Lili, znam da sigurno nemaš baš puno vremena ići na forum, ali pliiiiiz što češće navrati napisati nešto da nam tvoj avatar krasi forum ... baš sam se zaljubila u malu Leonu ... preslatka je :zaljubljen:
Printable View
Lili, znam da sigurno nemaš baš puno vremena ići na forum, ali pliiiiiz što češće navrati napisati nešto da nam tvoj avatar krasi forum ... baš sam se zaljubila u malu Leonu ... preslatka je :zaljubljen:
Lili Leona je premedena :zaljubljen:
Predivna je! :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
:zaljubljen:
Prekrasna je :zaljubljen: !
Ista mama! :heart:
predivna ti je kcer, Lili :heart:
:zaljubljen: :love2: divna ti je
:D ČESTITAM! :heart:
kako je Leona slatka :zaljubljen: ,baš je lijepo pročitati tako lijepe i vesele vijesti
:heart:
Leona je pravi bombonček i stvarno je ista ti. :heart:
imaš divnu kćer :zaljubljen: draga moja, uživaj
P.S.
kada krenete u šetnju kvartom javite se da je vidim i uživo
Lili75 Leona je preslatka! :zaljubljen: Jedva cekam da je vidim uzivo! :heart:
:zaljubljen: Mali bommbončić medeni! Jedva čekam da se sretnemo u nekoj šetnji.
Malena je preslatka, jedva čekam da je vidim :heart:
preslatka je :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Lili, Leona ja :zaljubljen: Uživajte!
Lili, limačica ti je ko bonkas :zaljubljen:
Uživajte !!!
lili vidjeh leonu na novom avataru...ista mama.....
:zaljubljen: preslatka je
Leona je preslatka, čestitke mami i tati! :D
:*
Lili75 znam da bas sada i nemas vremena jer uzivas u svojoj slatkici,ali kad budes mogla stavi nekoliko slika od malene da ju vidimo,preslatka je :*
Curice moje, hvala puno na lijepim željama,stvarno nam je medena, kao i svim roditeljima njihove bebe :) .
Imam prekrasnih fotki ali nemam pojma gdje bi bilo najbolje da ih stavim, di ima neki jednostavni site jer zbog slatkih obveza oko Leone nemam baš puno vremena.
Inače na 19.dan starosti je već bila 4 cm duža nego u rodilištu sad je 54 cm duga i teži 4100gr :shock: :D duša naša mala od maminog mlijeka lijepo napreduje a izašla iz rodilišta s 3450 gr na 9. dan starosti.
Fino ciki, spava kako joj dođe :lol: nekad imamo 2 noćna podoja a nekad Bog zna koliko...al sve to ide u naš dugočekani roditeljski staž. Ništa nam nije teško napravit za nju, našu mišicu malenu.
U šetnje smo naravno krenuli vrlo brzo odmah nakon par dana,a na sljedećoj Rodinoj kavici nadam se da se vidimo na Bundeku da Leona upozna svoju malu prijateljicu ivu_lucu i frenda Lovru i sve vas cure koje ste bile uz nas od samih početaka naše borbe, u trudnoći, porodu i oporavku.
Ne trebam ni spominjat da najviše gleda u jednu igračkicu koju sam joj kupila 2 godine prije nego što je začeta, zna dijete što je kupljeno s velikom ljubavlju ;) i mjerka cijeli svijet oko sebe širom otvorenih očiju.
Sve vas grlim onako širom otvorenih ruku kako djeca kažu do neba
najbolje ste :* svima želim da osjetite isto što prije a onima koje su to već osjetile da ponovno dožive taj osjećaj.
od mene, tate i Leone veliki :* :love:
i da od danas prestajem s pikanjem heparinom jer su vene pod kontrolom, Bogu hvala :D :D :D
već su mi sve noge kvrgave od tog pikanja 2 x dnevno, morat ću nazdravit u to ime!!!! tako sam sretna!!!
:love: Lili baš si me raznježila...bebica ti je prekrasna
meni je najednostavnije postavljanje fotki preko picasse...instaliraš program i otvoriš na gmail svoj e-mail...aktiviraš program koji sam pretraži tvoj pc i pronađe sve slikice...onda odabereš koje slike želiš uploadati i klik...i gotovo...kasnije samo nadopunjuješ u isti album ili napraviš novi :mrgreen:
evo link za besplatni download: http://picasa.google.com/ :*
Super da prestajete samo bih ti napomenula kao što i mene upozorava jedna iskusna mama, slučajno da ti se pojavi bol u nogama odmah doktoru jer žena mi tvrdi da je najsigurnije uzimati heparin do 6 tjedana iza poroda.Citiraj:
Lili75 prvotno napisa
Eto nije da te plašim već samo želim da sve bude savršeno i da uživate vas troje u svim danima koji vam slijede. :love: :*
Lili, Leona vam je preslatka :zaljubljen:
Mogu samo pretpostaviti koje veselje vlada kod vas. Zaslužili ste to.
:*
Zbog čega topic nije na čestitanju :x
Šalim se!
Lili čestitam od srca na maloj ljepotici, zaista je prekrasna! Uživajte i dalje...
Draga uzivajte sa svojom malom misicom! Stvarno je preslatka! :zaljubljen: Jedva cekam da vidim slicice, a veselim se setnji i kavici!
Super za prestanak pikanja! :D
Preslatka je :heart:
curetak je pravi bombončić :zaljubljen: :zaljubljen:
preslatka ti je curica :D
Drage moje, evo malo novosti od nas.
U ponedjeljak smo bili na sistematskom kod pedijatrice:
naša mišica je u prvih mjesec dana dobila 1300 gr (sad teži 4700 gr) i narasla za čitavih 7,5 cm :shock: :D (sad je 57,5 cm), bit će visoka curka :) i to sve isključivo na mom mlijeku :D :D :D
Super napreduje, sad smo već neki ritam uhvatili po noći i danu, uživamo gledajući je kako naočigled raste i napreduje svakim danom zlato naše malo.
Nisam često na forumu (ne stignem od obveza oko Leone) ali i same znate da sam u mislima s vama :*
Posebno me razveselila vijest da je naša rikikiki trudna :D
svima kojima treba šaljem puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~ za bebe generacije 2009.
Nadam se da se vidimo na kavici na Bundeku, nastojat ćemo doći, prošetat se po hladovini Bundeka i naravno malo se pokazat ;)
:* za tebe i z melenu manekenku :heart:
Tako treba! :heart: Bravo za Leonu i mamino mlijeko! Uživajte u vašoj mrvici! :zaljubljen:
Bravo, cure! :D :D :heart:
Pusa Leoni! :*