Što daju od transfera? U ivf-u nakon punkcije odmah ide progesteron, utrići ili gel. nisam čula slučaj da se ne daje odmah
Printable View
Pozdrav cure,
Chiara zao mi je za minus,
Mami super za dobre vijesti, mene mozes maknuti s liste, danas poceo neki spoting al to je valjda to, dolazi M...
Jutro moje tipkalice. Sretan vam Dan zena. Kuham vam caj i kavu. Sad sam dosla s vađenja krvi pa mi se vise ne spava...
Ta Rijeka je ful čudna. Pa utrići idu od punkcije da raste progesteron kao što raste nakon ovulacije
Ja ih nisam imala sa sobom pa su mi na punkciji dali svoje. A kako je bila subota, nisam mogla kod ginekologice po recept pa su mi dali kutiju utrica za doma. Zaboravili su mi ranije napisati da odnesem ginekologici da mi napise recept. :evil:
Vrci da li pisas kineske testove (sa ebay-a)? Koliko su oni sigurni?
Od kad su mi pokazali plus (sjenu) u ciklusu bez seksa, ne vjerujem im baš :mrgreen: A čula sam još takvih situacija (sjena na tekstu, par sati poslije negativna beta, od poznanice)
Ali mislim da su ok ako se ne piške prerano, znači kad više nije sjena nego baš crta
Ma meni je vec moralo pokazati iako sam piskila popodne. Ipak je proslo 3 tjedna od punkcije. :-o
Da, tad bi već trebao pokazati :( žao mi...ali sad u nove pobjede
Sad me ceka stimulirani. Mora jednom i nama uspjeti. :zaljubljen:
Jutro cure... sretan vam dan zena! :-)
Chiara sta kaze beta? I rekla sam ti da ne vjerujes kinezima!:lol:
Beta tek poslije 12. Ma ja im vjerujem jer me do sada nisu iznevjerili... :nope:
Za sve postoji prvi put...:lol:
Nije da ti zelim davati laznu nadu ali stvarno dok se sa sigurnoscu ne utvrdi da nema trudnoce, postoji i najmanja sansa da je ona ostvarena...:-D
cure, čitam vas ali ne stižem niš. Chiara, držim fige da je loš kinez.
Cure samo da pozdravim [emoji3]
I mi se borimo sa postupcima pa sve manje pratim. Pokusavam vas polovit al je nemoguce.
Mami vidjela sam za folikul [emoji5]
Drzim ti fige na najjace !
Mami super za pregled, držim fige za ovaj ciklus! Hoćeš li uzimati duphastone ili nešto drugo?
Chiara žao mi je zbog minusa :ghug:
Nivesa drago mi je da si svratila do nas. U kakvom si postupku?
Chiara dobro sam, M je prošla (iznenadila me kako je kratko trajala ovaj mj., kada bi barem svaki put bilo tako) tako da nam sad slijedi akcija. Danas sam mjerila bazalnu, samo da se i dalje sjetim svako jutro ju izmjeriti pa da vidim kada mi je ovulacija :) Nadam se da će mi dolazak proljeća donijeti i plus!
Kod mene niš, nakon ultrakratkog (4 dana) i laganog M, dobila spotting 13 DC i sada je mir. Da nemam već više od 2 tj osjećaj kao da ću dobiti bila bi super. Možda ne bi bilo loše da i ja pišnem kineza?
Žao mi je, Chiara, ali držim fige za dalje:)
Mami, nadam se pozitivnom ishodu i kod tebe!
Koliko Vam koštaju ti Kinezi i koliko im treba da dođu? Ja sve nešto mislim kupovati, pa onda ne naručim jer kao što ako sam već trudna pa mi neće trebati. I tako mjesecima razmišljam. Ludača:)
Chiara jesmo...klomifen popila, 10 dc. Jedan folikul se kakti izdvijio. 12 mm [emoji23]
Dobar dan svima i sretan vam, pa i svaki drugi, dan! :ghug:
Kaže lista da bih trebala itekako ovulirati, a ja ovaj mjesec ništa ne osjećam!
Chiara, je li beta potvrdila? :(
Vrci, neka si navratila! U kojoj si ti fazi? Hajmo obje sad nekad i ovaj put se nađemo u Vinogradskoj :D
Nivesa, sve najbolje tvom folikulu!
Mislila sam da hzzo štedi, a ne da ga ne daju da bismo mi uštedili.
Sarasvrati nisam u toku...po kaj u Vinogradsku
Po bebu u rodilište :) Prvi puta smo rodile s malim razmakom
Ja čekam mengu, evo sad sam 10dpo, pa idem u FET. Nikako proći ovi dani...
