šafran prvotno napisa
Žene su lavice. Moj neki dojam skupljen tokom mog žvota, dirni ženama u djecu i muža, izaći će lavica, do zadnje čuvat i branit svoje. Makar su joj djeca udarila stranputicom, a odnos s mužem već odavno visi o koncu. Vidjela sam to puno puta, i u familiji, i kod mojih prijateljica i poznanica koje su se rastale.
A ovaj forum, pa on ima skoro 20 tisuča registriranih članova, aktivnih 2000, a koliko nas se od toga javilo na ovu temu:-)
Nedavno mi se inače prijateljica rastala. Tipična lavica, also do kraja. Nije prošlo ni tri mjeseca, usprkos malodobnoj djeci, krenula je na spojeve, imala sreće i odmah upoznala drugog frajera sa kojim se našala na nekoj valnoj duljini, ne govorim sad o nekoj ludoj ljubavi, ipak su to ljudi preko 40. Još se i sada smijem sebi kako sam na početku režala na njega, valjda zato jer je bio zgodniji i šarmantniji od onog na što smo navikli:mrgreen:, i evo sad nakon godinu i pol zajedničkog života oni se zaručuju, frend se ženi sa bivšom ljubavnicom, i život ide dalje.