povlacenje s foruma je samo dokaz da ovdje nitko ne moze napisati sto misli.. steta..
Printable View
povlacenje s foruma je samo dokaz da ovdje nitko ne moze napisati sto misli.. steta..
ja vas sve samo molim da se ne svađamo,želje su nam iste,podržimo jedna drugu i ne gubimo nadu ma koliko puta pali :-*
Da,baš tak..žena je samo napisala kaj misli i eto ga na.
carmina,jutro je pametnije,nadam se da se budeš predomislila.
Drage moje nema smisla da se itko vrijeđa nečijom izjavom, nitko sigurno nije želio omalovažavati nikoga niti ikoga osuđivati nego samo izreći svoje mišljenje odnosno stajalište! Na kraju krajeva sve smo tu sa istim ciljem, da podržimo jedna drugu na putu do željenog djeteta bilo to prvo, drugo ili šesto dijete, bilo to uz pomoć mpo ili "prirodnim" putem! Nitko nikoga ne osuđuje ali svatko ima pravo na izražavanje svoga vlastitog mišljenja kakvo god ono bilo!
Ma nemoj se ispisivat carmina, neka te :) ja nemam sad vremena puno za forum, ali bas mi drago citati ovdje mame s vise od 2-3 djece :)
Usput, promaklo mi je kud nam je nestala mamaShe?
Ja se nisam našla uvrijeđena ničijim postom, slažem se da svako ima pravo ma svoje mišljenje.
U potpunosti razumijem cure koje se bore za 1. djete, i dalje se pitam svaki dan imam li pravo se žalit.
Nemam.
Imam dvije curke, i iako se borimo za treće, svaki dan mi prođe glavom , je li ok ovo što radimo. Dugo me je to mučilo, ali evo tu sam di sam i idem dalje.
Ja vam samo svima mogu najiskrenije od srca poželjet da dočekate svoje bebice, i kad bi moj - značio vaš plus otvorena srca bi vam ga dala, i to stvarno mislim, jer znam koji je to osjećaj, a ja vjerujem da će i mene i vas Bog nagraditi.
I ne ja ne odlazim odavdje,jer bez obzira na ovo danas ipak smo tu svi iz istog razloga.
prijavljujem 1dc .....misterij riješen ... 8-)
U zivotu za sve postoji vrijeme ZA...
Mi se spremamo na more. Taman keks, more i sunce u izobilju. I bas mi idu plodni dani u tom periodu mora. Muz pije sva ona cudesa koja smo mu nabavili, pa se nadam da su do sad i reagovala na one male spore i dale im malo vjetra u ledja :)
Carmina ne budi luda ici s foruma. Pisana riječ se uvijek krivo shvati, pogotovo kad su u pitanju raznorazne rasprave. Sto ljudi, sto ćudi.
mislim da nema razloga da itko odlazi s foruma... pa ovdje smo zato da razmjenjujemo razlicita misljenja, nismo svi identicni (i to je ok)
:-)
Lijepi pozdrav drage tete s mora...vidim da je ovih dana bilo napeto i tuzno ovdje pa cu ja malo promijeniti smjer...uglavnom ja sam danas 27dc nema spotinga nema M ja se kupam i uzivam :-D...nadam se da ce situacija dolje ostati i nadalje mirna :-)...velika pusa svima
mravak eh, tak sam se nadala da tvoja vještica neće doći.... :love2:
svu nadu polažem u jesen...nadam se da ćete onda sve skakat zajedno sa mnom.... :yes:
naravno da ćemo :-D i :pivo: na jesen!!!
:love2: mravak, sandra71
Ljubilice i dalje Alt+gr za tebe :fige:
:-) o, zeljana, držimo fige da ti tako "mirno" i ostane na idućih par mjeseci
lista za 23.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Pozdrav cure..carmina je zamolila da ju brišem s liste i evo poštujem njenu želju.Ako se predomisliš,tu smo..ja ti stvarno od svog srca želim da slijediš svoje srce i ispuniš ga do kraja :-)
mravak :love:,žao mi je zbog vještice..kak god si spomenula da ju očekuješ,znaš da smo se ipak nadale.
zeljana :rock:,uživaj samo! I :fige::fige: tebi kao i za Tiiu,Least i vucicu!
Curke, cuvam 2 blastice :heart: :heart:
:-) neka se prime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubi:zaljubljen: za blastice..
Mravak zao mi je zbog M..:love2:
Tiia, Zeljana i Least~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ne dođe M!
