evo i mene sa ne baš dobrim vjestima... uglavnom prekidamo stimulaciju jer nema odgovora na nju, doktor me salje vaditi hormone FSH, LH, PRL, E2, TESTOSTERON I HORMON šTITNJAČE...
Svima hvala na lijepim željama.
Sretno curke!!!
Printable View
evo i mene sa ne baš dobrim vjestima... uglavnom prekidamo stimulaciju jer nema odgovora na nju, doktor me salje vaditi hormone FSH, LH, PRL, E2, TESTOSTERON I HORMON šTITNJAČE...
Svima hvala na lijepim željama.
Sretno curke!!!
@ bebach: choragon je stoperica, znaci beta hcg a utrogestan progesteron. takve boostere sam cula da daju na VV ali kod nas u Ri ne.
Luce, zao mi je, ne kuzim sta se desilo ali se nadam da cete bar otkriti gdje je kvaka.
Hvala svim curama na lijepim zeljama, al moja betica je ispod 5, znaci corak ovaj puta ali to ne znaci da drugi puta nece biti vise srece. Uostalom ne moram uvijek uspjeti iz prve, u bedu za sada nisam a imam i svog zvrka pa mi je odmah lakse.
Sutra se stacioniram uz telefon pa cemo vidjeti sto i kako dalje.
bebachj, bila sam na laparoskopiji prije godinu dana kada sam završila na hitnoj zbog vanmat. - tada je drugi jajovod bio ok, ali kako se od tada ništa ne događa, doktorica je to spomenula kao opciju. Al trebala bih i hormone vadit budući da ne znam što je s tim ovulacijama, meni se čini da ih nisam imala niti uz duphaston. Sljedeći tjedan idem kod svoje gin, pa ću vidjeti što i kako dalje, ma luda sam više od svega:evil:
sumskovoce, hvala na lijepim željama, želim ti jednu ljetnu bebu!
mayica01, čestitam i želim najljepših devet mjeseci:heart:
lucija83, žao mi je:love2: Vidim ti u potpisu da si mama, je li to bilo prije ili poslije jajovoda? Šta si i ti imala vanmat. ili...? Kakvi su ti ciklusi nakon odstranjenja - redoviti, neredoviti?
Sumskovoce~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za bebu ili dvije !!!!!!!!!!! Ponavlja ti se moj scenarij !! Puno, puno folikula... ja ni dan danas ne znam koliko ;)
bebach da postupak što prije krene !!
Lucija83 žao mi je zbog ovoga neočekivanog scenarija...:love2:
GIZMOS :heart:
ranga nadam se da si zadovoljna sa ultrazvukom !!
Malena72~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebače iz zaleđene jajne stanice !!!!!!!!!
Skandy :shykiss:
mayica01 :heart:
bebach hvala što si me se sjetila i na dobrim vibrama...
lucija83 žao mi je to čuti. pa šta nisu mogli ništa napraviti s ta dva folikula koliko si ih imala ako sam dobro shvatila?
ja sam danas bila na ultrazvuku i isto ne reagiram baš dobro, imam samo 3 mala folikula na jednom jajniku, na drugom ništa. Baš sam bila malo razočarana, ovo mi je već dvadeseti dan pikanja, a rezultat tako slab (prema riječima docentice). mislila sam da će mi pojačati terapiju, ali nije - i dalje po 2 menopura do četvrtka, onda opet ultrazvuk...isto mi je gledala u nalaze kakvi su mi hormoni....
lucija83 žao mi je to čuti. pa šta nisu mogli ništa napraviti s ta dva folikula koliko si ih imala ako sam dobro shvatila?
mravak, hvala što misliš. bila sam na uzv-u i kaže docentica da ne reagiram baš dobro, imam samo 3 mala folikula na jednom jajniku, na drugom ništa. Baš sam bila malo razočarana, ovo mi je već dvadeseti dan pikanja, a rezultat tako slab. mislila sam da će mi pojačati terapiju, ali nije - i dalje po 2 menopura do četvrtka, onda opet ultrazvuk...
mravak, hvala što misliš. bila sam na uzv-u i kaže docentica da ne reagiram baš dobro, imam samo 3 mala folikula na jednom jajniku, na drugom ništa. Baš sam bila malo razočarana, ovo mi je već dvadeseti dan pikanja, a rezultat tako slab. mislila sam da će mi pojačati terapiju, ali nije - i dalje po 2 menopura do četvrtka, onda opet ultrazvuk..
