nana_banana prvotno napisa
Drage moje ja sam toliki pesimist!! Dođe mi da sjednem i plačem!
Jučer sam bila na sistematskom, sve je OK (iako će nalazi ginića biti tek za dva tjedna, al koliko je ovako i UZV-om mogao vidjeti sve je OK), ali mi je krva slika malo lošija. Imam povošene leukocite i trombocite što su mi rekli da upućuje na neku upalu. I tako ja sretna krenem doma misleći kako je to sigurno što me grlo pomalo boli već danima. Međutim odjednom me uhvatila strašna bol u cijelom desnom predijelu glave. Uho, zubi, grlo - to je tako bolilo da sam plakala od boli, al uopće nisam mogla dešifrirat odakle dolazi primarna bol. I odmah kod zubara, on kaže da nije njegova domena, da je sa zubima i mesom sve OK. Al je bol neizdrživa. Popila sam aspirin C i neofen i nije prošlo. Onda me MM natjerao da idemo na Hitnu uho grlo nos i tu su mi rekli da je isto sve OK i da se jedino vidi to upaljeno grlo. Dao mi je antibiotike Klavocin i sad to pijem. Danas idem svojoj doktorici sa svime da vidim što će ona reći.
Najviše me zabrinjava što u ponedjeljak idem u Petrovu po lijekove i krećem s hormonskom terapijom. Hoće li me sad uopće pustiti s obzirom na sve ovo i što pijem antibiotike?! Sva sam jadna! Toliko čekanja i sad je opet sve pod upitnikom.