Chiara ne idem van. Nema smisla jer ne mogu piti. A neki dan kako sam napisala da razmisljam o sladoledu tako sam se dignula i otisla po njega i pojela ga cijelog. I p.s. kinezi meni nisu bili pouzdani. Jucer sam pisnula jednog i bio je -, a kako je danas 29DC a M jos nema otisla sam kupiti clearblue.
Malo sam van sebe pa nisam napisala do kraja... clearblue kaze da je +:-D
ohohohooh........giovi CESTITKEEEEEEEEEEEEEE..............taj skupi nebi trebao lagati.......
e sad nemos si zamislit covjek koliko netko moze bit sretan za nekog kog nepozna...evo ja sam se prvo iskakala kao da je moj ¸plus, i izvikivala bravo bravo, (ono kao da me cujes)
stavrno čestitke......zanci piskila si u pol dana...akko je pozitivno tad je pozitivno kad god...:-D:-D:zaljubljen::heart::gumi:
i da posluzite se popodnevnom kavicom
Clearblue s plavom crtom zna lagati, digitalac ne. Ja sam imala pozitivan Clearblue ovaj ciklus, a beta minus.
Mislim, vjerujem da je tebi plusić, samo kažem za cure za ubuduće. Imam previše iskustava s testovima :škartoc:
Čestitam :)
Ajd da napišem iskustva koja znam...
Kad menga već dosta kasni, tipa 3 tjedna od ovulacije, onda bi svaki test trebao pokazati plus. To je 5tt, i to mora biti lijepa beta i sve se vidi.
Na ranija pišanja, prije kašnjenje menge, hvale se Gravignost ultra, Geratherm - oni su osjetljivosti 10, i trebali bi detektirati.
Kinezi su isto 10 često, ali znaju pokazati laganu crtu/sjenu lažno, iskusila sam, a i čitala par iskustava.
Clearblue je dosta nepouzdan rano, jer je test s plavom crtom i može imati ili evaporacijsku (tanka, kao olovkom crta) ili lažnu sjenu kakvu sam ja imala ovaj ciklus kad sam bila u MPO. I slikala sam, svi ju vidjeli, pojavila se doslovce odmah, kako je prolazila tekućina, a bete nije bilo.
Mislim, ne želim pametovati, ali rano je najbolje uzeti test koji ima crvenu crtu ili digitalac. Ili vaditi betu.
A sad čekam malo trudničke prašine :mrgreen:
Jupi, Giovi!!! Zelim ti svu srecu!!! :)
Giovi cestitam. Jako jako jako mi je drago radi tebe. Isto te ne poznam, ali mi je drago kao da se znamo. :-D:ghug:
PS:Beta je 0.
Aaaaaaaaaaaaa!!!!! Juhuhuhuhu!
E, Giovi, totalno neočekivano mi ovo, nekako nisam te imala u pameti da ti je vrijeme za test.
Jos ti željela napisati da kaj pričaš da ne ideš van jer ne mozes piti, kakve veze ima, blabla, a kad ono....!!!! A sad, kad dodes k sebi :D, navikni se da nema alkohola a ipak izlaziš van! :D
Nije me pogodilo jer sam se vec pripremila da ce tako biti. Ovaj mjesec odmaram i punim baterije, ali zato je 4-i mjesec moj/nas.
Evo ja dosla s posla pa ajmo redom...
Chiara,zao mi je zbog bete i pripremi se da opet slavimo...4mj je blizuuuuuu...:-D
Nivana ja sam mislila da mi se ucinilo da cujem da se netko dere kad ono stvarno...:mrgreen:
Tocekica,Fitnessgirl hvala vaaaam....
Sarasvati,test sam bas zbog toga "piti" isla usred posla kupiti i napraviti jer smo nas tri kolegice trebale danas ici van i krenulo je dogovaranje a ja nisam htjela riskirati.:mrgreen:
Vrci, s obzirom da su mi ciklusi oduvijek skolski i s obzirom da nema M,mislim da je jako mala sansa da je test lazan.
Znam da ima situacija gdje je bio i lazno neg i lazno poz,ali mislim da ja nisam taj.:mrgreen:
U svakom slucaju,cure hvala vam puno...:heart:
A Ja nemam pojma sta da sad radim... ginekologa zovem sutra poslije 14h,to jedino znam da trebam,za ostalo blage veze nemam...
Ma vjerujem da je plus,samo sam htjela iznijeti iskustva. Ovak kad kasni je sve jasno :)
Za koja 2tj bi te trebao dr naruciti na uzv, a onda ti reci za dalje. Uzivaj
Giovi pa čestitam!