bb ti si na porodiljnom ili radiš? ak radiš daj izvještaj o BJ
Printable View
bb ti si na porodiljnom ili radiš? ak radiš daj izvještaj o BJ
Ja imam Viledinu i zadovoljna sam.
:lol:.
Ugledah da je topic dignut i pomislila odmah “netko je sreo B.J.!” :lol:.
Radim, ali sam ga samo jednom slučajno vidjela jer je došao na sastanak u zgradu u kojoj radim. Nisu neke šanse da ga opet vidim na poslu. Trebalo bi malo prosetat po gradu, koncertima... je l ga tko vidio u zadnje vrijeme? ;)
na nju i pikiram. Ima neki brend l nešto, djeluju moćno.
A Ikeina, ima tko? https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00263727/
Znala sam da će se o jokiću početi pričati :)
moja no name izgleda jednako ko ta ikea
i ja dosla vidjeti tko je i di opet odmjerio BJ :lol:
sad kad sirius zakljuca temu, jer je Kosjenka off :lool:
Ginger :lol:
:kruh:
:kolači:
:marieantoinette:
Sama pegla i slaže i pospremi u ormar? :mrgreen:
Ja piknula prošli tjedan u Plodinama ovu za nekih 180kn: https://www.jeftinije.hr/Proizvod/57...oard-premium-m
Stabilna je i može se peglati parnom peglom, jer je mrežasto dolje.
Dobro si prošla. Te leifheit su izgleda neki brend među daskama, eto i to znam sada.
Me da sama skida pegla i slaže nek i sama kupuje i trpa u veš mašinu kaj treba obraditi
Iskreno radije bi platila peglačicu nek to kupila i opet se mučila
nedavno je bila Viledina na akciji u Kauflandu, možda još traje, provjeri, inače košta 500kn, snižena na 250
ja sam imala neku malu koju sam kupila kad smo mm i ja počeli živjet zajedno, oštetila se na nekim dijelovima, ali sam je i dalje koristila. I onda je mm vidio tu akciju i požurio se kupit je jer je mislio da traje samo taj vikend (kasnije smo vidjeli da akcija još traje). Dočekao me u stilu "imam iznenađeeeenje za tebeee", na šta spade romantika..
ali stvarno je super, velika i visoka, ne zabole leđa ni one visoke i uhvatiš dosta površine odjednom
A čemu čuđenje?
To je Miele.
I to je daska i pegla zajedno.
Kupiš i imaš dok živiš.
Neuništivo.
Prije par godina se ovdje raspravljalo o Brabantia kantama za smeće koje su gotovo sve forumašice imale, a koštala je 300€ ako se dobro sjećam.
Nemam tu kantu, niti ću ju ikada kupiti, ali da je lijepa i kvalitetna, bome je.
Ne vidim razloga za čuđenje i zgražanje.
Uostalom, svaka roba ima svojeg kupca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam citirala, a odgovarala sam Beti.
Ja imam leifheit, neku visoku, mislim da je bila
Oko 500kn u nami.
Nikako i nikako nisam htjela rešetku, jer mi ostavlja tragove. Ova ima kao tvrdi stiropor?!? crni , sa rupicama. Samo sam to i visinu tražila. Već je imam par godina i super se drži.
A sad idem guglat miele ;-)
Imam Viledu vec 10 godina, cvrsta i stabilna, siroka, kostala oko 60€.
Ovu Miele ne bih kupila, sem da poludim. Ili da imam milione pa kupim spremacici da se zena ne muci... Ima mi smisla mozda samo za profesionalne snajderice, koje je kroz rad isplate.
ja imam neku turbo jeftinu dasku već 17 godina, ista je kao i prvog dana. pegla isto tako, mislim da je koštala oko 400 kuna.
Miele je suludo skup i mislim da nije vrijedan tog novca, čula sam od par ljudi da su požalili što su kupili njihovu veš mašinu jer nije ništa posebno.