Šumskovoće :love2: želim da ti bude kao i meni!!!!!
Ja sam dobila nakon transfera BREVACTID 2 500 IE.
Ne znam po čemu oni to odrede kome će dat, a kome ne.
A joj draga :love2: baš mi je žao da je tako krenulo. Ali ajde, sad ćete povadit te hormone pa ćeš vidjet di je problem i onda u novu pobjedu :yes:
tigrical :heart: evo ti nos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oprostite na 3 iste poruke, nešto mi je štekao komp. ,ja mislila da ih neće poslati, a ono otišle tri iste, a sad ih ne znam izbrisati...
cranky dočepat ću se ja tog nosa i u live verziji!
Luce draga, baš mi je žao!:-( samo da sad brzo otkriju u čemu je problem, pa da nastaviš dalje, u nove pobjede! :-*
fijolica želim ti da ti se ta situacija što prije riješi i da sve krene najboljim putem do tvoje beboline!
kikica hvala ti i :klap: za stav!!! glavu gore i hrabro naprijed!
mravak :-* tebi i mrvici! kako si nam ti? sve 5?
ranga~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće i sutrašnji uzv!!!
Šumskica ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
Fijolica draga to je bilo nakon jajovoda, nisam imala vanmaterničnu nego kao mala saam imala upalu slijepog crijeva i prilikom prvog posjeta ginekologu vidjelo se da su mi jajovodi prošireni i začepljeni, šalju me na laparaskopiju i oni mi miču jajovode jer od njih nije niš bilo, godinu dana nakon tog sam zatrudnila, a menzes mi je kako kad u proljeće i ljeto mi poludi znaci imam jako slabo a jesen i zima su mi ok normalne ajmo reći...
eto hvala vam cure na svemu ni ja nisam ocekivala da ce se to dogoditi ali događa se sretno svima!!
lucija83 baš mi je žao...samo se nadam da ti nije štitnjača u pitanju...može čuda napraviti, meni je zagorčala život...
Ostalim curkama sretno a trudnjačama pusa!
Diabolica i ostale curke, u subotu nazdravljamo za malog Andreja a i tebe Luce tješimo, samo dođi. Javite se na "Riječku kavicu".
Bok curke drage i HVALA na vibricama i vašim mislima!!!! Jučer sam imala punkciju, 8 JS, jajnici me sad bole prilično, sjedit ne mogu baš, ležanje i stajanje ne bole....
U subotu idemo vidjeti kako se razvijaju naše mrve i kad je transfer.
Diabolica, Cranky, Mravak, Mayica01, Lucija83 i Kikica zanima me da li su vama vratili mrve 3. dan ili su čekali blastice? Ja jedva čekam da mi vrate mrve, ali dr. je rekao da imamo veće šanse ako čekamo blastociste... pa me zanima kakva su vaša iskustva...
moja dr je uvijek zahtjevala vracanje 1 mrve..ali od te 3 sta su mi uvijek bile oplođene uvijek je 1 bila super i dogurala do blastice,a ove druge dvije se prestale razvijat tako da sam i htjela vise vratit nisam mogla..dva puta smo dogurali do blastice i to u stimuliranom ciklusu a u klomifenskom sam imala dvostanicne,cetverostanicne i osmostanicne..
Meni su vratili 2 js i to 1 osmostaničnu i 1 šestostaničnu 3. dan....obadvije su se primile ali samo jedna ostala i danas uživam u njoj...evo u naručju mi je dok ja tipkam jednom rukom!