Tiia, Zeljana i Least :fige: ~~~~~~~~~~~~~ ne mislite li da je vrijeme za neko novo odbrojavanje? 8-)
ljubilica mazi trbuščić i doma i na poslu..... želim ti Jadranka ili Jadranku od :heart: (može i oboje)
Kako mozete biti takve (prepoznat cete se)? Ne zato jer je to carmina, mogla je biti bilo koja od vas, isto bi reagirala. Ako ne podpnosim neki tip ljudi, to su oni "Ja sam iskrena, ja svima sve direktno kazem". A je li vas pitala carmina ista? "Netko ti to mora reci" - da, bas joj neka anonimka koja pojma o njoj nema, treba ocitati bukvicu. I to kakvu! Vidjela sam vec na nekoj drugoj temi kad se carmina ukljucila a neka druga forumasica ju je shvatila kao otvaracicu te teme, odmah joj je pokazala "di joj je mjesto".
Sram nek vas bude! Borite se za dijete, kazete kako vam je tesko kroz sve to prolaziti (vjerujem da je, ali ne pravim se da ZNAM) i znate koliko vam topla rijec znaci kad ste na dnu, i onda nadjete zrtvu za koju ste skuzile da se ne brani vec samo opravdava (taj dio ni ja ne shvacam) zato jer osjeca tugu???????? A vi poput lesinara na nju, sram nek vas bude.
Brw, ak niste znale, forum bi i trebala biti oaza gdje mozes bez straha od javnog linca iznijeti neke emocije kojih se mozda i sam sramis. Cisto da podjelis s nekim... Ali, uvijek se nadju bezgresni, jelda, pa da ti"objasne neke stvari". I da, kad slijedeci put netko napise "tako misle i druge forumasice", neka shvati da to nike nikakav argument. Puno ljudi takodjer misli da je zenama mjesto u kuhinji, pa jesu li zato u pravu?
Evo, ja tako mislim i takodjer ne zelim biti dio takve ekipe (cast dragim curama s istinskom sposobnoscu empatije i "live & let live" razmisljanjem, znate koje ste), tako da, draga zuzy (jedna od tih pozitivki), obrisi me molim te s liste, i ja odlazim da ne palim vise vatru.
Svakoj od vas zelim da sto prije ostanete trudne i da imate sretnu i zdravu djecicu, puno njih. Bez "ali".
Malo smo i popricali da bi im bilo bas super da odluce ostati kod nas i da cemo im kupiti bodice sa bambijem..... Malo sanjarim..
Hvala vam na lijepim zeljama....
Sandra ako bude, sigurno ce biti tako neki nadimak ;-)
Jutroooooooo !
Kavica je kuhana, pridružite se!
Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Jutro
Bas pase kavica mami, jos sam u krevetu :spava:
Ljubi, vibram iz sve snage da te dvije mrvice za 9 mjeseci obuku bodice s bambijem <3
Ljubi jel radiš ili si na bo ?
mami Evo upravo idem na posao. Odlucila sam da ne mogu nista promijeniti ostankom doma ali i zbog psihe.
Na poslu ionako skoro samo sjedim, nemam nista tesko za dizati, mogu na wc a i radim cca 6 sati. Na povratku doma me mm kupi.
kako bude, bit ce. Posto su blastice, vec iduci cetvrtak (9dnt) mogu vaditi betu.
Ljubi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje blastice!
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za borce!
e tete..nisam se javljala dugo..bila sam u bolnici..imala meningitis..sad doma..neznam koji dc ne brojim uopce jel nista ne radimo..dok ne dodem sebi..kissy
Auuu Tiaa nadam se da si sada bolje, kako si to pokupila?
lista za 24.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Trapava,žao mi je :no:
Tiia,ajme :love:..oporavi se brzo!
Sve nas je manje na listi...
Ali kolko god nas ima,sve imamo isti cilj.Stoga - :pivo::pivo:
Da, Zuzy sve nas je manje..meni je zao sto cure odlaze iz nekih drugih razloga, a ne zbog onoga zbog čega smo svi tu.
Jutrooooo!
Još danas radim i onda go :-D
Po običaju kava je kuhana, pridružite se.
Da baš nam se lista smanjila. Meni M završava i bacamo se u nove pobjede.
Morgen!
Novi dan,nove pobjede..MAMI,hvala na kavici,evo taman ju pijem i morem ti reči da si ju dobro skuhala :-)
Mene nekaj prepičilo prekjučer popodne,do večera sam osjetila lijevog jajnika.Sinoć opet,probudilo me.A temp. ošla na avion,pa si brijem da je to bila implantacija,hahaha!
Kak je da je LIJEPO SE NADATI!
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za današnji dan!