Miele aparati su zakon, ovi koje imam
a imam sudjericu, vesmasinu i susilicu, rade savrseno i to vise puta dnevno-svakodnevno
ali, za peglu ne bih dala tolike novce, nema sanse - pa teta peglalica mi za te pare pegla godinama, doslovno
a ja mrzim peglati
Imamo i mi Leifheit dasku, mislim da je ova https://bazzar.hr/p/9JA4R2-leifheit-...-plus-140x38cm
Kupili smo ju u Kiki davno, ima preko 10 godina. Nemam pojma posto je bila, al nam je bila skupa, tu na linku je sad 863 kn, moguce da je tako nekako i bila.
Ne ostavlja rupice od mrezice, ne savija se, stabilna je, nije teska, puno je bolja od prethodnih jeftinijih, koje nam se nije dalo ni seliti.
A Miele je valjda bas za profesionalne snajdere i kemijske cistione.
P. S. Daska za peglanje nikako nije moja, nego naša :)
U šta ste pretvorili ovu temu... :drama:
:lol:
Joksi ima Miehle sto posto.
Za vješalicu puno povoljnije možemo orbitrek kupiti
Tangerina
Jesi ti onda njega izvela na vecericu?
Da mu se zahvalis
Hihihi
ma je, još da potkrepljujem kupovanje takvih stvari
pretvarala sam se da nisam impresionirana :)
Ja imam doma problem s peglanjem, od najmržeg posla postao je jedan od dražih. Počela sam serije gledati uz peglanje ( ne pitajte kako je popeglano), tako da sada mm doživljava moje peglanje kao neki hobi ili razonodu.
Mi nemam o plodine i kaufland no otišao je u veći grad pa sam mu detaljno objasnila šta hoću. Sad će mi još rogoborit da je skup taj moj hobi.
Iako peglam doslovce 1x u tri mjeseca, imam neku Vileda dasku i stvarno je dobra - vrlo stabilna i lagana, ima onu mrežastu strukturu pa para prolazi, ima u sebi integriran produžni kabel tako da ne moram peglati odmah pored utičnice i nisam ograničena duljinom kabla od pegle, i ima onu metalnu šipku za koju se zatakne kabel od pegle pa se ne vuče po odjeći i ne gužva je
Otprilike ovakva ali ova je Leifheit a ne Vileda
https://www.jeftinije.hr/Proizvod/38...72581?MLI=true
Ta naša traje godinama i čini mi se da neću nabavljati drugu, osim ako jednom uspijem izvesti ovako nešto:
https://www.jutarnji.hr/domidizajn/i...ta/6910998/amp
Ja imam istu takvu, ali sam zaboravila koje je marke. (Nije Mile)
Znam da je relativno dosta koštala, za dasku za peglanje, ali sam ju kupila nakon što mi se n jeftinih dasaka rasklimalo i/ili potrgalo.
I dalje mrzim peglat, ali peglam. Šta ću?! Povremeno mi mama uskoči i na tome sam joj zahvalna do neba i natrag.
Daska mi je no name, parna postaja pristojna..... i guram.....
Ne volim, ali moramo raditi i stvari koje ne volimo.
Život. Težak život. :-)
A Jokića bi, ne znam.... oprala, ošišala, obukla u čisto i ispeglano.....
Ovakav na mene ostavlja loš dojam.
Meni je J divan takav kakav je, no moram priznati da ga više slušam nego gledam.
Nego, jesi probala sam nekim serijama uz peglanje ili recimo ja nazovem sestru ili kumu pa sat vremna opleti preko video poziva...
Imamo anegdotu od prije par godina, tražim malog da prekine s igricom i da mi laptop jer moram peglati, a on da je čuo da druge mame peglaju bez laptopa :)
Druge mame peglaju bez laptopa. :lol:
Povremeno telefoniram, da. Serije ne gledam. Nikakve.
Možda bi mogla početi. Dobra ideja.