E da, zaboravila sam napisat da sam bila na Klomifenima i od 5. dana na Gonalima...dobili smo 4 folikula od kojih 2 dominantna na jednom jajniku i ta dva su mi punktirana...danas kad malo razmišljam, imala sam dosta sreće!
Lucija83, super je čuti da je uspjelo iz prve, to zvuči tako lijepo i ohrabrujuće! Želim ti još jednog bracu ili seku za tvoju curicu!
Sumskovoce, super vijest:klap: - sretno u subotu!
Svim ostalim curama želim da čuju lijepe vijesti!
Ja čamim čekajući sljedeći tjedan i svoj pregled:cekam:
cranky meni je dr. na punkciji rekao istu stvar i nadam se da ću i ja gurati te prekrasne tjedne..... obožavam čitati tvoje postove...sva se raznježim :heart:
Zanima me onaj brevactide koji si dobila nakon transfera...to si ti pitala? Dr. predložio? Jesu li ti objasnili zašto?
:heart: nadam se stvarno da ćeš mojim stopama.
Ne, za brevactid nisam ništa pitala niti mi ga je bilo tko spominjao. Samo je sestra, dok sam ležala nakon transfera, došla i spičila mi ga :yes: nisam ja onda ni znala šta je (a nisam se snašla ni pitat ju), tek sam na otpusnom pismu vidjela da je to bilo to.
Stvarno ne znam po kom kriteriju odrede kome će dat, a kome ne.
Sumkovoce meni su vratili 2 mrve 3 dan i rezultat je u avataru nadam se da ce i tebi biti slično!!
cure drage imam novosti! Danas vracene dvije 8stanicne mrve :- D :-D
sumskovoce...sretno i cuvaj mi mazi i pazi mrvice :))..pokusaj se nekako zabavit dok cekas betu..citanjem,gledanjem tv -a ili nekak drukcije samo da ne mislis na to..puse i sretnoo :*
sumskovoce nek ti budu osmostanične mrve dobitne! Mazi ih i pazi da imaš lijep božićni poklončić!
sumskovoce sretno! I da se tvoje dvije mrve izbore i lijepo smjeste ispod tvog srca na idućih devet mjeseci :*
Sumskovoce :mrgreen: bit će to sve super, vidjet ćeš :yes:
sumskovoce,bravo:-D sretno!!!!!!!!!
Šumskica :-D:-D:-D i sad ti šaljem milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tvoje mrvice prime za svoju mamicu!!! :-*
Evo, ja jučer počela sa bockanjem, menopur x2...malo pecka,al sva sreća ne traje dugo, možda minuticu... 02.12.- pregled, pa ćemo vidjeti šta dalje! nadam se da će biti puno punih folikulića!
:-* i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
Vockice moja, i ovako da ti poželim najljepši i najsretniji Božić sa jednim malim srcem ispod tvoga! Sad si mama i ništa me neće razuvijeriti u to!
A Bebach je na dobrom putu da ima isti scenarij kao i Vockica, sretno s bockanjem! Pa i Loks (info, please!)! Ma ja ću riknuti, Istrijanke su raspalile!!!:-D:-D:-D:-D:-D
HVALA HVALA HVALA!!!!! Obožavam vas!!!!! :* :* :-D :-D
sumskovoce, baš mi je drago čuti lijepe vijesti! Sretno!
ja sutra imam punkciju, strah me malo, imam 3 ili 4 folikula. Koje biste mi učinkovite tablete protiv bolova iz vlastitog iskustva preporučlile?
sretno cure!
betahcg (brevactid, choragon) se daje kao podrška žutom tijelu u slučaju da nema opasnosti za hiperstimulaciju. vjerojatno zbog toga ne daju svima.
p.s. vodim vas na odbrojavanju, pa pogledajte je li sve točno :heart:
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za trocifrenu betu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolne ubode i prekrasne folikule !!
Ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju !!!!!!