala
Imam osjecaj da breyer jedini ima tu drugu jedinicu
ako vam se da pogledajte prvu stranicu teme, bilo bi korisno drugima za info, npr tetadr, koliko folikula dobijes, koliko js? cestitke na mladim jajnicima:-)
Amh 92 pmol/L, 27 god
Puna stimulacija, gonali i decapeptyl, 23 gonala = 9 js. Transfer 2 blastice, negativno (zakon prije smrzlica)
Polustimulirani, 17 klomifena i 20 gonala = 5 js.
Transfer 2 trodnevna, smrznute 2 blastice. Oboje nista
vrci, to si preracunala iz nmol ili? koliko bude antralnih? pco ima visok amh
u oba puta 9 folikula
u prvom postupku po Milijevom zakonu 4 stanice (kratki protokol sa Cetrotideom), 3 oplođene - biokemijska
drugi postupak 3 stanice (lijevi jajnik nije mogao biti punktiran, 2 se oplodile - beta 0,5
treća sreća? :-)
E po ovom postu sam gledala
u Brayeru su vrijednosti izražene u ug/L, a u Vinogradskoj u pmol/L; za preračunavanje u vrijednosti koje je tikica navela samo pomnožite vrijednost iz Brayera sa 7,1.
moj u 26.godini 2,5 pmol :-o tako da mi vaše brojke od 8,12...izgledaju nemoguće dobro, ccc...
što se tiče postupaka:
1.stimulirani-kratki protokol- 2x8 st.embrija
2.polustimulirani protokol- 1x6st.embrij
3.stimulirani-dugi protokol- 1x4 st. embrij
sve negativno, do sada...
ja 32, godine, AMH-8,8pmol/L .
1 ivf-dugi protokol u Mb- 3 js- beta nula
2.ivf - kratki protokol-4 js- beta 25,43
ja 37 ggodina, AMH 1.8
1 IVF kod doktora L. klomifen, 15 gonala i estrofem
dobila 3 folikula i 3 jajne stanice, dvije vraćene, beta 2
Moja draga 29 godina, AMH 2,2 pmol/L. Rezultate možete vidjeti u potpisu. Za sada nemamo sreće. :(
evo da se i ja javim, 2009. imala sam 36 godina AMH 3,2 a FSH konstantno blago povišen, sve drugo relativno u redu, prošla 3 inseminacije na klomifenu, ništa i odradila 3 postupka uz blagu stimulaciju, od doga samo u jednom postupku došli do 1 dobre js i transfera, beta 0, ostala 2 postupka prazni ili se nisu oplodili, ponovila AMH 2012. g. na svoju ruku, pao je na 1 i stvarno više nije imalo smisla ništa pokušavati, ganjati dobru stanicu bilo bi kao dobitak na lutriji s obzirom da ni menstruacije više nisu bile uredne, do tada 2012. menstruacije su bile u redu bez obzira na niski AMH, sad sam završila na donaciji js u ćeškoj i čekam rezltate, nadam se da je to to jer mi ništa drugo ne preostaje, sretno svima u njihovim pokušajima
čitam majalinin post i mislim da je objavila plusić :-)
mojoj je prijateljici sa 40,5 godina, fsh povišen, amh 1 pmol/L, neredovite mjesečnice, jedan poznati privatni mpo-ovac nedavno savjetovao jaku stimulaciju i poručio da nema veze što je amh toliko nizak! njegov je argument bio-pustite nalaze, nikad se ne zna... a žena u 41. godini sa takvom zalihom js...
kad ga je pitala za mišljenje o donaciji-rekao da valja probat prije sa vlastitim stanicama, da za donaciju ima vremena?!
zašto je i kod dr donacija takav tabu?
čitam ovaj tvoj primjer Inesz i čudim se žena od 41 god. za donacije ima još vremena, da ako će ih kasnije plaćati sama, možda joj je to dr. zaboravio spomenuti
meni je AMH o,o1,,,sa 33 godine,,,,,i spremam se na donaciju,,menstruacija mi zadnji put bila u 09.2012,,imam užasne vrućine na momente..,,,,je li još netko pati od vrućine,,,,,
na početku, nekih 14 dana prije oplodnje js, sam pila estrofem 8mg za zadebljanje endometrija, aspirin za prokrvljenost i cirkulaciju te prednison. s obzirom da ti u menopauzi fali estradiola nekih par dana kad sam počela piti estrofem bila sam malo natečena i ne znam kako da to opišem, kao da stalno treperis, bilo me malo strah, ali poslije se smirilo. taj estrofem ima svakakve nuspojave, kao i svi hormoni, bolje da ne čitaš.
meni su 2 doktora rekla da s ovakvim nalazima imam velike šanse ostati trudna s doniranom js, nisam vjerovala, ali evo dogodilo se i nadam se da će sve zavrišti dobro, još uvijek me malo strah
hvala majalina,,,ja što je još najgore imam i epilepsiju i pijem 2 tablete na dan,,,,valjda ću i ja takvu terapiju dobiti.
ajoj, baš mi je žao, ali uspjet ćeš. da, svi s ovakvim dijagnozama dobivaju sličnu terapiju, jedino se estrofem povećava ukoliko se na 1. uzv pokaže da se endometrij ne povećava dovoljno. sretno i nadamo se lijepim vijestima
Cure, ide li sad AMH na uputnicu...? Kad sam ga ja vadila nije išao.
Fala.
:)
ne znam jesam li nešto pobrkala, ali zar nisu nalazi AMH s VV-a ispadali totalno drugačiji nego u Vg? ono...nekome na VV-u ispadne AMH 6, a u Vg 12... karikiram, ali čini mi se da sam naletila na nekoliko takvih priča...
Amh se moze izraziti u 2 vrijednosti,otud razlika
Ali moze se preracunati,ja sam nasla tu na forumu post o tome
ma jok, nije to mislila frka, stvarno su razlike u vrijednostima dobivenim kod iste pacijentice Vinogradska i VV i btw, obje klinike izražavaju AMH u istoj jediničnoj mjeri pmol/L.
Tako da nije u tom grmu zeko i točno je da su velike razlike iako u istoj jediničnoj mjeri izm. Vinogradske i VV-a.
A kome vjerovati?
Vinogradskoj? To rade dulje od VV...
ja bih u Vg, Mojca.
mojca, provjeri sa Vg da li mozes kod njih privatno izvaditi AMH. nekad je netko pisao na nekoj temi da vise ne primaju ali mozda sam ja krivo shvatila.
ja sam AMH vadila u laboratoriju Salzer koji salju na izradu u Vinogradsku. jedino sto je to onda 400 kn. a provjeri i po ostalim privatnim labovima po gradu, ogromne su razlike u cijeni
razlika je u lab. testu koji koriste te dvije klinike, zbog toga su i razlike u određivanoj koncentraciji AMH
Birti ću VG, ako se odlučim... tamo sam prvi put radila.
netko je napisao da i Labor surađuje s Vg i najjeftiniji su od privatnih...