Da se vratim na kazne....Čekajte, jel to znači da vi kažete svojim 16, 17, 18-godišnjacima-"Zabranjeno ti je mjesec dana izlaziti vani" i onda ta djeca mjesec dana ne izlaze vani??? Na to se samo mogu nasmijati. Ono, ne da me ne bi poslušao nego bi izašao i vratio se za dva dana kući. Ok, razlika je sad sa 17,5 i sa 15, onda bi me poslušao možda, sad nema teoretske šanse. Koji put mislim da sam skroz izgubila autoritet, a koji put smatram da sam napravila jako dobar posao i odgojila dobrog momka koji zna misliti svojom glavom. Ne možeš dijete početi odgajati pred punoljetnost, a silan trud je uložen u tu moju djecu, tako da u ovim njegovim godinama nemam namjeru treniratii strogoću, iako je puno puta zaslužio kaznu. Što se tiče opijata i ilegalnih supstanci, njima je to dostupno uvijek i svugdje. I o tome sam puno razmišljala....ako je toliko glup da će se navući na drogu, onda ja tu ne mogu ništa.
Tanjab, je, svak se češe di ga svrbi. Ali zaboravljamo da djeca nisu naši klonovi nego individue.