hej Marchie jel ti kaj dr rekao za odnose prije punkcije??
Printable View
hej Marchie jel ti kaj dr rekao za odnose prije punkcije??
Draga Šniki sretno ti u srijedu...želim ti čim prije bebača :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Hvala ti draga.... :D :D , ganjaj te Gonale da čim prije i ti uđeš u postupak, a promijena ginekologa je ful jednostavna...ja sam ti mislila da će to ne znam koliko trajati a to ti je čas posla....
Bauman mi ništa nije rekao, ali mi je moja gin. rekla da odnose možemo normalno imati.Citiraj:
šniki prvotno napisa
Sretno u srijedu! Navijamo za tebe :D
Ne bih bila ja ta kad ne bi kopala i došla do onoga što meni zapravo treba..nadam se da će tako biti i s bebom...dobiti ću gonale kroz par dana...sve sam ih dovela na tu razinu da meni ih moraju dostaviti ... možda malo i bezobrazno al moram se boriti , ne mogu se prepustiti slučaju...al najbolja stvar je to da meni menga kasni 5 dana i nemam snage za napraviti test...a kontam si u glavi da je to od prevelikog išćekivanja, a tko zna opet...i još bolja stvar inače nisam praznovjerna al danas sam našla bubamaru u stanu i ne mogu je se riješiti cijelo poslije podne...strašno...šniki još jednom hrabro u srijedu .. :love: :love: :love: :love: :heart: ..a onda ću te ja malo "daviti" što se tiče postupka..što točno, kako i kada...
Pa bravo ženo!!! Super.....a kaj ti čekaš, test u ruke i obavi to....nikad se ne zna, kad se najmanje nadaš.....sad si i mene zainteresirala..... :D :D :D možda ti gonali ne trebaju!!!!!
Iva Mia,a kaj ti znače te bubamare,ja ih prekjučer imala 3-4 po sebi cijelo popodne bile po meni nikak ih se riješiti... :/
hellllooooo...Kaj tu nikog nema?????Evo da se javim i napišem kako je bilo jučer na HSG-u.Jednom riječju KOMA.Kao 1.stavili su me u sobu sa ženama koje su došle raditi abortus :shock: ,prvo nisam skužila,pa mi rekla žena u krevetu do mene,bila sam tako i jadna i ljuta i ogorčena u isto vrijeme fakat sam se isplakala.Mislim si koje li ironije,ja sam došla boriti se za svoju mrvicu,a netko je se samo tako rješava(nemojte me krivo shvatiti,svatko ima pravo na svoj život i ima svoje razloge,a uostalom tko sam ja da bilo kome sudim,samo hoću reći da me to jako potreslo).2.Sam postupak me bolio ko sam vrag bez obzira na koktel Tramala i Apaurina(injekcija u venu),ali sve u svemu nalaz je sjajan i to je najvažnije-jajovodi su prohodni :D :D :D :D Iva Mia a kaj ti znače te bubamare...ja ih neki dan imala 3-4 komada po sebi i nikako ih skinuti cijelo popodne sam se borila sa njima... :mrgreen:
Joj draga Kiara79, ovo baš nije iskustvo za poželjeti. Baš su netaktični! Ali, sad znaš da su ti jajovodi prohodni, a to je stvarno :D
sreca sreca srecaCitiraj:
kiara79 prvotno napisa
vidis jajovodi prohodni nalaz odlican ..bravo za bubamare!!!!! :D :DCitiraj:
crvenkapica77 prvotno napisa
Hej Kiara79 evo nas, tu smo, možda malo uspavani ovim čuuuuuuudnim vremenom.....iskustvo ne baš bajno,ali ishod vrlo dobar-super, super- očito su bubamare malo sreće donesle-mislim daje to Iva Mia mislila...
Kiara bubamare donose sreću.Citiraj:
kiara79 prvotno napisa
Djevojčica iz bajke me je prestigla :D :D :D
Curke...evooooo me...ja mislim da je sreća u pitanju što se tiče bubamara...početi ću ih uzgajati...hahahaha...kiara nadam se da ćeš za 15-ak dana ugledati veeeeeeeliku betu...sretno...
Iva Mia jesi se odvažila na testić????
Nisam,,,,nemam snage..imam neki glupi osjećaj da bih mogla dobiti... :evil: ,,al dobro nema veze, poznavajući svoje tijelo vjerovatno mi kasni zbog nervoze oko postupka i sl...al nemam pojma...možda i skoknem uskoro do ljekarne... :love: :love:
Svaka ti čast kak si strpljiva, ja bi ga već pet puta napravila, ali doduše meni m nikadanije kasnila niti dana, to zlo samo ranije dolazi na moja vrata....ja ti držim figice, bilo bi to super :)
šniki ti većeras primaš štopericu...kada će ti onda vaditi j.s....jel to stvarno jako bolno...jel moram onda nešto posebno mirovati...kada zapravo trebam uzeti bolovanje u kojoj fazi postupka...ma strpljiva možeš misliti...nego se hvatam sve samo da što manje razmišljam o tome...sad se baš spremam na tenis...
