Sneki ovo je tvoje proljeće draga!!!!!
Printable View
Sneki ovo je tvoje proljeće draga!!!!!
Pet puta hura za uspjesan spoj Sneki!!!
Veliki pozdrav i mnogo sreće svima,
evo me po prvi puta na ovom odbrojavanju, iako imam više neuspjelih pokušaja iza sebe, što se vidi:-(.
Želim samo da me stavite na odbrojavanje budući sam dobila protokol u Mb za 5.mjesec:-) i sada ću vjerovatno biti češći sudionik i redovna družica ovog foruma:-)
Snekica jako sm sretna zbog tebe!!!
Ostalim curama također želim puno sreće!!
moje jajčeko odustalo od daljnje borbe,ali zato ja ne odustajem
i u utorak sam opet na dogovoru za dalje...8-)
sneki,nemaš pojma kako mi je drago...:joggler:
svima za sve što vam treba...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
kiara:love2:
A Kiara, bemu miša! Stvarno mi je žao! Ajmo fino sad sve snage uprijeti tebe i za 05/2011! Drago mi je da si opet online! :love2:
Cure, zakon ste! Šta bih ja bez vas?! :heart:
Kiara ajme baš mi je žao. Nadam se da ćete sad naći dobitnu kombinaciju!
Snekica sretno ~~~~~!
Gala1979 meni je jednom dr. L. rekao da Decapeptyl nakon ET povećava kvalitetu embrija, nije mi to ni tada zvučalo logično ali tako je pokazalo nekakvo istraživanje... I ja sam ga dobila nakon ET a nikakve šanse za HS nije bilo, dapače, znači, nije (samo) zbog sprečavanja HS.
snekice sretno, neka poskakujemo zbog beta za 14 dana:-D:-D
kiara :love2:
snekice, čekamo jednu lijepu trocifrenu betu :-)
Snekice, baš mi je drago da je tulum uspio! Sretno!!!
Kiara, stvarno mi je žao!:love2:
kiara, žao mi je, sretno za dalje hrabrice!
Mene sutra čeka punkcija, mislite na mene curke! Nadam se da će biti j.s. i trudit ću se biti hrabra na punkciji... Pusa svima!
ValaMala, drž` se hrabro!!! I sretno!!!
valamala ,sretno i budi jaka!
sve za bebicu
Prošla i druga folikul.
Situacija sljedeća, 8dc (nakon 3*3 gonala + 3*2 gonala, uz decapept.) folik. 12,13,14mm i nekoliko sitnih. Sutra sam ponovno na uzv, punkcija moguća u utorak. Vjerujem da još ima dosta vremena da se ostali folik. probude i narastu, ali mi se ipak činilo da će ih biti nešto više ili je to za 8dc u redu. Kaj vi mislite.
kiara a hebemu :(
valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno na punkciji
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)
kiara:love2
ValaMala- sretno sutra i drži se!
ja sam u nedjelju na punkciji i pomalo me lovi trema ali sve ćemo preživit -samo da uspije zar ne?
Valamala i miba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješnu punkciju!
milion ~~~~~~~~~~~~~~ šaljem našoj dragoj snekici da se male mrvice lijepo smjeste kod mamice i ostanu s mamom narednih 9 mjeseci. Sretno draga moja.
Snekice, za dobitan transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
Punkcija u utorak, dr. zadovoljan, a ja još više:-D
valamala~~~~~~za današnju punkciju, milba također~~~~~
snekica za transfer~~~~~~
Svima ostalima ~~~~~:heart::heart:
Kako je danas prekrasan dan, sve je odmah lakše.
Hej curke, evo mene s punkcije. Ne mogu ublažiti, bila je doista prestrašna, takva bol, ne mogu to ni opisati. Osobito kada je punktirao one manje folikule koje teško pikne jer su mali, a opna je deblja, pa mora nekoliko puta gurati, pikati, mislila sam da ću umrijeti na tom stolu. No dr. je tako brz i nježan, a sestra je pravi anđeo s neba, pa kad tako nešto već moram odraditi bez anestezije, nema boljih ljudi da budu uz mene kroz to...
