Re: Ovaj forum je postao...
Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
a što se tiče savjetnica, koga bi bolilo da ima jedan sticky topic na dojenju i autosjedalicama s naslovom "a tko su ustvari savjetnici/e", na kojeg bi se bez ikakvog problema, bez sekunde čačkanja po searchu, linkalo svakom nevjernom tomi. just do it :/
Ja bih rado da, kad vec ti isti savjetnici i savjetnice trose vrijeme da napisu takve tekstove na portalu (di im je i mjesto), da ih onda netko i cita.
Npr.
O programu Sigurno u autosjedalici
Tko se krije iza Rodinih autosjedaličara?
Besplatni pregledi autosjedalica
Popis obavljenih pregleda
Sigurno u autosjedalici - Kronologija aktivnosti 2008
Sigurno u autosjedalici - Kronologija aktivnosti 2007
Jel bi korisnike foruma ubilo s vremena na vrijeme otic i na portal ako ih takve informacije interesiraju?
Ja cu reci da bi mene ubilo da moram sve sto je na portalu keljit i na forum uz sve drugo sto ja i ostali clanovi Rode radimo.
Re: Ovaj forum je postao...
Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
to je vasa evolucija, i tako to mora biti. ne možete istovremeno i napredovati i nenapredovati. zato dio odgovornosti koje ste prerasle treba prepustiti tim novim fultajm forumašicama, neka one budu i moderatorice, neka one budu te koje paze na red i mir i atmosferu. one koje imaju vremena "preljevat iz šupljeg u prazno", a ne one koje se trgaju. pa će tako više pazit što i same pišu. i bit će manje umorne po stoosamnaesti put lockat neku prožvakanu temu. nemojte bit kontrol frikovi koji unatoč svim obavezama moraju još i forum moderirat.
a što se tiče savjetnica, koga bi bolilo da ima jedan sticky topic na dojenju i autosjedalicama s naslovom "a tko su ustvari savjetnici/e", na kojeg bi se bez ikakvog problema, bez sekunde čačkanja po searchu, linkalo svakom nevjernom tomi. just do it :/
Potpis!
Podrzavam ideju o novim moderatoricama, bilo clanicama udruge, podupirucim clanicama/clanovima ili bilo kome tko je do sada pokazao da je za to sposoban. Sve ostalo sto se spominje stvarno jest cijena napredovanja i rasta. Vise ljudi, vise problema, ali i vise sansi da se procuje za Rodu. Nije li to, uostalom, najbolji nacin za stjecanje vise podupirucih clanova, vise volontera i volonterki za rasprodaje, itd.? Mislim, ako nitko ne dolazi i ne piskara, manje ce ljudi cuti za Udrugu. Mozda netko tko je bas danas napisao prvi post, u kojem pita sto je to platnena pelena ili kako da podoji dijete za koju godinu postane redovan clan Udruge. Nit' se svi radjamo pametni, nit' sa znanjem. A ovdje se, usprkos tzv. kaljuzi, ipak svasta moze nauciti.
Ancice, ljudi koji traze informacije na, primjerice, googleu, nece vidjeti portal. Vidjet ce forum. Doci ce na forum i na forumu ce ostati. I proci ce, najvjerojatnije, dosta vremena dok uopce saznaju da nekakav portal postoji. Pricam iz iskustva, a stvarno vjerujem da nisam jedina. Jednom kad nadju portal, i dalje ce se vracati forumu. To je jednostavno tako - na forumu se pise, forum je pun novih informacija, forum javlja ili jasno istice nove postove. Ono sto je najvaznije, na forumu su drugi ljudi, sto je jedan od, ako ne i najglavniji razlog, zasto mu se ljudi vracaju. Ne znam koliko ljudi redovito cita portal. Priznajem da ja to ne radim, tamo idem kad na forumu vidim link na nesto novo.
Mukice, skruseno priznajem da ja nisam imala pojma da je Roda izdala taj prirucnik. Sad vidim da je izdan otprilike u isto vrijeme kad sam ja dosla ovdje. Eto, propustila sam taj podatak. Ali znam mnogo drugih. Sve od njih vidjela sam na forumu, ili kroz postove clanica Udruge, ili u nekom drugom postu. Niti o jednom nisam cula na portalu. Otvaram u principu sve pdf-ove, barem da vidim naslove. Cesto mi mnogi promaknu jer novi postovi su novi samo onoliko koliko cookiesi drze u jednom otvorenom browseru. Ako ga moram zatvoriti, gotovo je. No, to je problem pphb-a, ne Udruge ili portala. Ili moj, jer nisam u stanju zapamtiti desetke i desetke, ako ne i stotine, novih topica i postova u danu.