tuzna, hvala za info o novi cijenama :(
Ja sam valjda krenula u postupak, ali kao da do sada nisam bila u cetiri IVF-a, potpuno sam zbunjena i sluđenaaaaaaaaa. Jedva sam uspjela naći ginekologicu u Beogradu da me odradi UVZ i folikulometriju i krajem februara sam dobila protokol od dr. Mardešića i nisam sigurna da mi je sve jasno, pa ću biti precizna sa danima ciklusa i moooooooooliiiiiiiiiim pomoć u tumačenju. Ovo je copy paste maila koji mi je dr. poslao mailom. Ja sam krenula s suprefact sprejom 22. feb jer sam trebala dobiti 28. feb, ali sam dobila dva dana ranije. Sta mene muci da li sad 16-og dana ciklusa ovog krecem s Menopurom ????? i kad je onda punkcija...
potpuno sam luda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vjerujem da netko na forumu ima iskustava s ovim tipom "dugog" protokola?! Tuzna je cini mi se imala nesto slicno?! hvala vam do neba i zanima me da kad je najbolje zvati Danicu i da li je moguće telefonski dobiti dokotora, ima li neka shema zvanja, koji dio dana je najbolji za uhvatiti ih?
I ja bih predložio stimulaciju "dugim" protokolom, i to:
7 dana prije očekivane menstruacije početi sa sprejom Suprefact
posle 16 dana uzimanja spreja mora se uraditi kontrola ultrazvukom, da-li je već došlo do downregulacije
ako da, onda se mora nastaviti sa Suprefactom i početi stimulirati se Menopurom i to: prva tri dana 4 amp.s.c. a onda dalje 3 amp.s.c. svaki dan
kontrolu ultrazvukom uraditi 8. dan stimulacije