Nika dođi tvoja te mama zove ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:h eart:
Printable View
Nika dođi tvoja te mama zove ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:h eart:
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za NIKU! (eto, ná, još jedna počasna Petrofka!):zaljubljen:
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Niku
Bab ~~~~~~~~:klap:
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za Niku!
Cure da i ovdje napišem da je naš prvi IVF/ICSI u poliklinici Vili rezultirao pozitivnom betom.
Drzim vam palceve svima!
Pusa!
morskavila, i ovdje:-D
bab, i kad ne napišem~~~~~~mislim na tebe i navijam
morskavilo...pa bravo curo:-D:zaljubljen:
Od srca Ti čestitam i želim ti prekrasnih 8 mjeseci trudnoće.
Bravo i za Vili ekipu...:yes:
I opet šaljem veeliikuu pusu svim mojim vjernim navijačicama. Nadam se samo da Vas (opet) neću razočarat( a i sebe) jer bi to već bilo ipak previše.
I ja šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i da nas sve lijepo razvesele sa velikim ß-ama.
pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
curke da i tu prijavim svoj transfer 2 jako lijepe i obecavajuce blastice! sa svima sam prezadovoljna i mogu jedino opet pohvaliti i moju doktoricu i sestru i biologicu,ma sve..........
ivanova..neka se te dvije lijepe i obečavajuće blastice pretvore u dvoje najljepše dječice na svijetu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab za Niku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Morska vilo bravo!!!!
Svima sretno!
Tonili, uvijek se raznježim kad vidim tvoje ljepotice:zaljubljen::zaljubljen:. Ova slikica mi je genijalna.
ljubni ih od mene jednom:heart:
Bravo ivanova :klap:, šaljem puno ~~~~~~za obje mrvice. Ti danas na et-u, a ja sam se u to vrijeme dogovarala za uzv, uh da mi je krenuti u tvom stilu :mrgreen:. SRETNO do kraja!
ivanova, kod prof. Š. od početka, uvijek zadovoljna, dogovorimo se u skladu s mojim željama jer sam sa ovećim stažem u MPO, ali dopadnem i u ruke tvoje dr., i ona mi je jako dobra, vrijedna i ambic.(u skroz pozitivnom smislu).
samo ona nazalost odlazi!
znam da je dr š pravi strucnjak s puuuno staza,bas je danas jednoj curi radio transfer.
vidim da nazalost imas puno staza,iskreno se nadam da ce ovaj postupak biti zadnji i dobitni!
malo nas je na forumu iz nase klinike a toliko sam dragih cura tamo upoznala
pusa,sretno
ivanova bravo, držim sretnice za tvoje mrvice. Bab ti ćeš mi otvoriti sezonu u Viliju, pa ja se samo priključim u zimski vlakić trudnica,Tonili prekrasne su, tako divne, želim svim curama i postupku i sebi naravno takve komadiće, preslatke su, dan mi je odmah ljepši kad vidim tako nježnu slikicu.MorskaVila velike čestitke na pozitvnoj beti, bravo curo.......
hvala ti luna
bas sad vidim da moj muzic ima isti nalaz kao i tvoj.
i tebi sretnoooooo!!!!
Bab nemogu ti poslat poruku, očisti box
Da li je netko kod dr. Lučingera u postupku?
Jesam :)
Večeras si trebam dati Brevactide.Da li si je neko davao sam ? trebam upute , ali iz prve ruke.Pogledala sam filmiće,samo neka se javi netko od preživjelih :-P
Kupila sam iglu pa mi se čini duuugačka i deebeeelaaa:-o
mislim, da me muž ne liši života ;-)
U ponedjeljak sam na punkciji- ide li Joško?
Pliz, odgovor za štopericu -igla je 0.8 x 38 mm.
ja ti se ne kužim u igle.. meni je žena u onoj apoteci kod Lučijeve ordinacije dala jednu vrstu igle za navuči štopericu a drugu da ubrizgati... meni je Luči rekao 2 mješavine a jednom tekućinom... tako da je meni prijateljica koja je išla u srednju medicinsku to radila.. i iako sam je pozorno pratila ja ću je opet žicati da to napravi se baš ne usudim sama...
prvo je navukla tekućinu, mislim da je ispalo 1ml i onda po pola ml ubrizgala u svaku ampulu s praškom... nakon toga je navukla i jednu i drugu nazad u špricu i dala mi injekciju u rame.. s tim da je stalno pazila da izbaci suvišan zrak iz šprice..
ne znam je li pomoglo ali eto...
Mia Lilly,ovo mi je prvi kod L...a nekad davno sam bila na VV - u usporedbi sa tim ovo je OK.Rekla bih 15-ak ž +m...ali, morat će proširiti čekaonicu:-)
Jesen82,pomoglo je..u hitnu mi se ne ide-lijena sam:oops:
Najviše me muči veličina igle-valjda ću preživjeti.Nisam dobila nikakve injekcije uz štopericu,a bila sam sigurna kako je sve fino spakirano kao i Gonali..inače, tek sam postala svjesna da sam u lovu na bebu...sve mi se nekako činilo kao generalna proba..
uuu..danas gužva kod dr. L
ja sam danas čekala 2,5 sati ...al eto bar sulijepe vijesti..bebač raste ko lud..imamo i rukice heheh, veliki smo 26,8mm i stari 9t3d..bilo me trta jer sam prošli tj imala smeđi iscjedak-išla bolnicu i tak..al eto sve je uredu :jeeeeeJ:
sad me opet trta jer 27 idemo na komb, probir :trtaroš:
sanela-naja-o veličini igle bi trebala ovisiti bol..meni je davala mamina kolegica, koja je uzela one baby igle-najmanje-i sama mi je rekla da s njima ne boli..dakle-što manja igla, to bolje
ja si nikad ne bi mogla sam dati..a pogotovo zato što ide u mišić, a ne samo pod kožu..al ja sam strašljivko
azrijelka prekrasno da bebač ovako lijepo raste:zaljubljen: i baš me veseli da Lučiju posao cvijeta
jesen brzo će veljača, a onda i rezultati vidjet ćeš
Evo,samo da prijavim ostanak u životu :)
Ništa nije bolilo,mm je lagane ruke.
jesen,:love2:
azrijelka,:heart:veseli me čitati o uspješnim postupcima.
Još jedno šmrkanje i zatišje pred buru..
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!