Jučer sam primila tj dala si štopericu u 22h i sutra ujutro oko 8:30 moram biti gore.....ja ću na bolovanje tek od transfera ( ako doguram do njega), i to ovaj put planiram biti jedno 5-7 dana, a onda polako na posao, jer poučena prethodnim iskustvom nisam tip koji može biti doma i čekati i čekati.....to me je izludilo, i mislim da mi nije donjelo ništa dobroga. Na poslu mi sve znaju pa su rekli polako i neka vidim kako ću su osjećati.
Što se tiče boli oko punkcije to ti je stvarno relativno, nije ugodno-naravno, ali da se izdržati, ja do sad nisam imala nikada baš puno folikula pa je to sve kratko trajalo ( a nadam se da niti sutra neće biti komplikacija ).....nemoj se s tim zamarati, svi drugačije doživljavamo i proživljavamo bol...
jooooooj ja se nadam da će biti uspješno...vjeruj u to...iskreno jedva čekam da krenem u postupak...tako da imam što manje vremena za razmišljanje...mene čini sretnom to što ja nemam nikakvih zdravstvenih problema pa se nadam da će mi ovaj IVF sada biti prvi i zadnji postupak. :D :D ..koliko sam ja skužila dr.B da na sv.duh dolaze partneri s obostranim problemima...kod nas je to jednostrano pa vjerujem da ćemo brzo doći do bebača...pitam za bolovanje da se znam organizirati na poslu
šniki držim fige za sutra i nadam se da će biti sve ok i brzo gotovo,haaaaaa :D bubamare=sreća,moja sreća će biti najveća i potpuna kad mi dođe :saint: ili :saint: :saint: ili :saint: :saint: :saint: ,no dobro sad sam fakat malo pretjerala :roll: Marchie37 kako si draga,jel maziš bušicu???!!!!!! :*
Ah da,zaboravim napisati ono najvažnije,sad kad sam i to obavila 1.12.idemo gore i dogovorit ćemo se za naš prvi postupak :D ,al sad kad opet računam to će taman pasti oko Božića i N.G.i pretpostavljam da će to biti iduće godine :x ,jooooooj eto i tko bi meni ugodio :mrgreen:
Ma Šniki, bit će to sve dobro! Sutra svi držimo fige! Javi kako je prošlo...
Draga Kiara, već evo sitno odbrojavam do bete, još samo dva dana. Iskreno, osjećam se potpuno tupo, pokušavam sačuvati hladnu glavu. Nemam nikakvih bolova, samo me je dva-tri dana malo peckao trbuh i to je bilo sve. Nisam pesimist, ali mislim da moram biti realna... Vidjet ćemo što će nalaz reći.
Kakvi su tvoji planovi za dalje, što je rekao dr?
ma neznam kaj bi ti rekla,on želi probati ciljane odnose,ja nisam oduševljena,ma brate mili pa tko je još tako zatrudnio,s obzirom da je mm plodan ko crnica a kod mene zeznut progesteron(nalaz ko da sam u post menopauzi) :shock: pa bi on probao to,a i problem je naše radno vrijeme pa mislim da mi nećemo naciljati ništa,i zbog toga bi ja odmah probala AIH,jer ovako ćemo samo gubiti vrijeme...kaj mislite hoće poludit ako ja sama predložim AIH... :/
Rasturam sutra!!!! Nema frke uz ovakvu podršku....
Kiara- samo ti predloži kaj želiš, kaj bi poludio, može ti samo reći da ili ne,, a tu nemaš kaj za izgubiti, razuman je to čovjek....
Draga Kiara, ne daj se smesti. Osobno, ne mogu prežaliti što sam ga poslušala kad mi je, nakon što smo mm i ja pokušavali napraviti bebača već godinu dana, rekao da pokušamo još šest mjeseci. Muka mi je kad pomislim koliko smo vremena izgubili. Sad je jasno da su nam šanse za prirodno začeće gotovo nikakve. Šniki ti dobro kaže, samo predloži!
Ma da imate pravo tako sam i mislila,jednostavno mi se ne da puno petljat s time ako baš ne treba,ja sam njemu samo broj i stanje u statistici,a i meni će biti drago da ga puno ne gledam nego lijepo doma mazim svoju bušu...nek me oplodi,pa da idem ća... :love:
Evo samo da javim da su brievi uredni, čeka se papa i 17.11. konzultacije.
E sad mene zanima jel bih ja još šta mogla do tada obavit, ili da čekam šta će mi dr. reći?
jel imaš nalaze hormona 3.-5.dc,i mene je tražio progesteron 22.dc... :*Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
Šniki draga,sretno ti danas,držim fige da dobijete lijepa i velika jaja,javi kako je bilo.. :love:
Nalazi koje sam imala na prvim konzultacijama su: papa, brisevi, spolni hormoni, hormoni štitnjače, otpusna pisma od operacija, suprugov spermiogram i dr. je još tražio bakteriogram ejakulata i urina. Sretno!
Hej Marchie,jesi za jednu finu toplu :coffee: - :shock: pa ti ženo sutra vadiš betu ili sam ja to nešto zabrijala...jooooooj nadam se da će biti ogromna :heart: ah,da i ja sam nosila MM spermiogram i nalaz UZV i pov. bolesti mojeg ginek.(idem kod privatnika) :*
Naravno, draga za kavicu uvijek :) Betu vadim u petak, samo nestrpljiva sam pa čim svane jutro, računam da je taj dan gotov! Luda, šta reći!
hormone sam radila prvi put, i sve je bilo u redu pa mislim da neću morat ponavljat, jer je kod mene u načelu sve o.k.
a vjerujem da mužu nisu uredni brisevi da ne bi bili ni moji! :/
on će obavit spermiogram prije konzultacija, sestra rakla tjedan dana prije.
Ma ja sam više mislila na one krne pretrage tipa hiv i to šta se traži po novome. jel se to tek radi kad doktor napiše na povijest bolesti?
:) ovo što imaš ti je dovoljno za konzultacije samo neka TM napravi spermiogram... :love:Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
joj divim ti se kak možeš biti tako 8) ja bi valjda piškila testić svaki dan do bete,i nema šanse da bi to mogla izdržati tako ko ti..stvarno si prava,svaka ti čast :naklon:Citiraj:
Marchie37 prvotno napisa
Joooooj- drage moje curke nije ovo uzdah boli već čuđenja koje me ne popušta.....Pazite sad ovo- dođem ja na punkciju,sva važna, ma brzo ću ja biti gotova, pa kaj samo 1 fol.....da jedan, moš' si misliti...kako su mi se smijali svi prisutni-od doktora, sestara, nekakvih promatrača...ja 6fol-na svakom j po 3 komada-kad su m ito rekli ja oči razrogačila,nevjerica totalna,pa kako- ma ne kužim- to vam je cure moje kad se sve u šiframa govori pacijentu i tako to....eto dobili smo 6 stanica, sutra zovem da vidimo da li bu se kaj oplodilo- trebam piti po pola andola od 100, utrogestan 3x2, i dexametazon 1x1....sad odmaram, malo mi curka krv, mislim da je to normala...uglavnomsam u nekakvom čudu....jednoj djevojci su dali opću anesteziju jer je imala puno fol...ja sam samo popila normabel i ibuprofen...
Pokušala sam pitati koliko bi ih oplodili, vratili i šta je s ostatkom, ali to je bilo naprosto nemoguće, takva žurba...
super šniki!
~~~~~~~~~ za tulum večeras na SD.
Evo i ja bila kod dok. da vidim jel doša papa test i da joj velim da su brisevi uredni.
i stvarno stigao i papa, sve uredno, i ja još u čudu.
uzela uputnicu za pregled i color dopler.
sad ja nemam strpljenja, pa sam već smislila plan, pa mi vi recite dal da idem ili ne.
ja sam mislila s obzirom da je sve uredno i da mi je danas 5dc. da ja probam ovaj ciklus pojavit se na folikulometriji pa da donesem nalaze i da ne čekam konzultacije već da odradimo ovaj mjesec jedan prirodni postupak.
Nekako sam razmišljala da sam ja stara i da se kod mene sve zna, ionako je samo spermiogram problematičan.
Šta velite jel da probam, jer poznajući dr.B. on se vjerovatno ne bi ljutio, a moja doktorica veli da se za sad još radi po starom, šta god to značilo.
ajde ohrabrite me malo.
ja sam u stisci s vremenom, vjerovatno idem radit 01.02 i do tada bi volila u miru odradit koji postupak!
Samo ti odi 8 ili 9 dan, tako sam i ja, ali nisam bila 2 godine. Skužil je on i sjetio me se.
I samo se smijao!!!
A i ja, kao ono, znam kaj si napravila, ali neću ništa reći.