Jako sam sretna jer smo dobili 7 js i oplodit ćemo 3. Ostale zamrzavamo ako budu ok, a dr je rekao da je u zadnje vrijeme imao 2 trudnoće iz zamrznutih, tako da ima ipak neka (znam, fakat mala) šansa. Jako sam zahvalna što sam dobila te jajne stanice na doista slaboj stimulaciji - primila sam svega 12 gonala. Tamo je bilo cura koje su primile po 40, a jedna koja je jadna u predmenopauzi (a 78. godište!) čak 70 i dobila svega 2-3 folikula, 2 stanice...
Puno vam hvala na podršci, evo me konačno doma i u horizontali, još me dosta boli, ali je sreća puno veća...
snekica ~~~~~~ za uspješan transfer tvojih bebica i da za 14 dana skačemo od sreće zbog ogromne bete! Mi ćemo skakati... ti odmarati, naravno :)
kiara ~~~~~ za brzi nastavak!
VelaMala žao mi je što te boljelo, ali nadam se da će ti se isplatiti i da će se JS oploditi i mrvica/ce čvrsto primiti za svoju mamicu idućih 9 mjeseci! Odmaraj i držim fige za dalje!
evo i ja u horizontali nakon jutrosnjeg transfera, vratili dvije mrvice- dr rekao jedan dobar a drugi los. danas i sutra odlezat pa u pon na poso ovaj put sam odlucila ponasati se kao da se nista ne dogadja-nema bolovanja, mjerenja temperature i testova.cekamo betu, i to je to. jedino bih zamolila te svoje mrvice da se prime jako za mene i da me vise ne zezaju!
Cure Snekica javlja da je danas obavljen transfer jedne 5-stanične mrve kojoj se mama jako veseli i sad moli da vibrate da mala mrva ostane kod nje narednih 9mj!!!
Cure molim pomoć! Da li ko zna kako i kada se uzima decapeptil nakon transfera, da li jedan odjednom ili u tri puta i kada? Uglavnom, ako ima ko da ima iskustva sa tim molim da pomogne.
Mi na VV decapeptyl uzimamo tri dana nakon transfera, cijelu onu ampulu. Izvadiš iz frižidera pola sata prije pikanja i može u trbuh, kao i gonali i ostalo. Ali nije li ti doktor sve objasnio?
aslan~~~~~~~~da se mrvice čvrsto prime
snekica~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu
aslan i snekica, nek se vaše mrvice čvrsto, čvrsto prime za svoje mamice!!!
ValaMala, čestitam na punkciji! I čvrsto držim palce da se oplode!!!
Decapeptyl treći dan po transferu, jedna šprica za snagu i vitalnost embrija, a na dan transfera i peti dan po transferu Choragon
jučer dobila jednu bastocistu natrag, i čekam svoju betu 11.4.
Imamo 9 zamrznutih stanica.
ajme spavalica...još nigdje nikoga..:-o
kavica je kuhana,već se polako hladi..:coffee:
svima šaljem milijun~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Hvala na kafici, zgrabih je dok se još nije ohladila... :-) Probat ću uskoro zvrcnuti embriologa, premda ne znam hoće li mi išta moći reći pošto je nedjelja. Nadam se da hoće, bit će mi lakše kad znam jesu li se moje 3 mrvice oplodile... Svima krasnu nedjelju želim!
valaMala sto kaze embriolog?
Evo i mene kući s jednim članom više! Betu ću vaditi 8.04. ako prije vještica ne stigne! Moj malac nije neki, ali je moj i nikome ga nedam :) Buuu!!! :kiss:
Valamala, :naklon: za preživljavanje i medicinsko osoblje! Kad je mama takva hrabrica, moraju i malci biti! Sretno! Jesi zvala?
Aslan i Dorina999 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nas! Da više pobjedimo tu betu!!! Bilo bi krajnje vrijeme! :kiss:
bravo sneki....sa sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mališa čvrsto primi za mamicu..:klap:
aslan i dorina i vama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica puno vibrica šaljem za tvog bebača,da bude čvrst i izdržljiv i da za 9 mj. da najljepši poklon na svijetu mami i tati!!!!to je to jer kako nam je krenulo nema druge nego nizati uspijehe jer 2011 je naša istarska!!!!Mare puno pozdrava i lijepih željica!!!:-D:-D:klap::klap::klap: